Hulu Nederland

Op zoek naar de beste Hulu Nederland? Vergelijk de top 5 opties en ontdek welke streamingdienst perfect bij jouw kijkvoorkeuren past. Lees verder voor een gedetailleerd overzicht!
Hulu Nederland
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hulu Nederland via VPN
Hulu Nederland via VPN
Bekijk Prijs »

VPN Nederland

Voordelen
Hulu kijken vanuit Nederland via een VPN. Alle series kijken die Hulu aanbiedt in 2023. Lage kosten vergeleken met andere streamingdiensten.
Nadelen
Je dient een VPN abonnement af te sluiten waar kosten aan verbonden zijn.
Waar te koop?

Beste Hulu NederlandKoopgids: Welke Hulu Nederland is de beste koop van april 2024?

Is Hulu ook beschikbaar in Nederland?

Hulu is momenteel niet beschikbaar in Nederland via de reguliere weg. Hulu is in Nederland wel bereikbaar via een VPN verbinding. Je dient eerst in te loggen op een VPN verbinding voordat je Hulu kunt kijken. Hulu is een Amerikaanse streamingdienst die momenteel alleen beschikbaar is voor Amerikaanse klanten met een Amerikaans betaalmiddel en een Amerikaanse IP-adres. Er zijn echter wel soortgelijke streamingdiensten beschikbaar in Nederland, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Videoland.

Welke series op Hulu?

Hulu biedt een breed scala aan series, zowel originele producties als licenties van andere televisienetwerken. Enkele populaire series die momenteel beschikbaar zijn op Hulu zijn:

 1. The Handmaid’s Tale
 2. Little Fires Everywhere
 3. Pen15
 4. Fargo
 5. Woke
 6. Animaniacs
 7. Shrill
 8. The Great
 9. Normal People
 10. Solar Opposites

Houd er rekening mee dat het aanbod van Hulu voortdurend verandert, dus er kunnen nieuwe series worden toegevoegd en andere worden verwijderd.

Wat kost Hulu per maand?

De kosten voor Hulu zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Er zijn drie abonnementsopties beschikbaar:

 1. Hulu (met advertenties): $5,99 per maand
 2. Hulu (zonder advertenties): $11,99 per maand
 3. Hulu + Live TV: $64,99 per maand

Het abonnement met advertenties bevat advertenties tijdens het kijken van shows en films, terwijl het abonnement zonder advertenties geen advertenties bevat. Het abonnement met Live TV voegt live televisiezenders toe aan het Hulu-abonnement. Let op dat deze prijzen gelden voor Amerikaanse klanten met een Amerikaanse betaalmiddel en een Amerikaans IP-adres, de prijzen kunnen dus verschillen in andere landen.

Welke VPN voor Hulu?

Hoewel het gebruik van VPN’s tegen de gebruiksvoorwaarden van Hulu is, zijn er enkele VPN’s die kunnen werken om toegang te krijgen tot Hulu vanuit andere landen. Het is echter belangrijk op te merken dat Hulu actief VPN-diensten blokkeert en dat het gebruik van een VPN tegen de gebruiksvoorwaarden is, wat kan leiden tot een ban van de dienst.

Als je toch een VPN wilt proberen om toegang te krijgen tot Hulu, zijn hier enkele VPN’s die over het algemeen goed werken:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. Surfshark
 4. CyberGhost
 5. Private Internet Access (PIA)

Het is belangrijk om te onthouden dat de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Hulu via een VPN-service kan variëren, afhankelijk van de serverlocatie, de gebruikte apparaat en de specifieke VPN-dienst.

Waarom kan ik geen Hulu account aanmaken?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen Hulu-account kunt aanmaken. Enkele mogelijke redenen zijn:

Hulu is niet beschikbaar in jouw land: Hulu is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en bepaalde Amerikaanse territoria. Als je buiten de VS woont, kun je geen Hulu-account aanmaken, tenzij je een VPN-service gebruikt om toegang te krijgen tot de dienst.

Je betaalmiddel wordt niet geaccepteerd: Hulu accepteert alleen Amerikaanse betaalmiddelen, zoals Amerikaanse creditcards, betaalkaarten en cadeaubonnen. Als je een buitenlandse betaalmethode gebruikt, zal de betaling mogelijk niet worden geaccepteerd.

Je hebt een foutieve postcode ingevoerd: om een Hulu-account aan te maken, moet je een Amerikaanse postcode invoeren die overeenkomt met de staat waarin je woont. Als je een onjuiste postcode invoert, kan dit leiden tot problemen bij het aanmaken van een account.

Je hebt al een Hulu-account met hetzelfde e-mailadres: als je al een Hulu-account hebt gemaakt met hetzelfde e-mailadres, kun je geen nieuw account maken met hetzelfde adres. In plaats daarvan moet je inloggen op het bestaande account.

Als geen van deze redenen van toepassing is en je nog steeds problemen hebt met het aanmaken van een Hulu-account, kun je contact opnemen met de klantenservice van Hulu voor verdere hulp en ondersteuning.

Heb ik een creditcard nodig om Hulu in Nederland te kunnen kijken?

Ja, om een Hulu-account aan te maken en te betalen voor de dienst, heb je een Amerikaanse creditcard of betaalkaart nodig die wordt geaccepteerd door Hulu. Dit is omdat Hulu momenteel alleen beschikbaar is voor Amerikaanse klanten met een Amerikaans betaalmiddel en een Amerikaans IP-adres.

Als je geen Amerikaanse creditcard hebt, kun je overwegen om een prepaid creditcard te gebruiken die in de VS is uitgegeven en deze te gebruiken om je Hulu-account te betalen. Een andere optie is om een Amerikaanse vriend of familielid te vragen om de dienst voor jou te betalen met hun eigen Amerikaanse creditcard of betaalkaart, en je vervolgens te laten inloggen op je eigen Hulu-account. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van VPN’s of andere methoden om toegang te krijgen tot Hulu vanuit niet-ondersteunde landen tegen de gebruiksvoorwaarden van Hulu is en kan leiden tot beëindiging van het account.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hulu Nederland

Wat is Hulu en is het beschikbaar in Nederland?

Hulu is een streamingdienst die voornamelijk gericht is op Amerikaanse tv-shows en films. Op dit moment is Hulu niet beschikbaar in Nederland. Het is alleen beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten en Japan.

Kan ik Hulu in Nederland bekijken met behulp van een VPN?

Hoewel het mogelijk is om Hulu in Nederland te bekijken met behulp van een VPN (Virtual Private Network), is dit tegen de gebruiksvoorwaarden van Hulu. Hulu blokkeert actief VPN’s en kan accounts beëindigen als ze worden gedetecteerd. Het wordt daarom niet aanbevolen om een VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot Hulu in Nederland.

Wat zijn de alternatieven voor Hulu in Nederland?

Er zijn verschillende alternatieven voor Hulu die beschikbaar zijn in Nederland, zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+. Deze streamingdiensten bieden een breed scala aan tv-shows en films, inclusief originele content.

Kan ik Hulu-abonnementen delen met andere mensen in Nederland?

Hulu staat het delen van accounts niet toe. Elke Hulu-account is bedoeld voor persoonlijk gebruik en kan niet worden gedeeld met anderen. Het delen van een account kan leiden tot beëindiging van het account.

Zijn er plannen om Hulu in de toekomst beschikbaar te maken in Nederland?

Op dit moment zijn er geen officiële plannen aangekondigd om Hulu beschikbaar te maken in Nederland. Het is mogelijk dat Hulu in de toekomst zijn diensten uitbreidt naar andere landen, maar er is geen specifieke informatie beschikbaar over een releasedatum voor Nederland.

Top 5 Beste kopen
Logo