Grohe Smartcontrol
Bijgewerkt: Juni 2023

Grohe Smartcontrol

Grohe Smartcontrol

Ruimte in de badkamer is een zeer waardevol element. Toch ontbreekt ruimte vaak in de meeste badkamers. Gelukkig heeft Grohe daar een oplossing voor bedacht, namelijk Grohe Smartcontrol. Met Grohe Smartcontrol geniet je van een verborgen installatie dat een zeer minimalistisch design heeft. Hierdoor geniet jij tijdens het douchen van meer ruimte, zonder dat je daar comfort of functionaliteit voor in hoeft te leven. Daarnaast geniet je van nog meer voordelen, zoals het schoonmaken wat een stuk makkelijker en sneller gaat.

 

Aangenaam minimalisme

Dankzij de verborgen installatie en het zeer minimalistische design geniet je met Grohe Smartcontrol dus van meer ruimte onder de douche. Daarnaast geniet je ook direct van een nette en overzichtelijke aanblik. Naast deze voordelen krijg je er ook nog enkele praktische voordelen bij. Zo gaat ook het schoonmaken van de douche een stuk sneller. Je hebt namelijk geen last van leidingen die in de weg zitten, waardoor je niet overal bij komt. Alle leidingen zijn namelijk volledig in de muur weggewerkt. Nog een voordeel is dat je iedere keer weer uitkijkt naar dat overheerlijke douche momentje. Zo kun je jouw Grohe Smartcontrol combineren met een grote regendouche met verschillende straalsoorten. Jouw douche momentjes worden hierdoor comfortabeler dan ooit, waardoor jij weer helemaal zen de douche uit komt.

 

Combi-douchesysteem

Als je voor Grohe Smartcontrol kun je ook gelijk voor een combi-douchesysteem kiezen. Hierbij geniet je van extra flexibiliteit, een van de redenen dat al veel mensen hiervoor gekozen hebben. Het Grohe Smartcontrol systeem heeft meerdere installatieopties en ook meerdere mogelijke combinaties. Hierdoor ben je bijvoorbeeld vrij om de thermostaatkraan recht onder de door jouw gekozen douchekop te plaatsen, of juist op een van de zijwanden van jouw douche of misschien wel juist helemaal aan de zijkant. Daarnaast kun jij jouw Grohe Smartcontrol ook combineren met een thermostaatkraan met een andere hoofddouche, handdouche of zijdouche. Hierdoor kun jij jouw eigen droomdouche creëren en geniet je van jouw ideale douche ervaring. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om jouw bad om te toveren in een douche door voor de Grohe Smartcontrol thermostaat te kiezen met een baduitloop. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

 

Voeg een tray toe

Als je nog geen Grohe Smartcontrol in huis hebt, heb je waarschijnlijk leidingen waar ook een tray op gemonteerd kan worden. Bij een Grohe Smartcontrol kan dit gelukkig ook. Je hebt namelijk de mogelijkheid om zelf een tray aan jouw douche toe te voegen waarop jij jouw douchegel en shampoo kunt plaatsen. 

Beste Grohe Smartcontrol aanbiedingen van Juni 2023