Motionciser
Bijgewerkt: Maart 2023

Motionciser

Motionciser

Als je vaak last hebt van koude voeten, rusteloze benen, een slechte bloedsomloop in je benen of last hebt van gespannen spieren, zwellingen en pijn, dan kan de Motionciser uitkomst bieden. Het apparaat kan bovendien ook helpen als je door te weinig bewegen of ouderdom last krijgt van lichamelijke ongemakken. De Motionciser is een apparaat die meerdere functies combineert, zoals thermotherapie, loopsimulatie en snelle vibraties. Door de combinatie van massagebewegingen en warmte kunnen de spieren ontspannen en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

 

Professionele massage

Met de Motionciser worden de bewegingen van een professionele massage nagebootst. Je zet je voeten op de voetstukken van het apparaat, waarna je de gewenste snelheid van de vibraties instelt en een warmte tussen 30 en 50 graden kiest. Door de bewegingen wordt hetzelfde effect gecreëerd als met een goede voetmassage of beenmassage. De warmte helpt om de spieren verder te ontspannen en verlichting te bieden bij pijnlijke benen. Het apparaat is effectief voor de hele benen, van de voeten tot de heupen.

 

Gezondheidsvoordelen

Het gebruik van de Motionciser heeft meerdere gezondheidsvoordelen. Niet alleen de  voeten, maar het hele onderlichaam wordt gestimuleerd. Zo worden de gewrichten van de voeten en enkels losgemaakt door de vibrerende bewegingen van het apparaat, kunnen beenspieren weer ontspannen en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Als je last hebt van vochtophopingen in je benen, kan dit apparaat ook helpen bij de vochtvermindering. De warmtefunctie van de Motionciser zorgt ervoor dat je voeten warm blijven tijdens het proces.

 

Voor alle leeftijden

De Motionciser is een apparaat dat niet alleen bedoeld is voor ouderen, maar kan door mensen van alle leeftijden gebruikt worden.  Het apparaat is heel nuttig voor diegenen die een zittend beroep hebben. Ook mensen die door hun opleiding of vanwege gezondheidsredenen veel moeten zitten, hebben baat bij het gebruik van de Motionciser en zo de beenspieren en bloedsomloop kunnen stimuleren. Gezondheidsredenen die ervoor kunnen zorgen dat je dit apparaat wilt gebruiken zijn bijvoorbeeld artritis, pijn aan de voeten, benen of beenspieren als gevolg van een operatie en zwellingen aan de benen door vocht- of bloedcirculatieproblemen.

 

Motionciser, waar te koop

Wellicht herken je je in de bovenstaande beschrijvingen en wil je de Motionciser zelf uitproberen. Je kunt het apparaat kopen in enkele fysieke winkels, maar de meeste keus heb je door online op de naam van het apparaat te zoeken. Op deze manier kun je bovendien prijzen vergelijken en de juiste aanbieding selecteren. Ook heeft online bestellen als voordeel dat het pakket thuis wordt bezorgd en je er niet zelf voor op pad hoeft of ermee hoeft te slepen.

Beste Motionciser aanbiedingen van Maart 2023