Grohe Smartcontrol

Op zoek naar de beste Grohe SmartControl? Vergelijk de top 5 modellen voor ultiem doucheplezier en gemak. Ontdek de perfecte keuze voor jouw badkamer!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Grohe SmartControl inbouw doucheset vierkant met Crosswater 30cm hoofddouche en handdouche chroom
Grohe SmartControl inbouw doucheset vierkant met Crosswater 30cm hoofddouche en handdouche chroom
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Geeft je badkamer een luxueuze uitstraling. Heeft een waterbesparende functie. Een zeer complete set, om direct aan de slag te gaan. De douche beschikt over een begrenzing voor de temperatuur. Je krijgt vijf jaar garantie op de douche.
Nadelen
Heeft geen glijstang of een terugloop.
Grohe SmartControl inbouw doucheset vierkant met Crosswater 20cm hoofddouche en handdouche chroom
Grohe SmartControl inbouw doucheset vierkant met Crosswater 20cm hoofddouche en handdouche chroom
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Een praktische douche met twee verschillende uitgangen. Het douchen wordt zeer aangenaam met deze douche. Heeft een handdouche die lekker in de hand ligt. Gemakkelijk te monteren met behulp van de handleiding.
Nadelen
De garantieperiode is slechts 5 jaar.
Tip: Beste keuze
Grohe Grohtherm Smartcontrol inbouwdoucheset met 30cm regendouche en plafondarm chroom
Grohe Grohtherm Smartcontrol inbouwdoucheset met 30cm regendouche en plafondarm chroom
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Dankzij deze doucheset geef jij jouw badkamer meer uitstraling. Je bent beschermd tegen hitte, vanwege de temperatuurbegrenzing. Dankzij de turbostart heb je snel een constante temperatuur. Waterbesparend, waardoor je ook geld kunt besparen.
Nadelen
De doucheset is enkel geschikt als inbouw.
Grohe Grohtherm SmartControl Perfect regendouche set met Rainshower 310 Smart Active Chroom
Grohe Grohtherm SmartControl Perfect regendouche set met Rainshower 310 Smart Active Chroom
Voordelen
Bijna direct de gewenste temperatuur, dankzij de Turbo start. Een hele complete set, waardoor je direct kunt beginnen met plaatsen. Dankzij de Dreamspray functie, kun jij comfortabel douchen. Beschikt over een SafeStop functie, waardoor het water niet te heet wordt.
Nadelen
De handdouche heeft slechts één stand.
Grohe Grohtherm Smartcontrol douchethermostaat chroom
Grohe Grohtherm Smartcontrol douchethermostaat chroom
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De buitenkant van de thermostaat kan niet heet worden. Heeft een moderne uitstraling, waardoor je douche er prachtig uit zal zien. Je kunt de thermostaat bedienen met slechts een druk op de knop. Gemakkelijk te monteren.
Nadelen
Heeft geen waterbesparende stand.

Beste Grohe SmartcontrolKoopgids: Welke Grohe Smartcontrol is de beste koop van mei 2024?

Ruimte in de badkamer is een zeer waardevol element. Toch ontbreekt ruimte vaak in de meeste badkamers. Gelukkig heeft Grohe daar een oplossing voor bedacht, namelijk Grohe Smartcontrol. Met Grohe Smartcontrol geniet je van een verborgen installatie dat een zeer minimalistisch design heeft. Hierdoor geniet jij tijdens het douchen van meer ruimte, zonder dat je daar comfort of functionaliteit voor in hoeft te leven. Daarnaast geniet je van nog meer voordelen, zoals het schoonmaken wat een stuk makkelijker en sneller gaat.

Aangenaam minimalisme

Dankzij de verborgen installatie en het zeer minimalistische design geniet je met Grohe Smartcontrol dus van meer ruimte onder de douche. Daarnaast geniet je ook direct van een nette en overzichtelijke aanblik. Naast deze voordelen krijg je er ook nog enkele praktische voordelen bij. Zo gaat ook het schoonmaken van de douche een stuk sneller. Je hebt namelijk geen last van leidingen die in de weg zitten, waardoor je niet overal bij komt. Alle leidingen zijn namelijk volledig in de muur weggewerkt. Nog een voordeel is dat je iedere keer weer uitkijkt naar dat overheerlijke douche momentje. Zo kun je jouw Grohe Smartcontrol combineren met een grote regendouche met verschillende straalsoorten. Jouw douche momentjes worden hierdoor comfortabeler dan ooit, waardoor jij weer helemaal zen de douche uit komt.

Combi-douchesysteem

Als je voor Grohe Smartcontrol kun je ook gelijk voor een combi-douchesysteem kiezen. Hierbij geniet je van extra flexibiliteit, een van de redenen dat al veel mensen hiervoor gekozen hebben. Het Grohe Smartcontrol systeem heeft meerdere installatieopties en ook meerdere mogelijke combinaties. Hierdoor ben je bijvoorbeeld vrij om de thermostaatkraan recht onder de door jouw gekozen douchekop te plaatsen, of juist op een van de zijwanden van jouw douche of misschien wel juist helemaal aan de zijkant. Daarnaast kun jij jouw Grohe Smartcontrol ook combineren met een thermostaatkraan met een andere hoofddouche, handdouche of zijdouche. Hierdoor kun jij jouw eigen droomdouche creëren en geniet je van jouw ideale douche ervaring. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om jouw bad om te toveren in een douche door voor de Grohe Smartcontrol thermostaat te kiezen met een baduitloop. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Voeg een tray toe

Als je nog geen Grohe Smartcontrol in huis hebt, heb je waarschijnlijk leidingen waar ook een tray op gemonteerd kan worden. Bij een Grohe Smartcontrol kan dit gelukkig ook. Je hebt namelijk de mogelijkheid om zelf een tray aan jouw douche toe te voegen waarop jij jouw douchegel en shampoo kunt plaatsen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Grohe Smartcontrol

Wat is Grohe SmartControl en hoe werkt het?

Grohe SmartControl is een innovatief systeem voor het bedienen van douches en baden. Het maakt gebruik van een intuïtieve draaiknop en drukknoppen om de waterstroom, temperatuur en andere functies aan te passen. Door simpelweg aan de knop te draaien of op de knop te drukken, kunt u de gewenste waterinstellingen selecteren.

Kan ik Grohe SmartControl gebruiken met mijn bestaande douche of bad?

Ja, Grohe SmartControl kan worden geïnstalleerd in bestaande douches of baden. Het vereist wel een bepaalde mate van installatie, zoals het vervangen van de bestaande kraan of het aanpassen van de leidingen. Het is raadzaam om een professionele installateur te raadplegen om ervoor te zorgen dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van Grohe SmartControl ten opzichte van traditionele douchesystemen?

Grohe SmartControl biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele douchesystemen. Ten eerste biedt het een nauwkeurige en consistente controle over de waterstroom en temperatuur, waardoor u uw ideale douchesetting kunt creëren. Ten tweede zorgt het intuïtieve ontwerp ervoor dat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder technische kennis. Ten slotte biedt het ook een esthetische upgrade voor uw badkamer, met slanke en moderne ontwerpen.

Kan ik Grohe SmartControl bedienen met een smartphone of tablet?

Ja, Grohe biedt een app genaamd “Grohe SPA F-digital Deluxe” waarmee u SmartControl kunt bedienen via een smartphone of tablet. Met de app kunt u eenvoudig de waterinstellingen aanpassen, vooraf ingestelde programma’s selecteren en zelfs uw favoriete instellingen opslaan voor toekomstig gebruik. Het biedt extra gemak en flexibiliteit bij het bedienen van uw douche of bad.

Is Grohe SmartControl compatibel met andere smart home-systemen?

Ja, Grohe SmartControl kan worden geïntegreerd met andere smart home-systemen, zoals spraakgestuurde assistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant. Dit stelt u in staat om uw douche of bad handsfree te bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Het biedt ook mogelijkheden voor automatisering, zoals het instellen van timers of het creëren van scènes die uw geprefereerde waterinstellingen activeren met één druk op de knop.

Top 5 Beste kopen
Logo