Lego Star Wars
Bijgewerkt: Juni 2024

Lego Star Wars

Lego Star Wars

Het speelgoed van LEGO Starwars

Al jaren is Star Wars een van de meest populaire franchises van de wereld. Zo is Star Wars al sinds 1977 enorm populair. Het is dan ook niet gek dat LEGO hier graag op inhaakt met de LEGO Starwars collectie. Met de collectie van LEGO Starwars haal jij de avonturen tussen de sterrenstelsels gewoon zelf in huis en kun jij zelf op avontuur gaan met jouw eigen ruimteschip. Kortom, met LEGO Starwars haal jij eigenlijk de films en de stripreeksen in huis om de karakters en de ruimteschepen echt tot leven te brengen.

 

Het LEGO Starwars universum

Met LEGO Starwars haal je het sterrenstelsel van ver, ver hier vandaan eigenlijk een stuk dichterbij. LEGO Starwars bestaat uit veel verschillende sets die je zelf in elkaar kunt zetten. Je kunt hierbij kiezen om jezelf aan te sluiten bij de Jedi of de Sith en strijden voor de duistere kant of de lichte kant van de Kracht. Met LEGO Starwars kun je hele scènes uit de bekende filmreeks nabouwen, samen met jouw favoriete personages. Denk hierbij aan Luke Skywalker, Darth Vader, Gorgu, Yoga, Princes Leia, Chewbacca, Han Solo, C3PO, R2-D2 en ong veel meer. Als je een ervaren bouwer bent kun je kiezen voor de grootste en moeilijkste LEGO bouwwerken. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen Star Wars helm bouwen, de Imperial Star Destroyer of de Millennium Falcon. Met LEGO Starwars kun je dus ontzettend veel verschillende dingen bouwen, allemaal gebaseerd op de films en de klassieke stripverhalen.

 

Alles over LEGO Starwars

De lijn van LEGO Starwars bestaat eigenlijk al sinds 1999. De inspiratie haalt LEGO uit de verschillende films en de verschillende spin offs van de bekende Star Wars serie. Inmiddels heeft dit al tot meer dan tweehonderd interessante en bijzondere LEGO sets geleid. Zo kun jij je bijvoorbeeld in de klassieke trilogie wanen en de Death Star aanvallen met Luke Skywalker en Han Solo. Daarnaast kun je ook naar Endor vliegen in de Imperial Shuttle. Naast LEGO sets die gebaseerd zijn op de oude films, kun je ook kiezen voor de LEGO sets die gebaseerd zijn op de nieuwe releases van Star Wars. Denk hierbij aan de nieuwe Star Wars films zoals The Force Awakens. In deze sets vind je bijvoorbeeld X-Wing van Poe Dameron terug. Daarnaast mag natuurlijk ook de Millennium Falcon niet ontbreken in de LEGO sets, volledig in de stijl van de nieuwe films. In iedere set zijn ook de bekende minifiguren uit het Star Wars universum terug te vinden.

LEGO Starwars kopen

Je kunt LEGO Starwars eenvoudig online bestellen of in een speciale LEGO winkel kopen. Door LEGO Starwars online te bestellen hoef je niet meer naar de winkel toe. Daarnaast is het aanbod online vaak erg compleet, waardoor iedere LEGO Starwars set wel online te vinden is. Zie je de sets liever eerst in het echt? Dan kun je ook naar een speciale LEGO winkel gaan om de sets in het echt te bewonderen. In de winkels kun je ook terecht als je vragen hebt over een bepaalde set. Daarnaast kun je de set gelijk mee naar huis nemen als je deze in de winkel koopt, waardoor je deze dezelfde dag nog in elkaar kunt zetten. 

 

Beste Lego Star Wars aanbiedingen van Juni 2024