Kuhn Rikon Messen

Op zoek naar de beste Kuhn Rikon messen? Ontdek hier onze top 5 selectie en vergelijk de kwaliteit, prestaties en prijzen voor de ultieme snijervaring.
Kuhn Rikon Messen
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Kuhn Rikon Messenset - 6 Delig- Koksmes - Broodmes - Schilmes -Keukenmes - Universeelmes – Vleesmes
Kuhn Rikon Messenset - 6 Delig- Koksmes - Broodmes - Schilmes -Keukenmes - Universeelmes – Vleesmes
Voordelen
Verschillende Kuhn Rikon messen in één set. Bevat een koksmes, broodmes, schilmes, keukenmes, universeelmes en een vleesmes. Je hoeft alle messen niet los aan te schaffen. Je grijpt nooit meer mis in de keuken.
Nadelen
Om alle messen in één keer te kopen ben je wel meer geld in één keer kwijt.
Kuhn Rikon Chefmes
Kuhn Rikon Chefmes
Voordelen
Gemaakt van hoogwaardig Japans roestvrij staal. Het mes is zeer scherp en levert een langdurige prestaties. Voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat voor extra comfort tijdens het snijden.
Nadelen
Het mes ziet er vrij simpel uit.
Tip: Beste keuze
Kuhn Rikon Santoku mes
Kuhn Rikon Santoku mes
Voordelen
Een onmisbaar mes voor in de keuken. Van Japans roestvrij staal gemaakt. Het mes zelf is superscherp en gaat erg lang mee. Kan gemakkelijk geslepen worden om het mes weer helemaal scherp te maken.
Nadelen
Naast dit mes heb je nog andere messen nodig in de keuken.
Kuhn Rikon Vleesmes
Kuhn Rikon Vleesmes
Voordelen
Handig mes voor het snijden van vlees. Het mes is bestand tegen roesten en oxideren. Voorzien van een ergonomische handgreep. Ligt erg lekker in de hand en het snijden gaat heel gemakkelijk.
Nadelen
Enkel voor het snijden van vlees te gebruiken.
Kuhn Rikon Messenblok
Kuhn Rikon Messenblok
Voordelen
Handig messenblok waar je al jouw Kuhn Rikon messen in kunt stoppen. Gemaakt van hout. Zorgt ervoor dat je jouw messen op de juiste manier op kunt bergen om de levensduur van de messen te verlengen. Ieder mes heeft zijn eigen plek.
Nadelen
Het messenblok is vrij prijzig.

Beste Kuhn Rikon MessenKoopgids: Welke Kuhn Rikon Messen is de beste koop van mei 2024?

Houd je van koken en blijf je toch een ondermaats of bot mes gebruiken? Dan is een kwaliteitskeukenmes nodig! Messen die bekend staan vanwege hun goede kwaliteit zijn Kuhn Rikon messen. Met deze messen gaat het snijden sneller en veiliger, wat een groot voordeel is. Daarnaast wordt snijden ook echt plezierig! Ben je nieuw in de wereld van de Kuhn Rikon keukenmessen en heb je begeleiding nodig bij je keuze? Lees dan snel verder.

Wie is Kuhn Rikon?

Rikon in Zell is de thuisbasis van Kuhn Rikon, een Zwitsers bedrijf. Heinrich Kuhn startte het bedrijf in 1926. Het merk heeft zich altijd gericht op de productie van Duramatic snelkookpannen. De firma is marktleider in eigen land en heeft in heel Europa een stevige naam opgebouwd met zijn gebruiksvriendelijke, hoogwaardige producten. Sinds 2001 concentreert het bedrijf zich naast snelkookpannen ook op de productie van hoogwaardige potten, pannen en kookgerei. De belangrijkste pijlers van dit familiebedrijf zijn de innovatieve, gebruiksvriendelijke, hoogwaardige goederen die grotendeels in eigen beheer worden geproduceerd en ontworpen.

1 mes of paar messen

Wanneer je nieuwe Kuhn Rikon messen aan gaat schaffen, kun je voor 1 mes kiezen of voor een set messen. Meestal heb je in de keuken meer messen nodig dan één. Messen zijn handig voor verschillende doeleinden. Bovendien kun je verschillende procedures tegelijk uitvoeren zonder je mes voortdurend schoon te maken om smaakbloedingen te voorkomen.

Je kunt beslissen of je klein wilt beginnen bij de aanschaf van een mes of je collectie in de loop der tijd wilt opbouwen. Overweeg ook of je meteen een set van meerdere messen wilt aanschaffen. Om te beginnen met een chiquer en duurder koksmes, kiezen veel individuen ervoor om er eerst één te nemen en daarna uit te breiden. Door dit te doen kun je de aanschaf over meer tijd spreiden.

Santoku, Gyuto en koksmes

Een koksmes of santoku is vaak het eerste gekozen mes. Dit is het meest functionele mes die je gebruikt in de keuken. Vanwege de breedte die het lemmet heeft het mes met effectieve snijbewegingen langs je vingers glijden. Met de gemiddelde lengte van het mes van 20 cm kun je in één beweging grote hoeveelheden doorsnijden. Keukenmessen zijn verkrijgbaar met lemmetlengtes van 16 tot 20 cm. Een koksmes van 20 cm is het meest typisch. De meeste professionele koks gaan voor 23 cm.

Officemes van Kuhn Rikon

Een klein mes, ook wel officemes genoemd, is een prima aanvulling op een koksmes voor kleine klusjes. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om kleine plakjes in fruit en groenten te maken.

Vleesmes van Kuhn Rikon

Een derde uitbreiding die vaak wordt gekozen is een vleesmes. Een koksmes heeft een breder lemmet dan een vleesmes. Hierdoor kleeft het vlees minder aan het mes, waardoor het eenvoudiger door te snijden is en mooiere plakjes oplevert.

Broodmes van Kuhn Rikon

Als je vaak (vers) brood eet, is een mooi broodmes prettig in gebruik. Eindelijk kun je uitstekende, complete sneetjes brood snijden in plaats van verbrijzelde. Een broodmes snijdt ook goed door taai brood vanwege de karteling.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kuhn Rikon Messen

Wat maakt Kuhn Rikon messen anders dan andere messen op de markt?

Kuhn Rikon messen onderscheiden zich door hun hoogwaardige Zwitserse vakmanschap en innovatieve ontwerp. Ze worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een ergonomisch handvat voor comfortabel en veilig gebruik.

Zijn Kuhn Rikon messen vaatwasmachinebestendig?

Ja, de meeste Kuhn Rikon messen zijn vaatwasmachinebestendig. Het wordt echter aanbevolen om ze met de hand te wassen om de levensduur van het mes te verlengen.

Welke soorten messen biedt Kuhn Rikon aan?

Kuhn Rikon biedt een breed scala aan messen, waaronder koksmessen, santokumessen, broodmessen, groentemessen, fileermessen en nog veel meer. Ze hebben ook speciale messen voor het snijden van kaas, groenten en fruit.

Hoe scherp zijn Kuhn Rikon messen?

Kuhn Rikon messen worden vervaardigd met een uitzonderlijke scherpte. Ze worden met de hand geslepen door vakmensen om ervoor te zorgen dat ze direct uit de verpakking scherp zijn en klaar voor gebruik.

Hoe lang gaan Kuhn Rikon messen mee?

Met de juiste zorg en onderhoud kunnen Kuhn Rikon messen jarenlang meegaan. Het wordt aanbevolen om ze regelmatig te slijpen en te onderhouden volgens de instructies van de fabrikant om de prestaties en duurzaamheid te behouden.

Top 5 Beste kopen
Logo