Kidsmill Kinderstoel
Bijgewerkt: Juni 2024

Kidsmill Kinderstoel

Kidsmill Kinderstoel

De Kidsmill kinderstoel is afkomstig van een Nederlandse meubelfabrikant. De kinderstoel is heel praktisch, want hij groeit met je kind mee. Vanaf dat je kind een baby is, kan de stoel al gebruikt worden en aangepast worden naarmate je kind opgroeit. Daardoor is deze kinderstoel een duurzame aankoop waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De stoel is gemaakt van stevig berkenhout, ergonomisch vormgegeven, volledig aan te passen naar je eigen wensen en uit te breiden met verschillende accessoires.

 

Eigenschappen

De Kidsmill kinderstoel is een zogenaamde meegroeistoel die geschikt is voor kinderen vanaf 6 maanden, vanaf het moment dat hij of zij zelfstandig kan zitten. De stoel is gemaakt van stevig, massief berkenhout en heeft daardoor een lange levensduur. Zowel de zitting als de voetensteun kunnen in hoogte worden versteld. De achterste stoelpoten zijn voorzien van wieltjes, zodat de stoel uit veiligheid naar achteren schuift als kinderen proberen te kantelen in de stoel. Verder is de stoel ergonomisch vormgegeven en voldoet deze aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988.

 

Veiligheid en comfort

Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij de aanschaf van een kinderstoel. De Kidsmill kinderstoel voldoet aan deze eisen. Doordat de stoel aangepast kan worden aan de lengte van je kind, wordt hij of zij altijd optimaal ondersteund. Door de hoge rugleuning kan een kind goed rechtop zitten in de stoel. De stoelen zijn zo gemaakt dat je ze goed aan tafel kan schuiven en als ouder ook voldoende ruimte hebt om ernaast te staan of te zitten. Daarnaast bevatten de stoel een veiligheidsbeugel, tuigje en tussenbeenriem voor veilig zitten.

 

Gebruiksgemak

Een kinderstoel moet prettig in gebruik zijn, want hij moet tegen een stootje kunnen en eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. De Kidsmill kinderstoel is afgewerkt met een beschermlaag die goed schoon te houden is en waarbij krassen worden beperkt. Het Kidsmill eetblad dat los verkrijgbaar is, klik je aan de stoel vast en kan naar achteren geklapt worden als deze niet wordt gebruikt. Op het eetblad zit een plastic beschermblad die je er ook af kan halen om schoon te maken.

 

Kidsmill kinderstoel, waar te koop?

De Kidsmill kinderstoel is verkrijgbaar zowel via de fysieke winkels als de website van Babypark. Het voordeel van een bezoek aan de fysieke winkel is dat je de stoel in het echt kunt bekijken en van dichtbij kunt ervaren hoe praktisch de stoel is. Winkel je liever online, dan kun je de stoel ook via de website bestellen. Hier vind je alle informatie over de stoel en kun je deze thuis laten afleveren. Fijn is dat als je de stoel online bestelt, deze gratis wordt geleverd.

Beste Kidsmill Kinderstoel aanbiedingen van Juni 2024