Malelions Trainingspak
Bijgewerkt: Februari 2023

Malelions Trainingspak

Malelions Trainingspak

Malelions is een kledingmerk welke zich focust op de lifestyle van jonge, dynamische en uitdagende mannen en vrouwen welke een passie hebben voor fashion. Malelions heeft de drive om een succesvolle en welvarende toekomst tegemoet te komen. Dit vertalen ze op een stoere en inspirerende manier naar hun kleding. Ze strijden voor hun doel. Het merk heeft verschillende soorten kleding, zoals hoodies, broeken en trainingspakken.

 

Malelions trainingspak

 

De trainingspakken van Malelions worden ook wel tracksuits genoemd. Ze bestaan uit 100 procent polyester. Je mag ze wassen op maximaal 30 graden Celsius wanneer je de kledingstukken omdraait. Daarnaast mag je ze warm strijken met een temperatuur van maximaal 110 graden Celsius, maar niet in de droger doen. De trainingspakken van Malelions kosten doorgaans tussen de €100,00 en €180,00. In de sale vind je ze vaak rond de €80,00.

 

De collectie bestaat uit trendy en comfortabele kledingstukken welke stuk voor stuk met hoge kwaliteit producten zijn geproduceerd. Je kunt de trainingspakken vinden voor heren, dames en kinderen. Ze zijn gemaakt van zachte stoffen zodat je een fijne pasvorm hebt. De trainingspakken worden afgewerkt met het Malelions logo waardoor ze erg geliefd zijn bij de fans van het merk.

 

De verzending

 

De verzending van Malelions gaat voor al hun producten op dezelfde manier. Bestellingen vanuit Nederland worden met DPD of Trunkrs gedaan. De normale verzendingen worden van maandag tot en met vrijdag geleverd met DPD voor €4,50. Wanneer je niet kan wachten op je bestelling, kan Trunkrs je bestelling dezelfde dag bezorgen voor maar een klein beetje extra bezorgkosten, namelijk €5,95. Voor bestellingen binnen Europa wordt altijd DPD gebruikt waar €9,50 verzendkosten aan zit. Wanneer je voor meer dan €90,00 besteld op de website van Malelions, komen de verzendkosten te vervallen.

 

Het kan zijn dat je bestelling vanuit Malelions geannuleerd wordt. Dit kan komen doordat je je verzendadres niet goed hebt ingevoerd of dat er een betalingsprobleem was toen je de bestelling plaatste. Maak je hier geen zorgen om en probeer het gewoon weer opnieuw!

 

Retourneren

 

Wanneer jouw product niet zo is als dat je had verwacht, mag je het binnen 14 dagen retourneren naar Malelions. Je kunt dit doen door het retourformulier in te vullen welke bij elke bestelling mee komt. Samen met de artikelen doe je deze in een doos en stuur je ze terug. Het verwerken van een retour duurt maximaal 14 dagen waarnaar je je geld direct terug krijgt.

Beste Malelions Trainingspak aanbiedingen van Februari 2023