LOL Surprise Poppenhuis
Bijgewerkt: Februari 2023

LOL Surprise Poppenhuis

LOL Surprise Poppenhuis

Het LOL Surprise Poppenhuis, eindeloos plezier voor je kinderen

 

Het merk LOL Surprise is een particulier bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze verkopen razend populair speelgoed en poppen, die in veel verschillende landen worden verkocht. Het bedrijf is het meest bekend om zijn poppen, die worden geleverd in kleine ballen die je open scheurt om de grote, gelede pop binnenin te onthullen; wanneer de bal wordt geopend, zijn er andere kleinere ballen vol met accessoires en leuk klein speelgoed, zoals miniatuurpoppen of spelletjes zoals tic-tac-toe. Het bedrijf begon uitsluitend als een speelgoedlijn, maar is inmiddels uitgegroeid tot een mediafranchise met verschillende televisieshows en films. Het is onduidelijk of het merk zal blijven groeien, maar het lijkt erop dat het op weg is om een entertainmentimperium te worden - de poppen hebben momenteel hun eigen YouTube-kanaal.

 

Het LOL Surprise Poppenhuis

 

Nou, ik weet niet veel over LOL Surprise Poppenhuis, maar ik zal proberen je vragen te beantwoorden.

 

De basis weet je vast al: Het is een poppenhuis met een thema van meisjesspeelgoed en spelletjes. Er zijn twee poppen in de set: een die eruit ziet als een prinses en een die eruit ziet alsof ze gaat optreden in haar eigen modeshow. Zij dragen beiden outfits die passen bij het decor van hun kamers. Het ontwerp van het poppenhuis zelf is vrij opvallend - het is felgekleurd, met een paar zebra strepen op plaatsen. Het gaat open op scharnieren, dus het is gemakkelijk om ermee te spelen en erin te kijken. De poppen en hun accessoires passen er ook in-alles lijkt goed gemaakt te zijn.

 

De poppen zijn elk 15 cm groot. Elke pop heeft niet alleen haar eigen kamer, maar ook haar eigen verhaal, dat een soort avontuur bevat dat je met de poppenhuisset kunt naspelen.

 

Het zou een prachtige aanvulling zijn op de speelkamer van elk klein meisje of op een kamer die voor hen is ingericht, maar het is ook geweldig voor iedereen die van het LOL Surprise Poppenhuis houdt of het gewoon als verzamelobject of zelfs als versiering rond hun huis of kantoor wil hebben!

 

Waar je het LOL Surprise Poppenhuis kan kopen

Het LOL Surprise Poppenhuis kan je op verschillende plekken. Ten eerste kan dit natuurlijk op de site van LOL Surprise zelf. Hier vind je ook veel andere dingen welke je met het poppenhuis kan combineren. Voor de rest kan je het poppenhuis ook vinden in winkels als de Intertoys en bol.com.

Beste LOL Suprise Poppenhuis aanbiedingen van Februari 2023