LOL Surprise Poppenhuis

Op zoek naar het beste LOL Surprise poppenhuis? Ontdek hier de top 5 poppenhuizen en vergelijk ze op prijs, kwaliteit en meer. Maak je LOL-avonturen nog leuker!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
LOL Surprise! Clubhouse Speelset – Poppenhuis
LOL Surprise! Clubhouse Speelset – Poppenhuis
Voordelen
Dit LOL Poppenhuis is gemakkelijk uit te stallen en weer op te ruimen. Het heeft veel onderdelen waardoor jouw kind makkelijk een paar uur zoet is. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Inclusief 2 poppen.
Nadelen
Er zitten wat kleine onderdelen bij. Deze kan je kwijtraken als je er niet goed op let.
LOL Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen - Poppenhuis
LOL Surprise! OMG Huis Vol Verrassingen - Poppenhuis
Voordelen
Kleine kinderen zijn helemaal weg van dit poppenhuis. Hij is erg uitgebreid waardoor je eindeloos speelplezier kan verwachten. Maar liefst 122 cm hoog. Volledig ingericht. Staat stevig en kan tegen een stootje.
Nadelen
Er zit geen papieren handleiding bij dit huis, wat het voor kinderen lastig maakt om deze in elkaar te zetten. Daarnaast is hij erg prijzig.
Tip: Beste keuze
LOL Surprise! 5-in-1 Schoonheidssalon Speelset
LOL Surprise! 5-in-1 Schoonheidssalon Speelset
Voordelen
Het is fijn dat je de Schoonheidssalon Speelset kan dichtklappen en opbergen wanneer je kind er even klaar mee is. Zo kan je hem netjes opbergen.
Nadelen
De grote spiegel in de schoonheidssalon blijft niet open en klapt vaak dicht. Dit kan vervelend worden.
LOL Surprise! OMG Winter Chill Cabin – Poppenhuis
LOL Surprise! OMG Winter Chill Cabin – Poppenhuis
Voordelen
Het poppenhuis is lekker groot en heeft veel verassende onderdelen waardoor jouw kind uren speelplezier kan hebben! Maar liefst 6 kamers en 3 verdiepingen.
Nadelen
Je moet de OMG Winter Chill Cabin voorzichtig in elkaar zetten, omdat sommige onderdelen wat fragiel zijn. Ook zitten er geen poppetjes bij.
LOL Surprise! OMG House - Inclusief OMG modepop
LOL Surprise! OMG House - Inclusief OMG modepop
Voordelen
Bij dit poppenhuis krijg je een OMG modepop. Hierdoor kan je lekker spelen met en het huis en de pop.
Nadelen
Het OMG huis is iets kleiner dan de andere poppenhuizen.

Beste LOL Surprise PoppenhuisKoopgids: Welke LOL Surprise Poppenhuis is de beste koop van juni 2024?

Het LOL Surprise Poppenhuis, eindeloos plezier voor je kinderen

Het merk LOL Surprise is een particulier bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze verkopen razend populair speelgoed en poppen, die in veel verschillende landen worden verkocht. Het bedrijf is het meest bekend om zijn poppen, die worden geleverd in kleine ballen die je open scheurt om de grote, gelede pop binnenin te onthullen; wanneer de bal wordt geopend, zijn er andere kleinere ballen vol met accessoires en leuk klein speelgoed, zoals miniatuurpoppen of spelletjes zoals tic-tac-toe. Het bedrijf begon uitsluitend als een speelgoedlijn, maar is inmiddels uitgegroeid tot een mediafranchise met verschillende televisieshows en films. Het is onduidelijk of het merk zal blijven groeien, maar het lijkt erop dat het op weg is om een entertainmentimperium te worden – de poppen hebben momenteel hun eigen YouTube-kanaal.

Het LOL Surprise Poppenhuis

Nou, ik weet niet veel over LOL Surprise Poppenhuis, maar ik zal proberen je vragen te beantwoorden.

De basis weet je vast al: Het is een poppenhuis met een thema van meisjesspeelgoed en spelletjes. Er zijn twee poppen in de set: een die eruit ziet als een prinses en een die eruit ziet alsof ze gaat optreden in haar eigen modeshow. Zij dragen beiden outfits die passen bij het decor van hun kamers. Het ontwerp van het poppenhuis zelf is vrij opvallend – het is felgekleurd, met een paar zebra strepen op plaatsen. Het gaat open op scharnieren, dus het is gemakkelijk om ermee te spelen en erin te kijken. De poppen en hun accessoires passen er ook in-alles lijkt goed gemaakt te zijn.

De poppen zijn elk 15 cm groot. Elke pop heeft niet alleen haar eigen kamer, maar ook haar eigen verhaal, dat een soort avontuur bevat dat je met de poppenhuisset kunt naspelen.

Het zou een prachtige aanvulling zijn op de speelkamer van elk klein meisje of op een kamer die voor hen is ingericht, maar het is ook geweldig voor iedereen die van het LOL Surprise Poppenhuis houdt of het gewoon als verzamelobject of zelfs als versiering rond hun huis of kantoor wil hebben!

Waar je het LOL Surprise Poppenhuis kan kopen

Het LOL Surprise Poppenhuis kan je op verschillende plekken. Ten eerste kan dit natuurlijk op de site van LOL Surprise zelf. Hier vind je ook veel andere dingen welke je met het poppenhuis kan combineren. Voor de rest kan je het poppenhuis ook vinden in winkels als de Intertoys en bol.com.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een LOL Surprise Poppenhuis

Wat is een LOL Surprise poppenhuis?

Een LOL Surprise poppenhuis is een speelset dat speciaal ontworpen is voor LOL Surprise poppen. Het is een kleurrijk en gedetailleerd huis met verschillende kamers en accessoires waar kinderen mee kunnen spelen.

Hoe groot is het LOL Surprise poppenhuis?

De grootte van het LOL Surprise poppenhuis kan variëren, maar de meeste poppenhuizen zijn ongeveer 60-70 cm hoog en 90-100 cm breed. Dit geeft kinderen genoeg ruimte om te spelen en hun creativiteit de vrije loop te laten.

Welke accessoires worden er meegeleverd bij het LOL Surprise poppenhuis?

Het LOL Surprise poppenhuis wordt meestal geleverd met verschillende meubels en accessoires zoals een bed, bank, tafel, stoelen en zelfs een lift. Daarnaast zijn er ook vaak stickers en decoratieve elementen inbegrepen waarmee kinderen het huis naar eigen smaak kunnen personaliseren.

Is het LOL Surprise poppenhuis geschikt voor alle LOL Surprise poppen?

Ja, het LOL Surprise poppenhuis is ontworpen om te passen bij alle LOL Surprise poppen, inclusief de kleine LOL Surprise Lil Sisters en de grotere LOL Surprise OMG-fashionpoppen. Kinderen kunnen hun poppen naar keuze in het poppenhuis plaatsen en ze laten spelen in de verschillende kamers.

Kan het LOL Surprise poppenhuis worden uitgebreid met extra kamers?

Ja, veel LOL Surprise poppenhuizen hebben de mogelijkheid om extra kamers toe te voegen. Er zijn apart verkrijgbare uitbreidingssets beschikbaar waarmee kinderen het huis kunnen uitbreiden en aanpassen aan hun wensen. Dit biedt nog meer speelmogelijkheden en creatieve opties voor kinderen.

Top 5 Beste kopen
Logo