Olaplex

Op zoek naar de beste olaplex producten? Ontdek hier de top 5 en vergelijk hun unieke voordelen voor sterk, gezond en glanzend haar.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème 100ml
Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème 100ml
Bekijk Prijs »

John Beerens

Voordelen
Beschermt het haar. De styling crème beschikt over een natuurlijke formule. De crème is geschikt voor alle haartypes. Maakt je haar glad en soepel. Vermindert pluizig haar.
Nadelen
De inhoud van de styling crème is maar 100 milliliter.
Olaplex Bestsellers Set No. 3, 4 & 5
Olaplex Bestsellers Set No. 3, 4 & 5
Bekijk Prijs »

John Beerens

Voordelen
Maakt je haar zacht en glanzend. Reinigt het haar volledig. De set zorgt ervoor dat haarbreuk sterk vermindert wordt. De set voorkomt gespleten haarpunten. Zeer geschikt voor beschadigd haar.
Nadelen
De perfector dien je minimaal 10 minuten in het haar te laten zitten.
Tip: Beste keuze
Olaplex No.7 Bonding Oil 30 ml
Olaplex No.7 Bonding Oil 30 ml
Bekijk Prijs »

John Beerens

Voordelen
Laat geen restjes achter op het haar. Je haar wordt niet zwaar na gebruik van de olie. De olie is vrij van alcohol. De olie heeft een UV en hitte beschermende werking. Zorgt dat de kleur van je haar een frisse uitstraling heeft.
Nadelen
Prijzig in aanschaf.
Olaplex No. 3 Hair Perfector - 100 ml
Olaplex No. 3 Hair Perfector - 100 ml
Voordelen
Hersteld beschadigd haar. Voedt je haar intens. Maakt je haar zacht en glanzend. De haar structuur wordt behouden. De perfector is 100 procent vegan.
Nadelen
Alleen geschikt voor beschadigd, dof, droog, fijn, slap en pluizig haar.
Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml
Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml
Bekijk Prijs »

John Beerens

Voordelen
Het masker heeft een geconcentreerde formule. Werkt herstellend voor ieder haartype. Maakt je haar gezond en sterk. Het masker is veganistisch en dierproefvrij. Geeft je haar glans en maakt ontzettend zacht.
Nadelen
Je dient het masker af en toe te herhalen om het resultaat te behouden.

Beste OlaplexKoopgids: Welke Olaplex is de beste koop van mei 2024?

Olaplex: uniek systeem voor haarverzorging

Olaplex is een haarverzorgingslijn met een eigen formule om je haar gezond, mooi en glanzend te krijgen en te verzorgen. Het gaat uit van een uniek, gepatenteerd ingrediënt dat ze in al hun haarverzorgingsproducten verwerken: bis-amino diglycol dimaleate. Dit ingrediënt gaat uit van het principe van het herstellen van zwavelbruggen: de verbindingen (ook wel bonds genoemd) die je haar zijn sterkte en structuur geven. Deze bonds kunnen op allerlei manieren breken, waardoor je haar fut, breekbaar en dof kan worden. De producten van dit merk zijn erop gericht extreem beschadigd haar weer te herstellen.

Olaplex: voorkomen is beter dan genezen

Hoewel de producten van Olaplex zwaar beschadigd haar weer kunnen transformeren tot een geweldige haardos, gaat het herstel van beschadigd haar natuurlijk nog makkelijk en sneller als je weet hoe je haar überhaupt beschadigt raakt en hoe je dat kan voorkomen. Aan sommige dingen kan je helaas niets veranderen. Het weer bijvoorbeeld. Extreme warmte, kou, droogte of luchtvochtigheid is niet bevorderlijk voor gezond haar. Maar verder zijn er gelukkig wel veel factoren die je in de hand hebt om (verdere) beschadiging van je haar te voorkomen.

Vóór je Olaplex gebruikt: denk hier eens aan

Je kan gerust Olaplex haarverzorgingsproducten gebruiken, maar als je slechte haarverzorgingsgewoonten erop na houdt, helpt zelfs de gepatenteerde bond-technologie op een bepaald moment niet meer. Probeer daarom niet te vaak je haar te kleuren en de föhn eens wat vaker te laten liggen, evenals de stijlstang. Let er ook eens op hoe je je haar borstelt. Zorg ervoor dat je alle klitten goed uitkamt, zodat die niet blijven zitten. Als je haar nog nat is, kam er dan ook niet te hard op. Dat maakt je haar een stuk breekbaarder.

De producten van Olaplex

Net als iedere haarverzorgingslijn heeft Olaplex de standaard producten zoals shampoo, conditioner en voedende maskers. Maar om optimaal gebruik te maken van het unieke systeem, kan je ook complete behandelsets bestellen om je haar extra makkelijk en snel een oppepper te geven. Het resultaat zal verbluffend zijn. Je kan ook een afspraak maken bij een salon dat is aangesloten bij Olaplex. Als die behandeling je bevalt, kan je daar ook producten kopen om mee naar huis te nemen en daar de behandeling voort te zetten in het gemak van je eigen huis. Om een kapper te vinden die met deze producten werkt of ze verkoopt, kan je terecht op hun website.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Olaplex

Wat is Olaplex en wat doet het voor mijn haar?

Olaplex is een haarbehandeling die de gebroken zwavelbruggen in het haar herstelt en versterkt. Het helpt beschadigd haar te herstellen, vermindert haarbreuk en zorgt voor gezonder en sterker haar.

Kan ik Olaplex gebruiken als mijn haar niet beschadigd is?

Ja, absoluut! Olaplex kan ook preventief worden gebruikt om de gezondheid van het haar te behouden en beschadiging te voorkomen. Het kan ook worden gebruikt om de resultaten van andere chemische behandelingen, zoals kleuring of het gebruik van warmtetools, te verbeteren.

Hoe vaak moet ik Olaplex gebruiken om resultaten te zien?

Dit hangt af van de conditie van je haar. Voor beschadigd haar wordt aanbevolen om Olaplex No. 3 Hair Perfector één keer per week te gebruiken als een intensieve behandeling. Voor gezond haar kan het minder vaak worden gebruikt, bijvoorbeeld eens in de twee weken.

Kan ik Olaplex gebruiken op gekleurd haar?

Ja, Olaplex kan veilig worden gebruikt op gekleurd haar. Sterker nog, het kan helpen de schade veroorzaakt door chemische behandelingen te minimaliseren en de kleur langer mooi te houden. Het wordt vaak aanbevolen door kappers voor en na het kleuren van het haar.

Zijn er bijwerkingen van het gebruik van Olaplex?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Olaplex. Het is echter altijd raadzaam om de instructies op de verpakking te volgen en eventuele allergieën voor ingrediënten te controleren voordat je het product gebruikt. Als je twijfelt, kun je het beste advies vragen aan een professionele kapper.

Top 5 Beste kopen
Logo