Ohuhu Markers

Op zoek naar de beste Ohuhu markers? Ontdek hier onze top 5 vergelijking, met inzichten en beoordelingen om jouw creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen.
Ohuhu Markers
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Ohuhu - Dual Tip Brush markers - set van 160 + etui
Ohuhu - Dual Tip Brush markers - set van 160 + etui
Voordelen
Complete set van 160 markers. Geleverd met een handige etui. De stiften bevatten een dubbelzijdige punt waardoor je met een flexibele penseelpunt en een fineliner kunt tekenen. Gebruik de penseelpunt voor kleuren, schaduwen en mengen en de fineliner punt voor kleinere details.
Nadelen
De markers zijn niet navulbaar.
Ohuhu markers Brush & chisel - set van 216 + Blender + etui
Ohuhu markers Brush & chisel - set van 216 + Blender + etui
Voordelen
Grote set van 216 markers. Wordt geleverd in een mooie etui. Bij de set zit ook een blender voor het blenden van verschillende kleuren. De stiften zijn op alcoholbasis, waardoor ze goed te verwerken zijn. Zorgen voor een egale en gelijke kleur. Iedere kleur is gecodeerd.
Nadelen
Je moet de markers op speciaal markerpapier gebruiken.
Tip: Beste keuze
Ohuhu permanente graffiti markers in 48 kleuren
Ohuhu permanente graffiti markers in 48 kleuren
Voordelen
Set van 48 kleuren in een bijpassende case. Iedere marker heeft een dubbele punt. Geschikt voor het maken van mooie tekeningen en kunstwerken. De markers zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt om in ieder geval 300 meter mee te tekenen.
Nadelen
De markers kunnen niet op normaal kopieerpapier gebruikt worden.
Dual Brush Pen Set Ohuhu: 72 kleuren blendable penseelstift
Dual Brush Pen Set Ohuhu: 72 kleuren blendable penseelstift
Voordelen
Je kunt de markers gebruiken voor vegen, kalligrafische slagen of voor het snel inkleuren van grote gebieden. Iedere marker heeft zijn eigen kleurencode waardoor je eenvoudig de juiste kleur kunt vinden.
Nadelen
De set bevat niet alle kleuren die er zijn.
Ohuhuhu markers graffiti-stiften met 320 kleuren
Ohuhuhu markers graffiti-stiften met 320 kleuren
Voordelen
Grote set van 320 verschillende kleuren. De markers zijn van hoge kwaliteit en zijn hoog gepigmenteerd. De markers zelf drogen niet snel uit. Je kunt eenvoudig verschillende stijlen, schetsen en patronen maken. Zeer uitgebreide set voor het maken van verschillende kunstwerken.
Nadelen
Door de grootte van de set is de set niet heel makkelijk mee te nemen.

Beste Ohuhu MarkersKoopgids: Welke Ohuhu Markers zijn de beste koop van februari 2024?

Stiften op alcoholbasis zijn waarschijnlijk iets waar je bekend mee bent als je veel aan het tekenen of schilderen bent, maar het is ook mogelijk dat je ze nog nooit gebruikt hebt. Je kunt prachtige illustraties maken die geen strepen hebben als je de alcohol based markers van Ohuhu gebruikt. Je kunt een echt mooie gelijkmatige en een intense tint bereiken door verschillende lagen achter elkaar aan te brengen. Bovendien kun je kleuren mengen zolang de inkt nog nat is. Is de inkt helemaal droog? Dan hoef je alleen maar nieuwe lagen toe te voegen. Het werkt bijvoorbeeld prachtig voor schaduwen van dezelfde kleur.

De markers van Ohuhu

De Ohuhu marker is een onmisbaar hulpmiddel voor elke creatieveling, of het nu amateurs zijn die net beginnen of professionals met jarenlange ervaring. De levendige tinten zijn eenvoudig te combineren en te mengen en ze bieden een pallet aan mogelijkheden dat vrijwel onbeperkt is. De Ohuhu markers op alcoholbasis worden geleverd met een selectie penseelpunten in verschillende maten. De flexibele penseelpunt geeft de indruk dat je werkt met een marker op waterbasis, maar door de basis van alcohol van de marker kun je de kleuren direct mengen zonder dat je water nodig hebt. De Ohuhu Markers zijn te koop in verschillende sets, die elk een unieke punt hebben. De Brush & Chisel markers zijn er in 216 verschillende kleuren, die elk afzonderlijk kunnen worden gekocht.

De hoge kwaliteitsstandaard van Ohuhu markers

De inkt capaciteit van deze markers is fantastisch direct nadat ze uit de verpakking zijn gehaald. Omdat de inkt in elke marker voldoende verzadigd is, heb je geen problemen met droge of inconsistente markers. Het is belangrijk om op te merken dat als je markers ontvangt die opgedroogd lijken te zijn, het bedrijf een pamflet in de verpakking heeft gestopt waarin staat dat ze je geld terugbetalen als het product niet helemaal aan je eisen of verwachtingen voldoet en dat ze je bij problemen een gratis vervanging sturen.

De tips vervangen van Ohuhu markers

Heb je Ohuhu markers waarvan de kwastpunt niet meer zo goed is? Het is handig om te weten dat je tegenwoordig vervangende kwastpunten voor de Ohuhu kunt kopen. Deze worden geleverd in een verpakking van acht kwastpunten, die elk in beide richtingen gebruikt kunnen worden. Dit houdt in dat je zestien tips ontvangt, naast een opbergdoosje en een pincet waarmee je de tips kunts verwijderen. Erg handig!

Tekenen op speciaal papier

Op het meeste papier droogt inkt op alcoholbasis snel uit en kun je bij het gebruik van stiften door het papier heen kijken. Een van de talloze redenen waarom veel creatieve mensen er aanvankelijk ontevreden over zijn. Gelukkig is er ook papier op de markt waarmee je bij het gebruik van de markers uiterst vakkundig te werk kunt gaan. Op veel van deze papieren zul je nog wel ghosting kunnen zien (de kleur komt er aan de achterkant doorheen), maar op de pagina eronder niet. Als je absoluut zeker wilt zijn, kun je er een extra stuk papier tussen leggen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Ohuhu Markers

Wat zijn Ohuhu markers?

Ohuhu markers zijn een set van alcoholgebaseerde kleurstiften die worden gebruikt voor tekenen, kleuren en markeren op verschillende oppervlakken zoals papier, karton, stof en meer.

Hoeveel kleuren zitten er in een set Ohuhu markers?

Ohuhu biedt verschillende sets met markers, variërend van 40 kleuren tot wel 200 kleuren. De exacte kleurenaantallen kunnen variëren, afhankelijk van de set die je kiest.

Zijn Ohuhu markers geschikt voor beginners?

Absoluut! Ohuhu markers zijn zeer geschikt voor beginners vanwege hun gebruiksvriendelijkheid, betaalbaarheid en de mogelijkheid om verschillende effecten te bereiken door te mengen en te markeren.

Kan ik Ohuhu markers gebruiken op verschillende oppervlakken?

Ja, Ohuhu markers kunnen worden gebruikt op een breed scala aan oppervlakken, zoals papier, karton, stof, glas, hout en meer. Het wordt echter aanbevolen om eerst een test uit te voeren op een klein deel van het oppervlak om ervoor te zorgen dat de marker geen vlekken of schade veroorzaakt.

Hoe kan ik Ohuhu markers het beste bewaren?

Het wordt aanbevolen om Ohuhu markers horizontaal op te bergen, met de doppen stevig vastgedraaid om uitdroging te voorkomen. Bewaar ze op een koele en droge plaats, weg van direct zonlicht. Als de markers lange tijd niet worden gebruikt, kan het nuttig zijn om ze af en toe te schudden om de inkt te mengen.

Top 5 Beste kopen
Logo