Ohuhu Markers
Bijgewerkt: Juli 2024

Ohuhu Markers

Ohuhu Markers

Stiften op alcoholbasis zijn waarschijnlijk iets waar je bekend mee bent als je veel aan het tekenen of schilderen bent, maar het is ook mogelijk dat je ze nog nooit gebruikt hebt. Je kunt prachtige illustraties maken die geen strepen hebben als je de alcohol based markers van Ohuhu gebruikt. Je kunt een echt mooie gelijkmatige en een intense tint bereiken door verschillende lagen achter elkaar aan te brengen. Bovendien kun je kleuren mengen zolang de inkt nog nat is. Is de inkt helemaal droog? Dan hoef je alleen maar nieuwe lagen toe te voegen. Het werkt bijvoorbeeld prachtig voor schaduwen van dezelfde kleur.

 

De markers van Ohuhu

De Ohuhu marker is een onmisbaar hulpmiddel voor elke creatieveling, of het nu amateurs zijn die net beginnen of professionals met jarenlange ervaring. De levendige tinten zijn eenvoudig te combineren en te mengen en ze bieden een pallet aan mogelijkheden dat vrijwel onbeperkt is. De Ohuhu markers op alcoholbasis worden geleverd met een selectie penseelpunten in verschillende maten. De flexibele penseelpunt geeft de indruk dat je werkt met een marker op waterbasis, maar door de basis van alcohol van de marker kun je de kleuren direct mengen zonder dat je water nodig hebt. De Ohuhu Markers zijn te koop in verschillende sets, die elk een unieke punt hebben. De Brush & Chisel markers zijn er in 216 verschillende kleuren, die elk afzonderlijk kunnen worden gekocht.

 

De hoge kwaliteitsstandaard van Ohuhu markers

De inkt capaciteit van deze markers is fantastisch direct nadat ze uit de verpakking zijn gehaald. Omdat de inkt in elke marker voldoende verzadigd is, heb je geen problemen met droge of inconsistente markers. Het is belangrijk om op te merken dat als je markers ontvangt die opgedroogd lijken te zijn, het bedrijf een pamflet in de verpakking heeft gestopt waarin staat dat ze je geld terugbetalen als het product niet helemaal aan je eisen of verwachtingen voldoet en dat ze je bij problemen een gratis vervanging sturen. 

 

De tips vervangen van Ohuhu markers

Heb je Ohuhu markers waarvan de kwastpunt niet meer zo goed is? Het is handig om te weten dat je tegenwoordig vervangende kwastpunten voor de Ohuhu kunt kopen. Deze worden geleverd in een verpakking van acht kwastpunten, die elk in beide richtingen gebruikt kunnen worden. Dit houdt in dat je zestien tips ontvangt, naast een opbergdoosje en een pincet waarmee je de tips kunts verwijderen. Erg handig!

 

Tekenen op speciaal papier

Op het meeste papier droogt inkt op alcoholbasis snel uit en kun je bij het gebruik van stiften door het papier heen kijken. Een van de talloze redenen waarom veel creatieve mensen er aanvankelijk ontevreden over zijn. Gelukkig is er ook papier op de markt waarmee je bij het gebruik van de markers uiterst vakkundig te werk kunt gaan. Op veel van deze papieren zul je nog wel ghosting kunnen zien (de kleur komt er aan de achterkant doorheen), maar op de pagina eronder niet. Als je absoluut zeker wilt zijn, kun je er een extra stuk papier tussen leggen.

Beste Ohuhu Markers aanbiedingen van Juli 2024