Kidsmill Kinderstoel

Op zoek naar de beste Kidsmill kinderstoel? Wij hebben de top 5 voor je vergeleken. Ontdek welke stoel het beste bij jou en je kind past!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Kidsmill Up! Kinderstoel Zwart
Kidsmill Up! Kinderstoel Zwart
Voordelen
kinderstoel met verstelbare zitting en voetensteun om zo mee te groeien met je kind. De kinderstoel is te gebruiken voor kinderen van 6 maanden en ouder die zelfstandig kunnen zitten. Ergonomisch vormgegeven en gemaakt van stevig berkenhout. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988.
Nadelen
de kinderstoel is tot maximaal 60 kg te belasten.
Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset Wit
Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset Wit
Voordelen
stevige kinderstoel met extra veiligheidsbeugel en tussenbeenriem om je kindje stevig op de stoel te kunnen laten zitten. Degelijke stoel die door de wieltjes aan de achterpoten niet kan kantelen. Hoge rugleuning voor extra steun. Verstelbare zitting en voetenplank.
Nadelen
vanaf de geboorte ook te gebruiken met Newborn Zitje, maar deze wordt niet meegeleverd.
Tip: Beste keuze
Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset Olijfgroen
Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset Olijfgroen
Voordelen
kinderstoel die samen met de Newbornset al direct vanaf de geboorte te gebruiken is. De Newbornset kan in twee verschillende standen worden gezet (liggend of zittend). De stoel kan aangepast worden naarmate je kind groeit. Makkelijk schoon te maken.
Nadelen
de Newbornset kan ook gebruikt worden met het wipstoel onderstel, maar deze moet apart aangeschaft worden.
Kidsmill Up! Quilted Kussen Wit
Kidsmill Up! Quilted Kussen Wit
Voordelen
gewatteerd kussen waarmee je kind nog comfortabeler op de Kidsmill kinderstoel zit. Het kussen bestaat uit een deel voor de rug en een deel voor de zitting. Het kussen kan zowel bij het oude als het nieuwe model van de kinderstoel gebruikt worden.
Nadelen
kan alleen met handwas gewassen worden.
Kidsmill Up! Babyset Grey Wash
Kidsmill Up! Babyset Grey Wash
Voordelen
handige veiligheidsbeugel om je kindje nog beter in de Kidsmill kinderstoel te laten zitten. De beugel is makkelijk te bevestigen. Bevat een tussenbeenriem om te zorgen dat je kind niet onder de beugel door kan glijden. De beugel kan ook gecombineerd worden met het eetblad.
Nadelen
het eetblad wordt niet bij de Babyset geleverd.

Beste Kidsmill KinderstoelKoopgids: Welke Kidsmill Kinderstoel is de beste koop van februari 2024?

De Kidsmill kinderstoel is afkomstig van een Nederlandse meubelfabrikant. De kinderstoel is heel praktisch, want hij groeit met je kind mee. Vanaf dat je kind een baby is, kan de stoel al gebruikt worden en aangepast worden naarmate je kind opgroeit. Daardoor is deze kinderstoel een duurzame aankoop waar je jarenlang plezier van kunt hebben. De stoel is gemaakt van stevig berkenhout, ergonomisch vormgegeven, volledig aan te passen naar je eigen wensen en uit te breiden met verschillende accessoires.

Eigenschappen

De Kidsmill kinderstoel is een zogenaamde meegroeistoel die geschikt is voor kinderen vanaf 6 maanden, vanaf het moment dat hij of zij zelfstandig kan zitten. De stoel is gemaakt van stevig, massief berkenhout en heeft daardoor een lange levensduur. Zowel de zitting als de voetensteun kunnen in hoogte worden versteld. De achterste stoelpoten zijn voorzien van wieltjes, zodat de stoel uit veiligheid naar achteren schuift als kinderen proberen te kantelen in de stoel. Verder is de stoel ergonomisch vormgegeven en voldoet deze aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988.

Veiligheid en comfort

Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij de aanschaf van een kinderstoel. De Kidsmill kinderstoel voldoet aan deze eisen. Doordat de stoel aangepast kan worden aan de lengte van je kind, wordt hij of zij altijd optimaal ondersteund. Door de hoge rugleuning kan een kind goed rechtop zitten in de stoel. De stoelen zijn zo gemaakt dat je ze goed aan tafel kan schuiven en als ouder ook voldoende ruimte hebt om ernaast te staan of te zitten. Daarnaast bevatten de stoel een veiligheidsbeugel, tuigje en tussenbeenriem voor veilig zitten.

Gebruiksgemak

Een kinderstoel moet prettig in gebruik zijn, want hij moet tegen een stootje kunnen en eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. De Kidsmill kinderstoel is afgewerkt met een beschermlaag die goed schoon te houden is en waarbij krassen worden beperkt. Het Kidsmill eetblad dat los verkrijgbaar is, klik je aan de stoel vast en kan naar achteren geklapt worden als deze niet wordt gebruikt. Op het eetblad zit een plastic beschermblad die je er ook af kan halen om schoon te maken.

Kidsmill kinderstoel, waar te koop?

De Kidsmill kinderstoel is verkrijgbaar zowel via de fysieke winkels als de website van Babypark. Het voordeel van een bezoek aan de fysieke winkel is dat je de stoel in het echt kunt bekijken en van dichtbij kunt ervaren hoe praktisch de stoel is. Winkel je liever online, dan kun je de stoel ook via de website bestellen. Hier vind je alle informatie over de stoel en kun je deze thuis laten afleveren. Fijn is dat als je de stoel online bestelt, deze gratis wordt geleverd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kidsmill Kinderstoel

Wat zijn de afmetingen van de Kidsmill kinderstoel?

De afmetingen van de Kidsmill kinderstoel zijn 50 cm breed, 55 cm diep en 80 cm hoog.

Kan de Kidsmill kinderstoel in hoogte worden versteld?

Ja, de Kidsmill kinderstoel is in hoogte verstelbaar. Er zijn verschillende hoogteposities beschikbaar, zodat de stoel kan meegroeien met je kind.

Is de Kidsmill kinderstoel gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de Kidsmill kinderstoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt het eenvoudig afnemen met een vochtige doek.

Kan de Kidsmill kinderstoel worden omgebouwd tot een peuterstoel?

Ja, de Kidsmill kinderstoel kan worden omgebouwd tot een peuterstoel. Met behulp van de optionele peuterstoelkit kan de stoel worden aangepast aan de behoeften van oudere kinderen.

Is de Kidsmill kinderstoel veilig voor mijn kind?

Ja, de Kidsmill kinderstoel voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is voorzien van een stevige constructie, een 5-punts veiligheidstuigje en een stabiele basis om ervoor te zorgen dat je kind veilig kan zitten en eten.

Top 5 Beste kopen
Logo