Libelle Zomerweek Tickets 2024

Op zoek naar de beste deals voor Libelle Zomerweek tickets? Vergelijk en ontdek de top 5 aanbiedingen voor een onvergetelijke zomerse ervaring!
Libelle Zomerweek Tickets 2024
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Libelle Zomerweek entreeticket
Libelle Zomerweek entreeticket
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Het entreeticket geeft je toegang tot het de jaarlijkse Libelle Zomerweek. Libelle Zomerweek vindt dit jaar plaats van donderdag 11 mei t/m 17 mei in Vijfhuizen bij EXPO Greater Amsterdam.
Nadelen
Je moet zelf nog vervoer regelen naar Libelle Zomerweek.
Libelle Zomerweek entreeticket + treinkaartje
Libelle Zomerweek entreeticket + treinkaartje
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Met dit ticket heb je toegang tot Libelle Zomerweek en heb je ook gelijk een goedkope reis erbij. Dankzij het treinkaartje kun je eenvoudig met de trein naar de Zomerweek gaan. Je hoeft geen parkeerplaats te zoeken.
Nadelen
Het ticket is alleen in de daluren en op zaterdag en zondag geldig.
Tip: Beste keuze
Libelle Zomerweek entreeticket + parkeren
Libelle Zomerweek entreeticket + parkeren
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Met het ticket heb je toegang tot de Libelle Zomerweek. Wanneer je met de auto komt heb je ook gelijk toegang tot de parkeergelegenheid. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerplaatsen worden duidelijk vanaf de snelweg aangegeven.
Nadelen
De tickets zijn alleen geschikt voor mensen die met de auto komen.
Libelle Zomerweek entreeticket + bomvolle shopper
Libelle Zomerweek entreeticket + bomvolle shopper
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Het ticket geeft je toegang tot de Zomerweek en zorgt er daarnaast voor dat je een grote shopper ontvangt. In de shopper vind je verschillende artikelen die bij de zomerweek passen. De shopper heeft een minimale waarde van 15 euro.
Nadelen
De shopper is achteraf zonder speciaal ticket niet verkrijgbaar.
2 tickets Libelle Zomerweek + 10 keer Libelle
2 tickets Libelle Zomerweek + 10 keer Libelle
Bekijk Prijs »

Topticketshop

Voordelen
Een kaartje voor de Libelle Zomerweek met een leuk extraatje. Met dit ticket heb je ook gelijk recht op 10 keer het tijdschrift de Libelle. De Libelle belandt 10 weken lang bij je op de mat.
Nadelen
Bij het ticket zit geen parkeerkaart.

Beste Libelle Zomerweek Tickets 2024Koopgids: Welke Libelle Zomerweek Tickets 2024 is de beste koop van mei 2024?

Ben jij wel eens bij de Libelle Zomerweek geweest? Of heb je er wel eens van gehoord? Als je naar de Libelle Zomerweek gaat, heb je ontzettend veel dingen die je kunt ondernemen en bekijken. Denk hierbij aan shoppen, lekkere hapjes proberen en verschillende workshops bezoeken. Daarnaast kun je ook kijken naar optredens van vooraanstaande artiesten, columnisten, auteurs en de redactie van Libelle en deze personen zelfs ontmoeten. Libelle Zomerweek vindt ieder jaar plaats in het begin van de zomer, namelijk in de maand mei. Je kunt er een hele week heen gaan of je bezoekt het voor één of meerdere dagen.

Schrijf je in voor een masterclass op de Libelle Zomerweek 2024

Tijdens de Libelle Zomerweek zijn er vaak een aantal masterclasses waaruit je kunt kiezen. In de verschillende Libelle tenten zullen bekende gezichten van de redactie van Libelle leuke en unieke workshops en lezingen geven. Je kunt aan deze masterclass meedoen om wat meer te weten te komen over Libelle zelf of gewoon omdat je het onderwerp interessant is. Tijdens de masterclass kom je meer te weten over de nieuwste mode, pik je nuttige tips op en woon je meerdere lezingen bij. Wanneer je deel wilt nemen aan een masterclass moet je je wel van tevoren inschrijven. Dit kan gewoon op dag dat je Libelle Zomerweek bezoekt.

Shop nieuwe kleding voor je garderobe tijdens de Libelle zomerweek 2024

Het leuke aan Libelle Zomerweek is dat het zeer uiteenlopend is. Zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor het shoppen van een nieuwe garderobe. Het Almeerderstrand is namelijk bezaaid met honderden winkels die de meest actuele en modieuze kleding verkopen, maar ook woondecoratie, culinaire spelletjes, elektronische apparaten, cadeautjes en andere goederen. Naast de vele kleine zaakjes zijn er ook wat grotere winkels waar je uitstekend kunt winkelen. Heb je genoeg te shopt? Dat is geen probleem. Je mag je tas namelijk tegen betaling opbergen in de handige tassen opslag.

Maak de mooiste foto’s

De Libelle Zomerweek wordt helemaal aangekleed in een bepaald thema. Hierdoor is het het perfecte decor voor het maken van een leuke selfie en mooie foto’s. Natuurlijk zullen de Libelle-redacteuren je graag helpen bij het volbrengen van deze taak en het maken van de foto. Je kunt de foto’s vervolgens online delen, zodat je vriendinnen kunnen zien dat je op Libelle Zomerweek aanwezig bent.

Lekker dansen op de muziek tijdens de Libelle zomerweek 2024

Libelle Zomerweek is ook perfect voor degenen die graag staan te dansen op de muziek. Je kunt niet alleen dansen op muziek op het hoofdplein, maar ook op nog 2 andere pleinen. Hier staat namelijk een podium waar je kunt luisteren naar verschillende soorten muziek.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Libelle Zomerweek Tickets 2024

Wat is de Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks evenement georganiseerd door het tijdschrift Libelle. Het is een week vol entertainment, workshops, optredens, shopping en culinaire verrassingen, waarbij het thema elk jaar verandert.

Waar en wanneer vindt de Libelle Zomerweek plaats?

De Libelle Zomerweek vindt meestal plaats in mei op het Almeerderstrand in Almere. De exacte data verschillen per jaar, dus het is raadzaam om de officiële website van Libelle te raadplegen voor de meest recente informatie.

Hoe kan ik tickets kopen voor de Libelle Zomerweek?

Tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website van Libelle Zomerweek. Je kunt ook tickets kopen aan de ingang van het evenement, maar het is raadzaam om vooraf online kaartjes te kopen om wachtrijen te vermijden.

Wat is de prijs van een ticket voor de Libelle Zomerweek?

De prijs van een ticket varieert per dag en kan verschillen tussen doordeweekse dagen en weekenddagen. De prijzen worden meestal aangekondigd op de officiële website van Libelle Zomerweek.

Zijn kinderen welkom op de Libelle Zomerweek?

Ja, kinderen zijn van harte welkom op de Libelle Zomerweek. Er zijn speciale activiteiten en entertainmentopties voor kinderen, waardoor het een leuk uitje is voor het hele gezin. Kinderen tot een bepaalde leeftijd kunnen gratis toegang hebben, afhankelijk van het beleid van Libelle Zomerweek.

Top 5 Beste kopen
Logo