Mega Mazzeldagen 2023
Bijgewerkt: Juli 2024

Mega Mazzeldagen 2023

Mega Mazzeldagen 2023

Mega Mazzeldagen Prénatal 2023: de grote uitverkoop bij Prénatal

Voorheen ook wel bekend als de Mamma Mazzeldagen, de volgende zijn in Maart 2023.Ben je toevallig op zoek naar spullen voor je toekomstige of net geboren oogappel? En wil je profiteren van enorme kortingen op heel veel babyartikelen? Pak extra korting tijdens de Mega Mazzeldagen van Prénatal! Op die manier wordt het jou extra aantrekkelijk gemaakt om je babyuitzet voordelig samen te stellen of uit te breiden. En dit is soms hard nodig, want de komst van een kleintje is beslist niet goedkoop! 

Wat zijn de Mega Mazzeldagen van Prénatal?

De Mega Mazzeldagen van Prénatal worden tweemaal per jaar georganiseerd. Zowel in het voor- als najaar profiteer je een week lang van superaantrekkelijke kortingen op babyspullen. Tot 2020 heette deze campagne de Mama Mazzeldagen, maar sinds twee jaar heeft Prénatal dit gewijzigd naar de Mega Mazzeldagen. Dit is gedaan omdat naast moeders óók vaders, opa's en oma's profiteren van een aantrekkelijke korting op babyartikelen. 

Wanneer zijn de Mega Mazzeldagen van Prénatal?

De Mega Mazzeldagen vinden twee keer per jaar plaats. In het voor- én najaar profiteren (aanstaande) ouders en nabije familieleden van scherpgeprijsde babyartikelen. Tijdens de grootste kortingsactie van Prénatal shop je dus voordelig allerlei babyartikelen online of in de winkel. Op werkelijk alles zit megaveel korting! De exacte startdatum van de Mega Mazzeldagen wordt pas enkele dagen van tevoren door Prénatal bekendgemaakt. 

Wanneer kan ik de actiefolder bekijken van de Mega Mazzeldagen?

Wil je deze belangrijke actie van Prénatal niet missen? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Prénatal. Het is ook mogelijk om de Prénatal-app te downloaden op je smartphone of de lopende acties en folders van Prénatal te bekijken via de website. Natuurlijk kan je ook gewoon de website in de gaten houden.

Krijg ik ook korting op de grote en bekende merken tijdens de Mega Mazzeldagen?

Aankopen doen tijdens de Mega Mazzeldagen bij Prénatal levert je al snel honderden euro's voordeel op. Gedurende een week lang ontvang je tussen de tien en twintig procent korting op een aanzienlijk deel van de collectie. De uitverkoop is overigens niet beperkt tot uitsluitend producten van het eigen winkelmerk. Veel A-merken zijn ook afgeprijsd en dit betekent dat je voordelig een babyuitzet bij elkaar winkelt. Naast kinderwagens en autostoeltjes profiteer je dus ook van korting op babykleding, kolfapparatuur, speelgoed en loopstoelen. De korting is tien, vijftien of twintig procent en wordt vastgesteld per productgroep. 

Welke kortingsdagen heeft de Prénatal nog meer naast de Mega Mazzeldagen?

Wil je structureel profiteren van aanbiedingen bij Prénatal? Het loont om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief. Op die manier loop je geen enkele actie bij deze winkelketen mis. Naast de Mega Mazzeldagen geniet je bij Prénatal ook van bijvoorbeeld de Mid Season Sale en andere kortingsacties zoals zogenaamde groeikorting. Tot slot schrijft Prénatal ook regelmatig kortingscodes uit zodat je voordelig online kunt shoppen! Ook op Black Friday kan je een hoop besparen op spulletjes voor jullie toekomstige baby.

Wat is private shopping van Prénatal?

Ben je in verwachting van een kleintje en vind je persoonlijk contact prettig in je zoektocht naar betaalbare babyspullen? Met private shopping bij Prénatal krijg je alle aandacht die nodig is om doelgericht babyspullen te kopen. In een van de filialen ontvang je niet alleen persoonlijk advies, je kan er ook al je vragen stellen aan een deskundige. Een ervaren personal shopper helpt je graag op weg en geeft advies voor jou en je kindje. Is dit iets voor jou? Maak direct online een afspraak via de website van Prénatal. 

In welke plaatsen zijn grote vestigingen van Prénatal?

Ben je op zoek naar een Prénatal-filiaal bij jou in de buurt? Je kan altijd een bezoek brengen aan een van de 46 Prénatal-winkels in Nederland. Bovendien heeft Prénatal ook zogenaamde megastores. Deze warenhuizen laten je kennismaken met het complete aanbod van Prénatal. Megastores vind je bijvoorbeeld in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Zaandam en Groningen. Ga gerust langs om inspiratie op te doen voor je babykamer! 

Tips om te besparen op de babyuitzet

Een kindje verwelkomen is een prachtige gebeurtenis, maar brengt ook veel kosten met zich mee. Gelukkig zijn er heel wat tips om te besparen op je babyuitzet: 

- Kijk eens rond op Marktplaats.nl en scoor voordelig tweedehands babyspullen. Dit kan natuurlijk ook bij rommelmarkten of kringloopwinkels;

- Zoek online naar gratis (kraam)pakketten met babyartikelen;

- Wegwerpluiers zijn prijzig en daarom zijn wasbare luiers een voordelig alternatief;

- Organiseer je een babyshower of gender reveal party? Maak vooraf een lijstje zodat deelnemers allemaal een uniek cadeau meenemen;

- Sommige babyspullen gebruik je slechts enkele weken of maanden. Daarom is het ook een optie om een gedeelte van de babyuitzet te lenen van familie en/of vrienden! 

Wil je niets missen tijdens de Mega Mazzeldagen bij Prénatal? Blijf up-to-date en schrijf je via de website direct in voor de digitale nieuwsbrief!

Beste Mega Mazzeldagen 2023 aanbiedingen van Juli 2024