Kerstkrans Voordeur

Op zoek naar de perfecte kerstkrans voor jouw voordeur? Ontdek hier de top 5 beste kerstkransen en maak jouw entree onvergetelijk!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Royal Christmas Kerstkrans Chicago Ø90 cm | inclusief LED-verlichting
Royal Christmas Kerstkrans Chicago Ø90 cm | inclusief LED-verlichting
Voordelen
kerstkrans van hoog kwaliteit, brandwereld kunststof, waarbij het lijkt alsof de takken van de krans van sneeuw voorzien zijn. De krans heeft een mooie, grote afmeting en wordt geleverd inclusief LED-verlichting met warm wit licht.
Nadelen
deze kerstkrans is alleen geschikt voor gebruik binnen in huis.
Royal Christmas Kerstkrans Washington ø60 cm
Royal Christmas Kerstkrans Washington ø60 cm
Voordelen
mooie, volle kerstkrans met groene takken. De kerstkrans is gemaakt van kwalitatief materiaal en bovendien brandwerend behandeld. De ideale krans als je deze zelf nog verder wilt versieren met bijvoorbeeld kerstballen, verlichting en andere kerstversiering.
Nadelen
de kerstkrans worden gevouwen geleverd en moet eerst uitgevouwen worden om te kunnen gebruiken.
Tip: Beste keuze
Buxibo Kerstkrans 60cm - Inclusief LED Verlichting - Gouden en Rode Kerstballen - Kerstdecoratie - Kerstmis – Kunststof
Buxibo Kerstkrans 60cm - Inclusief LED Verlichting - Gouden en Rode Kerstballen - Kerstdecoratie - Kerstmis – Kunststof
Voordelen
volledig gedecoreerde kerstkrans met gouden en rode kerstballen en LED-verlichting op batterijen. Gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor deze lang meegaat. Een tijdloze kerstkrans die zowel binnen als buiten te gebruiken is.
Nadelen
traditionele kerstkrans die wellicht minder goed past in moderne interieurs.
Black Box Trees Creston Kerstkrans met Decoratie - Ø35 cm - Frosted Green
Black Box Trees Creston Kerstkrans met Decoratie - Ø35 cm - Frosted Green
Voordelen
kerstkrans met kunststof naaldentakjes, die door de witte topjes eruit zien alsof er sneeuw op ligt. Daarnaast bevat de kerstkrans ook dennenappels en rode besjes voor extra kerstsfeer. De krans kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en heeft 2 jaar garantie.
Nadelen
relatief kleine kerstkrans met een doorsnede van 35 centimeter. Wordt geleverd zonder verlichting.
Triumph Tree Forest Frosted Kerstkrans - Ø45 cm - Groen
Triumph Tree Forest Frosted Kerstkrans - Ø45 cm - Groen
Voordelen
de naalden van deze kerstkrans hebben een wit puntje, waardoor het lijkt alsof de krans bevroren is. Kerstkrans van hoge kwaliteit op stevig metalen frame die ideaal is als basis om verder te decoreren met kerstversiering en lampjes, maar ook prima zo direct gebruikt kan worden.
Nadelen
moet voor gebruik nog wel met de takken in vorm worden gezet.

Beste Kerstkrans VoordeurKoopgids: Welke Kerstkrans Voordeur is de beste koop van april 2024?

Als de dagen korter worden en het langer donker is, dan is een kerstkrans voordeur een mooie manier om sfeer aan te brengen aan je woning. Met een kerstkrans verwelkom je gasten bij je thuis op een fijne manier. Ze maken je voordeur nog mooier, geven een echt kerstgevoel en bij het gebruik van vers groen ruikt het ook nog eens heerlijk. De kerstkrans komt nog uit de tijd van de Romeinen, waarin de krans een geschenk was om een goede gezondheid toe te wensen. De krans mocht je alleen ophangen als je deze gekregen had. In het Christendom werd de kerstkrans voordeur gebruikt als een manier om te beschermen tegen kwade geesten.

Materialen

Een kerstkrans voordeur geeft je woning direct een kerstachtige uitstraling. Tegenwoordig zijn kerstkransen in allerlei materialen verkrijgbaar. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met vers groen en gebruik maken van hout, schelpjes, kerstversiering en verlichting om je kerstkrans op te leuken. Ben je zelf niet zo creatief, dan kun je ook een kerstkrans van kunststof kopen. Het voordeel is dat deze kerstkransen weerbestendig zijn. Sommige kransen worden geleverd met de verlichting er al in. Je hoeft de krans alleen nog op te hangen en klaar!

Kerstkrans met verlichting

Een kerstkrans voordeur kun je kopen met of zonder verlichting. Kies je een kerstkrans met verlichting, dan is deze tegenwoordig vooral voorzien van LED verlichting. LED verlichting is energiezuiniger dan bijvoorbeeld halogeenverlichting en wordt ook minder warm, waardoor er minder kans is op brandgevaar. Nu de elektriciteit steeds duurder wordt, is energiezuinig verlichting prettig om te hebben. LED verlichting is bovendien beter voor het milieu dan halogeen verlichting. Wil je een kerstkrans voordeur aanschaffen, dan is het verstandig om een krans met LED verlichting te kiezen.

Kerstkrans voordeur ophangen

Als je een kerstkrans wilt ophangen, wil je dit natuurlijk doen op een manier waarop je je voordeur zo min mogelijk beschadigd. Heb je al een spijker of haakje in je voordeur of bijvoorbeeld een deurklopper, dan kun je deze gebruiken om de krans aan te hangen. Een andere optie is om een zelfklevend haakje te gebruiken die voldoende gewicht kan dragen. Heb je een hele lichte kerstkrans, dan kan je ook een zuignap of magneethaakje gebruiken. Als laatste kun je ook een touwtje over de bovenzijde van de deur laten lopen waarbij je de kerstkrans aan de buitenzijde hangt en aan de binnenzijde iets hangt als contragewicht.

Kerstkrans voordeur, waar te koop​, onder meer Intratuin en Action

Zodra de decembermaand dichterbij komt, kun je op diverse plekken kerstkransen kopen. Een kerstkrans voordeur kopen kan bijvoorbeeld bij de lokale bloemisterij als je de voorkeur geeft aan een kerstkrans met verse materialen. Daarnaast kun je ook bij veel tuincentra terecht voor kerstkransen in allerlei vormen en maten. Ook online zijn er steeds meer plekken waar je een kerstkrans kunt kopen. Als je nog niet precies weet wat voor kerstkrans je wilt, loont het de moeite om op verschillende plekken eens te gaan kijken naar wat er wordt aangeboden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kerstkrans Voordeur

Wat is een kerstkrans voor de voordeur?

Een kerstkrans voor de voordeur is een decoratieve krans die traditioneel wordt opgehangen aan de voordeur tijdens de kerstperiode. Het wordt meestal gemaakt van groenblijvende takken, zoals dennentakken, en versierd met kerstversieringen, linten, bessen en andere decoratieve elementen.

Waarom hangen mensen een kerstkrans aan hun voordeur?

Mensen hangen een kerstkrans aan hun voordeur om hun huis te versieren en een feestelijke sfeer te creëren tijdens de kerstperiode. Het is ook een manier om gasten en bezoekers te verwelkomen en hen in de feeststemming te brengen.

Hoe hang je een kerstkrans aan de voordeur?

Een kerstkrans kan op verschillende manieren aan de voordeur worden opgehangen. Je kunt een haakje of spijker gebruiken om de krans aan de deur te bevestigen. Er zijn ook speciale deurhangers beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor het ophangen van kerstkransen.

Hoe lang kan een kerstkrans aan de voordeur blijven hangen?

Een kerstkrans kan gedurende de gehele kerstperiode aan de voordeur blijven hangen. Sommige mensen kiezen er echter voor om de krans na de kerstdagen te verwijderen, terwijl anderen hem tot het einde van de feestelijke periode laten hangen, inclusief oudejaarsavond en Driekoningen.

Kan ik een kerstkrans voor de voordeur zelf maken?

Ja, het is zeker mogelijk om een kerstkrans voor de voordeur zelf te maken. Er zijn talloze DIY-handleidingen en video’s online beschikbaar die je stap voor stap laten zien hoe je een kerstkrans kunt maken. Je kunt ook kant-en-klare kransen kopen en deze naar eigen smaak versieren.

Top 5 Beste kopen
Logo