Parajumper Jas Heren
Bijgewerkt: Maart 2023

Parajumper Jas Heren

Parajumper Jas Heren

Ben jij op zoek naar een goede jas die is uitgerust met de nieuwste technologieën en die jou lekker warm houdt tijdens de koude periodes van het jaar en genoeg koelte biedt tijdens de koelere periodes van het jaar? Als je op zoek gaat naar een geschikte herenjas heb je de keuze uit veel verschillende modellen. Van gewatteerde parka’s tot een bomberjack met dons vulling. Wat voor jas je uiteindelijk ook kiest, een innovatieve herenjas is vaak de beste keuze. Dit is dan ook de reden dat veel heren voor de jassen van Parajumpers kiezen. Een Parajumper jas heren is het hele jaar door een echte musthave. Maar waarom is een Parajumper herenjas zo geliefd? Dat lees je in dit artikel.

 

Over het merk Parajumper

Parajumpers is een Italiaans modelabel dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Ape en ontwerper Massimo Rossetti. De jassen van Parajumpers zijn aan de ene kant gemaakt volgens de college stijl jassen uit Amerikaanse films. Hier ontdekte Massimo zijn liefde voor sportkleding. Aan de andere kant is Parajumpers geïnspireerd op de mensen in de redding eenheden van Alaska, de PJ’s. Deze redding eenheden zijn erg goed getraind en hebben een uitrusting die beter is dan de meeste andere militaire eenheden. Daarnaast gebruiken ze hun technieken en vaardigheden om de levens van mensen te redden. Deze inspiratie is op een bijzondere wijze gecombineerd en heeft uiteindelijk geleid tot het innovatie kledingmerk Parajumpers.

 

De collectie

Als je op zoek bent naar een Parajumper jas heren heb je de keuze uit een grote collectie. Naast herenjassen kun je bij dit merk ook terecht voor dames jassen, t-shirts, sweaters en nog veel meer. Je kunt jouw Parajumper jas heren zelfs aankleden met verschillende accessoires van het merk, zoals een sjaal of muts. Daarnaast kun je ook een Parajumper rugtas toevoegen om jouw outfit helemaal compleet te maken.

Functionele en stijlvolle heren jassen

Een Parajumper jas heren is altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft daarnaast een zeer stijlvolle uitstraling. De outerwear van Parajumpers wordt dan ook niet voor niets premium genoemd. Doordat de ontwerpers van de jassen gekeken hebben naar de parajumpers uit Alaska hebben de jassen een zeer functioneel ontwerp, als speciaal eerbetoon aan de parajumpers. De kraag van een Parajumper jas beschikt bijvoorbeeld over een parachutehaak. De voorkant van de jas is voorzien van ruime zakken waar je bijvoorbeeld een telefoon of een GPS-apparaat in kunt stoppen. Dit maakt de jassen zowel functioneel als stijlvol. 

Beste Parajumper Jas Heren aanbiedingen van Maart 2023