Gravitrax Knikkerbaan
Bijgewerkt: Juni 2023

Gravitrax Knikkerbaan

Gravitrax Knikkerbaan

Ravensburger's Gravitrax is een innovatief puzzelspel waarmee je je eigen baan kunt bouwen en vervolgens met een handomdraai de bal op weg kunt sturen. De magneten in het spel zijn ongelooflijk sterk, waardoor het mogelijk is om ze in elke denkbare configuratie te rangschikken. Het is niet al te moeilijk om uit te vinden hoe je de bal aan het rollen krijgt, maar het kost wat tijd en oefening om je techniek te perfectioneren en de bal met hoge snelheid op je doel af te laten gaan. Het moeilijkste aan het spel is het bedenken van een cool ontwerp voor je baan, want er zijn zo veel mogelijkheden! Sommige mensen vinden het zelfs leuk om hun tracks op openbare locaties op te zetten en anderen te laten proberen hun beste tijden te verslaan.

 

Hoe bouw je een baan met Gravitrax?

 

Met de Gravitrax 2.0 Kit van Ravensburger kun je je creativiteit gebruiken om een knikkerbaan als geen ander te bouwen! De set bestaat uit vijfentwintig kleurrijke onderdelen en een voorraad knikkers. Je kunt de configuratie van je baan kiezen en de onderdelen aan elkaar klikken om je knikkerbaan te maken. Als je een bestaande Gravitrax set hebt, kun je deze onderdelen aan je baan toevoegen voor een geheel nieuwe uitdaging.

 

De knikkerbaan zelf is ook visueel verbluffend: de combinatie van felle kleuren en alle unieke vormen zal kinderen uren geboeid houden terwijl ze verschillende configuraties uitproberen. Het is ook leuk om te zien hoeveel keer ze kunnen knikkeren voordat de knikkers op de verkeerde plek terechtkomen. Maar hoe vaak ze ook oefenen, het wordt nooit saai - hoe meer ze spelen, hoe spannender hun knikkerbaan wordt!

 

Waarom is Gravitrax uniek?

 

Gravitrax is een serie knikkerbanen van Ravensburger met op zwaartekracht gebaseerde lussen, spiralen en rechte stukken die op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd. In deze unieke variant op de klassieke knikkerbaan worden de knikkers door kleine magnetische onderdelen door de verschillende parcoursen geleid. De banen zelf zijn gemaakt van stevig plastic en voorzien van kleurrijke knikkers.

 

Waar je Gravitrax kan kopen

 

Gravitrax kan je bij verschillende kinderwinkels krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Intertoys. Je kunt ze ook online vinden op de officiƫle website, maar voor de beste deals moet je natuurlijk goed rondspeuren op Google. Ze zijn er in ieder geval genoeg te krijgen in verschillende soorten en maten. Er is voor ieder wel iets wils dus!

Beste Gravitrax knikkerbaan aanbiedingen van Juni 2023