Hulu Nederland
Bijgewerkt: Maart 2023

Hulu Nederland

Hulu Nederland

Is Hulu ook beschikbaar in Nederland?

Hulu is momenteel niet beschikbaar in Nederland via de reguliere weg. Hulu is in Nederland wel bereikbaar via een VPN verbinding. Je dient eerst in te loggen op een VPN verbinding voordat je Hulu kunt kijken. Hulu is een Amerikaanse streamingdienst die momenteel alleen beschikbaar is voor Amerikaanse klanten met een Amerikaans betaalmiddel en een Amerikaanse IP-adres. Er zijn echter wel soortgelijke streamingdiensten beschikbaar in Nederland, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Videoland.

Welke series op Hulu?

Hulu biedt een breed scala aan series, zowel originele producties als licenties van andere televisienetwerken. Enkele populaire series die momenteel beschikbaar zijn op Hulu zijn:

 1. The Handmaid's Tale
 2. Little Fires Everywhere
 3. Pen15
 4. Fargo
 5. Woke
 6. Animaniacs
 7. Shrill
 8. The Great
 9. Normal People
 10. Solar Opposites

Houd er rekening mee dat het aanbod van Hulu voortdurend verandert, dus er kunnen nieuwe series worden toegevoegd en andere worden verwijderd.

Wat kost Hulu per maand?

De kosten voor Hulu zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Er zijn drie abonnementsopties beschikbaar:

 1. Hulu (met advertenties): $5,99 per maand
 2. Hulu (zonder advertenties): $11,99 per maand
 3. Hulu + Live TV: $64,99 per maand

Het abonnement met advertenties bevat advertenties tijdens het kijken van shows en films, terwijl het abonnement zonder advertenties geen advertenties bevat. Het abonnement met Live TV voegt live televisiezenders toe aan het Hulu-abonnement. Let op dat deze prijzen gelden voor Amerikaanse klanten met een Amerikaanse betaalmiddel en een Amerikaans IP-adres, de prijzen kunnen dus verschillen in andere landen.

Welke VPN voor Hulu?

 

Hoewel het gebruik van VPN's tegen de gebruiksvoorwaarden van Hulu is, zijn er enkele VPN's die kunnen werken om toegang te krijgen tot Hulu vanuit andere landen. Het is echter belangrijk op te merken dat Hulu actief VPN-diensten blokkeert en dat het gebruik van een VPN tegen de gebruiksvoorwaarden is, wat kan leiden tot een ban van de dienst.

Als je toch een VPN wilt proberen om toegang te krijgen tot Hulu, zijn hier enkele VPN's die over het algemeen goed werken:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. Surfshark
 4. CyberGhost
 5. Private Internet Access (PIA)

Het is belangrijk om te onthouden dat de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Hulu via een VPN-service kan variƫren, afhankelijk van de serverlocatie, de gebruikte apparaat en de specifieke VPN-dienst.

Waarom kan ik geen Hulu account aanmaken?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen Hulu-account kunt aanmaken. Enkele mogelijke redenen zijn:

Hulu is niet beschikbaar in jouw land: Hulu is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en bepaalde Amerikaanse territoria. Als je buiten de VS woont, kun je geen Hulu-account aanmaken, tenzij je een VPN-service gebruikt om toegang te krijgen tot de dienst.

Je betaalmiddel wordt niet geaccepteerd: Hulu accepteert alleen Amerikaanse betaalmiddelen, zoals Amerikaanse creditcards, betaalkaarten en cadeaubonnen. Als je een buitenlandse betaalmethode gebruikt, zal de betaling mogelijk niet worden geaccepteerd.

Je hebt een foutieve postcode ingevoerd: om een Hulu-account aan te maken, moet je een Amerikaanse postcode invoeren die overeenkomt met de staat waarin je woont. Als je een onjuiste postcode invoert, kan dit leiden tot problemen bij het aanmaken van een account.

Je hebt al een Hulu-account met hetzelfde e-mailadres: als je al een Hulu-account hebt gemaakt met hetzelfde e-mailadres, kun je geen nieuw account maken met hetzelfde adres. In plaats daarvan moet je inloggen op het bestaande account.

Als geen van deze redenen van toepassing is en je nog steeds problemen hebt met het aanmaken van een Hulu-account, kun je contact opnemen met de klantenservice van Hulu voor verdere hulp en ondersteuning.

Heb ik een creditcard nodig om Hulu in Nederland te kunnen kijken?

Ja, om een Hulu-account aan te maken en te betalen voor de dienst, heb je een Amerikaanse creditcard of betaalkaart nodig die wordt geaccepteerd door Hulu. Dit is omdat Hulu momenteel alleen beschikbaar is voor Amerikaanse klanten met een Amerikaans betaalmiddel en een Amerikaans IP-adres.

Als je geen Amerikaanse creditcard hebt, kun je overwegen om een prepaid creditcard te gebruiken die in de VS is uitgegeven en deze te gebruiken om je Hulu-account te betalen. Een andere optie is om een Amerikaanse vriend of familielid te vragen om de dienst voor jou te betalen met hun eigen Amerikaanse creditcard of betaalkaart, en je vervolgens te laten inloggen op je eigen Hulu-account. Houd er echter rekening mee dat het gebruik van VPN's of andere methoden om toegang te krijgen tot Hulu vanuit niet-ondersteunde landen tegen de gebruiksvoorwaarden van Hulu is en kan leiden tot beƫindiging van het account.

Beste Hulu Nederland aanbiedingen van Maart 2023