MSI Laptop

Bent u op zoek naar de perfecte MSI laptop? Ontdek hier de top 5 beste modellen en vergelijk specificaties, prestaties en prijzen voor de ultieme keuze.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
MSI GF 65 10UE-087NL
MSI GF 65 10UE-087NL
Voordelen
Dankzij de krachtige videokaart speel je games op het hoogste niveau. Het beeldscherm geeft beelden erg snel weer. Dankzij de processor kun jij meerdere dingen tegelijk doen. Je krijgt wel twee jaar garantie op de laptop.
Nadelen
Bij het gamen kan de batterij wat sneller leeg gaan.
MSI GF63 Thin 10UC-685NL
MSI GF63 Thin 10UC-685NL
Voordelen
Je kunt zware games spelen met de hoogste instellingen. Je kunt met deze laptop flink multitasken. Het toetsenbord beschikt over verlichting, waardoor je ook in het donker de toetsen goed kunt zien. De laptop heeft een mooie vormgeving.
Nadelen
Beschikt over slechts 512 gigabyte SSD-geheugen.
Tip: Beste keuze
MSI GL 66 Pulse 11 UEK-036NL
MSI GL 66 Pulse 11 UEK-036NL
Voordelen
Gamen was nog niet eerder zo eenvoudig, dankzij de hoge prestaties. Snelle beeld bewegingen, dankzij het 144 hertz beeldscherm. De laptop is zeer geschikt voor het afspelen van de zwaardere programma’s. Heeft een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Nadelen
Het is verstandig je laptop aan te sluiten op de accu als je gaat gamen.
MSI GF 66 Katana 11UG-261NL
MSI GF 66 Katana 11UG-261NL
Voordelen
Heeft een prachtig design. De laptop is zeer gebruiksvriendelijk. Veel mogelijkheden op het gebied van krachtige spellen spelen. De laptop is erg snel in gebruik, waardoor je snel kunt switchen. Heeft een super goede processor en grafische kaart.
Nadelen
De accu kan een beetje snel leeg lopen.
MSI GF63 Thin 10SC-683NL
MSI GF63 Thin 10SC-683NL
Voordelen
De laptop heeft veel verschillende gebruikers opties. De laptop werkt lekker snel en is krachtig. Het toetsenbord heeft toetsenbordverlichting. De maximale batterijduur is 8 uur. De laptop heeft een turbo snelheid van 5 gigahertz.
Nadelen
De GTX videokaart is niet echt gericht op de toekomst.

Beste MSI LaptopKoopgids: Welke MSI Laptop is de beste koop van april 2024?

Zowel op de middelbare school als op veel opleidingen is een goede laptop een cruciaal onderdeel om alles uit jouw studie te halen. Het is dan ook belangrijk dat je een goede laptop in jouw bezit hebt. Zo moet de laptop snel zijn, moeten alle programma’s goed op de laptop werken en wil je vaak genieten van de nieuwste hardware. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor een gaming laptop kiezen. Een gaming laptop is namelijk niet alleen ideaal om alle games op te spelen, maar ook om veel verschillende programma’s op te gebruiken en meerdere programma’s tegelijkertijd op te gebruiken. Een laptop die onder de scholieren goed scoort is een MSI laptop. In dit artikel vertellen wij wat de voordelen van deze laptop zijn en kijken wij of het een goede laptop is voor op school of tijdens de studie.

De nieuwste hardware

Een gaming laptop kan een behoorlijke investering zijn, zeker als je een scholier of student bent. Toch is het verstandig om direct in een goede laptop te investeren. Je wilt namelijk niet dat jouw laptop het halverwege het schooljaar opeens begeeft waardoor jij al jouw harde werk kwijt bent. Gelukkig krijg je er uiteindelijk ook wat voor terug als je voor een goede laptop kiest. Zo krijg je er bij een MSI laptop de beste en nieuwste hardware voor terug. Daarnaast gaat een MSI laptop ook een stuk langer mee. Hierdoor hoef je niet snel weer een nieuwe laptop te kopen, waardoor een MSI laptop uiteindelijk beter voor de portemonnee is.

Nvidia videokaarten

In vrijwel iedere MSI laptop zit wel een Nvidia videokaart verwerkt. Met deze videokaart kun je zonder problemen de nieuwste games spelen en de zwaarste programma’s draaien. Zo kun je bijvoorbeeld zonder moeite programma’s als Illustrator of Photoshop gebruiken. Een goede videokaart is daarom niet alleen belangrijk in een gaming laptop, maar ook in een laptop voor school of de studie.

Veel opslagruimte

Wat bij een laptop ook erg belangrijk is, is de opslagruimte. Veel laptop zijn voorzien van een lage opslagruimte. Deze lage opslagruimte is vaak alleen voldoende als je enkel tekstbestanden op wilt slaan. Als je een keertje wilt gaan gamen of een film wilt gaan kijken heb je wel wat meer ruimte nodig. Daarnaast is het ook handig om meer opslagruimte te hebben als jij vaak met grotere bestanden werkt en veel foto’s of video’s op moet slaan. Gelukkig is een MSI laptop voorzien van meer dan genoeg opslagruimte voor al jouw werk.

Erg mobiel


Ook niet geheel onbelangrijk voor een laptop voor school is dat ze mobiel moeten zijn. Bij de nieuwere modellen zijn de schermranden bijna niet te zien, waardoor de fabrikant de laptops tegenwoordig compacter kan maken dan ooit. Daarnaast worden laptops ook steeds lichter en dunner. Zelfs een gaming laptop hoeft niet meer zwaar en dik te zijn en is meestal onder de 2,5 kg. Al met al zitten er veel voordelen aan een MSI laptop en is een MSI laptop dus zeker geschikt voor school.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een MSI Laptop

Wat zijn de specificaties van de MSI laptop?

De specificaties verschillen per model, maar over het algemeen biedt MSI laptops met krachtige processors, veel RAM, snelle opslag en een hoge resolutie scherm.

Kan ik de RAM of opslagcapaciteit van mijn MSI laptop upgraden?

Ja, veel MSI laptops hebben de mogelijkheid om de RAM of opslagcapaciteit te upgraden. Raadpleeg de handleiding of de website van MSI voor specifieke instructies voor jouw model.

Welke garantie biedt MSI op hun laptops?

MSI biedt doorgaans een beperkte garantie van één jaar op hun laptops. Het is echter mogelijk om een verlengde garantie aan te schaffen voor extra gemoedsrust.

Is het mogelijk om externe apparaten aan te sluiten op een MSI laptop?

Ja, MSI laptops hebben meestal verschillende poorten, zoals USB, HDMI en audio-aansluitingen, waarmee je externe apparaten kunt aansluiten, zoals een muis, toetsenbord, monitor of koptelefoon.

Zijn MSI laptops geschikt voor gaming?

Ja, MSI staat bekend om zijn gaming-laptops. Ze bieden modellen met krachtige grafische kaarten en speciale gaming-functies, zoals een hogere verversingssnelheid van het scherm en verlichte toetsenborden. Deze laptops zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van gamers.

Top 5 Beste kopen
Logo