Lego Kerst 2024

Op zoek naar de LEGO kerst set van 2023? Vergelijk en ontdek hier de top 5 sets voor een feestelijke bouwervaring. Geniet van eindeloos speelplezier tijdens de gezellige feestdagen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Lego Kerst dorpsstraat 10308
Lego Kerst dorpsstraat 10308
Voordelen
Een gezellige, besneeuwde straat met kerstversiering. Veel feestelijke details. Kies je favoriete instrument of het leukste speelgoed in de winkels. Inclusief 6 minifiguren.
Nadelen
De tram is niet gemotoriseerd, de Powered Up onderdelen moet je los kopen.
LEGO Bezoek van de Kerstman/ Santa’s Visit
LEGO Bezoek van de Kerstman/ Santa’s Visit
Voordelen
Krijg zelf met LEGO een bezoekje van de Kerstman. Zorgt voor een magisch tintje tijdens de feestdagen. Erg leuk voor volwassenen om tijd met elkaar door te brengen. Voorzien van veel verschillende details en unieke accessoires. Bevat veel tradities.
Nadelen
Niet geschikt voor jonge kinderen.
Tip: Beste keuze
Lego Kerst Creator Elf Club House
Lego Kerst Creator Elf Club House
Voordelen
Laat je jouw favoriete kerstherinneringen opnieuw beleven. Met de set stap je binnen in een wereld van elfen. Zorgt voor een waar kerstgevoel. De set zit vol met leuke versieringen en kersttradities. Als de set in elkaar gezet is zorgt de set voor vrolijke kerstdecoratie.
Nadelen
Niet geschikt voor hele jonge kinderen onder de 12 jaar.
LEGO Kerst Creator Expert Peperkoekhuisje
LEGO Kerst Creator Expert Peperkoekhuisje
Voordelen
Leuk om samen met het hele gezin te bouwen. Bestaat uit veel verschillende onderdelen om mee te bouwen. Zorgt ervoor dat je allerlei leuke avonturen kunt beleven. De set is heel plezierig en uitdagend om te bouwen. Zodra de set in elkaar gezet is zorgt de set voor een echte blikvanger in huis.
Nadelen
Sommige mensen zetten de set snel in elkaar waardoor je niet zo lang met het bouwen bezig bent.
Lego Kerst Arrenslee 40499
Lego Kerst Arrenslee 40499
Voordelen
Bouw nu de slee van de kerstman. De slee is volgepakt met allerlei cadeautjes en sierlijke details. Inclusief de kerstman minifigure en 4 rendieren.
Nadelen
De cadeautjes liggen los in de slee en kunnen er makkelijk uit vallen.

Beste Lego Kerst 2024Koopgids: Welke Lego Kerst 2024 is de beste koop van april 2024?

LEGO brengt ieder jaar weer seizoen gerelateerde producten uit, zo ook een nieuwe LEGO Kerst 2024 collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende LEGO onderdelen, waaronder figuren, bouwstenen, diertjes en nog veel meer, allemaal in het thema van kerst. Het zijn complete sets waar uren mee gespeeld kan worden. De sets kunnen daarnaast ook goed gecombineerd worden, waardoor je van de verschillende sets ook een grote set kunt maken.

Voorgaande LEGO Kerst collecties 2024

Voorgaande jaren waren er enkele sets die enorm populair waren. Denk hierbij aan de LEGO Creator Expert Bezoek van de Kerstman set. In deze mooi vormgegeven set vind je de Kerstman in eigen persoon. Het is een erg leuke set waarbij je met de Kerstman kunt spelen en waarmee je kerst een magisch tintje kunt geven. Naast de Kerstman vind je in deze set ook een gedetailleerd kersthuis en ontzettend veel verschillende accessoires, allemaal in het thema van kerst.

Een andere bekende set waar ook in 2024 nog veel mee gespeeld gaat worden is de LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje set. In deze set vind je een gezellig peperkoekhuisje die je zelf in elkaar kunt zetten. In het huisje zijn veel magische details verwerkt, zoals gekleurde snoepjes, zuurstok pilaren en een hoge schoorsteen. De set bestaat uit veel verschillende onderdelen, waardoor je ook met deze set weer uren zoet zal zijn.

Nog een bekende LEGO set is de LEGO Arrenslee, welke in 2024 is uitgekomen. Deze set gaat erg goed samen met de eerste set, aangezien het om de arrenslee van de Kerstman gaat. Een arrenslee is natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes, waardoor je veel objecten zoals een gitaar, teddybeer en ski’s tegenkomt.

Een leuk geschenk

Een LEGO 2024 Kerst set is een erg leuk cadeau voor jonge en oude bouwers. De sets bestaan, afhankelijk van de grootte, uit veel verschillende bouwstenen en onderdelen die je zelf in elkaar kunt zetten. Zeker wanneer je meerdere sets met elkaar combineert om er één grote set van te maken zijn de LEGO Kerst 2024 sets erg leuk om aan te schaffen.

Waar zijn de Lego kerst 2024 collecties te koop

De LEGO Kerst 2024 sets zijn zowel in de winkel als online te koop. Je kunt naar een speciale LEGO winkel gaat, waar je alleen maar LEGO onderdelen kunt kopen, of je gaat naar een van de vele speelgoedwinkels waar ook LEGO verkocht wordt. Online kun je terecht bij websites zoals Bol.com en Amazon.nl om de sets online aan te schaffen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Lego Kerst 2023

Wanneer komt de LEGO kerstcollectie voor 2023 uit?

De exacte releasedatum van de LEGO kerstcollectie voor 2023 is nog niet bekendgemaakt. Het wordt meestal in de herfstperiode uitgebracht, dus houd de LEGO-website en winkels in de gaten voor updates.

Welke nieuwe sets kunnen we verwachten in de LEGO kerstcollectie van 2023?

LEGO introduceert elk jaar nieuwe kerstsets, maar de specifieke sets voor 2023 zijn nog niet aangekondigd. Het is echter veilig om te verwachten dat er een mix zal zijn van kerstboomdecoraties, winterdorpen en mogelijk een adventskalender.

Zal er een LEGO kerst adventskalender zijn voor 2023?

Hoewel LEGO elk jaar een adventskalender voor kerst uitbrengt, is er nog geen bevestiging voor 2023. Het is echter waarschijnlijk dat er ook voor dat jaar een LEGO kerst adventskalender zal zijn, aangezien het een populaire traditie is geworden.

Kan ik eerdere LEGO kerstsets nog kopen als ze niet meer in de winkels verkrijgbaar zijn?

Ja, veel eerdere LEGO kerstsets kunnen nog steeds beschikbaar zijn via secundaire marktplaatsen zoals eBay of BrickLink. Houd er echter rekening mee dat de prijzen op deze marktplaatsen vaak hoger zijn dan de oorspronkelijke winkelprijs.

Zijn LEGO kerstsets geschikt voor alle leeftijden?

LEGO kerstsets zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden en zijn over het algemeen geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Sommige sets kunnen echter ook geschikt zijn voor jongere kinderen, afhankelijk van hun bouwvaardigheden. Het is altijd raadzaam om de aanbevolen leeftijd op de LEGO-verpakking te controleren voordat je een set koopt.

Top 5 Beste kopen
Logo