Olaplex
Bijgewerkt: Maart 2023

Olaplex

Olaplex

Olaplex: uniek systeem voor haarverzorging
Olaplex is een haarverzorgingslijn met een eigen formule om je haar gezond, mooi en glanzend te krijgen en te verzorgen. Het gaat uit van een uniek, gepatenteerd ingrediënt dat ze in al hun haarverzorgingsproducten verwerken: bis-amino diglycol dimaleate. Dit ingrediënt gaat uit van het principe van het herstellen van zwavelbruggen: de verbindingen (ook wel bonds genoemd) die je haar zijn sterkte en structuur geven. Deze bonds kunnen op allerlei manieren breken, waardoor je haar fut, breekbaar en dof kan worden. De producten van dit merk zijn erop gericht extreem beschadigd haar weer te herstellen. 

Olaplex: voorkomen is beter dan genezen
Hoewel de producten van Olaplex zwaar beschadigd haar weer kunnen transformeren tot een geweldige haardos, gaat het herstel van beschadigd haar natuurlijk nog makkelijk en sneller als je weet hoe je haar überhaupt beschadigt raakt en hoe je dat kan voorkomen. Aan sommige dingen kan je helaas niets veranderen. Het weer bijvoorbeeld. Extreme warmte, kou, droogte of luchtvochtigheid is niet bevorderlijk voor gezond haar. Maar verder zijn er gelukkig wel veel factoren die je in de hand hebt om (verdere) beschadiging van je haar te voorkomen. 

Vóór je Olaplex gebruikt: denk hier eens aan
Je kan gerust Olaplex haarverzorgingsproducten gebruiken, maar als je slechte haarverzorgingsgewoonten erop na houdt, helpt zelfs de gepatenteerde bond-technologie op een bepaald moment niet meer. Probeer daarom niet te vaak je haar te kleuren en de föhn eens wat vaker te laten liggen, evenals de stijlstang. Let er ook eens op hoe je je haar borstelt. Zorg ervoor dat je alle klitten goed uitkamt, zodat die niet blijven zitten. Als je haar nog nat is, kam er dan ook niet te hard op. Dat maakt je haar een stuk breekbaarder. 

De producten van Olaplex
Net als iedere haarverzorgingslijn heeft Olaplex de standaard producten zoals shampoo, conditioner en voedende maskers. Maar om optimaal gebruik te maken van het unieke systeem, kan je ook complete behandelsets bestellen om je haar extra makkelijk en snel een oppepper te geven. Het resultaat zal verbluffend zijn. Je kan ook een afspraak maken bij een salon dat is aangesloten bij Olaplex. Als die behandeling je bevalt, kan je daar ook producten kopen om mee naar huis te nemen en daar de behandeling voort te zetten in het gemak van je eigen huis. Om een kapper te vinden die met deze producten werkt of ze verkoopt, kan je terecht op hun website. 

Beste Olaplex aanbiedingen van Maart 2023