Libelle Zomerweek Tickets 2023
Bijgewerkt: Maart 2023

Libelle Zomerweek Tickets 2023

Libelle Zomerweek Tickets 2023

Ben jij wel eens bij de Libelle Zomerweek geweest? Of heb je er wel eens van gehoord? Als je naar de Libelle Zomerweek gaat, heb je ontzettend veel dingen die je kunt ondernemen en bekijken. Denk hierbij aan shoppen, lekkere hapjes proberen en verschillende workshops bezoeken. Daarnaast kun je ook kijken naar optredens van vooraanstaande artiesten, columnisten, auteurs en de redactie van Libelle en deze personen zelfs ontmoeten. Libelle Zomerweek vindt ieder jaar plaats in het begin van de zomer, namelijk in de maand mei. Je kunt er een hele week heen gaan of je bezoekt het voor één of meerdere dagen. 

 

Schrijf je in voor een masterclass op de Libelle Zomerweek 2023

Tijdens de Libelle Zomerweek zijn er vaak een aantal masterclasses waaruit je kunt kiezen. In de verschillende Libelle tenten zullen bekende gezichten van de redactie van Libelle leuke en unieke workshops en lezingen geven. Je kunt aan deze masterclass meedoen om wat meer te weten te komen over Libelle zelf of gewoon omdat je het onderwerp interessant is. Tijdens de masterclass kom je meer te weten over de nieuwste mode, pik je nuttige tips op en woon je meerdere lezingen bij. Wanneer je deel wilt nemen aan een masterclass moet je je wel van tevoren inschrijven. Dit kan gewoon op dag dat je Libelle Zomerweek bezoekt.

 

Shop nieuwe kleding voor je garderobe tijdens de Libelle zomerweek 2023

Het leuke aan Libelle Zomerweek is dat het zeer uiteenlopend is. Zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor het shoppen van een nieuwe garderobe. Het Almeerderstrand is namelijk bezaaid met honderden winkels die de meest actuele en modieuze kleding verkopen, maar ook woondecoratie, culinaire spelletjes, elektronische apparaten, cadeautjes en andere goederen. Naast de vele kleine zaakjes zijn er ook wat grotere winkels waar je uitstekend kunt winkelen. Heb je genoeg te shopt? Dat is geen probleem. Je mag je tas namelijk tegen betaling opbergen in de handige tassen opslag. 

 

Maak de mooiste foto’s

De Libelle Zomerweek wordt helemaal aangekleed in een bepaald thema. Hierdoor is het het perfecte decor voor het maken van een leuke selfie en mooie foto’s. Natuurlijk zullen de Libelle-redacteuren je graag helpen bij het volbrengen van deze taak en het maken van de foto. Je kunt de foto’s vervolgens online delen, zodat je vriendinnen kunnen zien dat je op Libelle Zomerweek aanwezig bent. 

 

Lekker dansen op de muziek tijdens de Libelle zomerweek 2023

Libelle Zomerweek is ook perfect voor degenen die graag staan te dansen op de muziek. Je kunt niet alleen dansen op muziek op het hoofdplein, maar ook op nog 2 andere pleinen. Hier staat namelijk een podium waar je kunt luisteren naar verschillende soorten muziek.

Beste Libelle Zomerweek Tickets aanbiedingen van Maart 2023