Gravitrax Knikkerbaan

Op zoek naar de beste GraviTrax knikkerbaan? Ontdek onze top 5 selectie en vergelijk functies, prijzen en meer. Bouw een meesterwerk met deze geweldige knikkerbanen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
GraviTrax Starter Set - Knikkerbaan
GraviTrax Starter Set - Knikkerbaan
Voordelen
In de GraviTrax Starter Set krijg je voorbeelden van dingen die je kan bouwen. Het is plezier voor jong en oud! Eindeloos speelplezier, veel variaties mogelijk. Staat stevig in elkaar.
Nadelen
Ook is hij hoog aan de prijs. Als laatste zijn de kogeltjes alleen in pakketen verkrijgbaar en niet los.
GraviTrax PRO Starter Set Vertical - Knikkerbaan
GraviTrax PRO Starter Set Vertical - Knikkerbaan
Voordelen
De verticale set van GraviTrax geeft kinderen de optie om een verticale versie te bouwen. Dit geeft ze meer uitdaging en is leuk voor de afwisseling. Geschikt voor 3-12 jarigen. Veel uitbouwmogelijkheden.
Nadelen
De GraviTrax Vertical banen kosten veel tijd om in elkaar te zetten. Dit kan resulteren in minder speelplezier voor de kinderen zelf.
Tip: Beste keuze
GraviTrax Trampoline Uitbreiding - Knikkerbaan
GraviTrax Trampoline Uitbreiding - Knikkerbaan
Voordelen
De Trampoline uitbreiding zorgt voor meer uitdaging in de al uitdagende knikkerbanen van GraviTrax. Goedkoper uitbreidingsset. Past bij elke Gravitrax trampoline.
Nadelen
Het is lastig om de trampoline functie te laten werken zoals je ziet in demonstratiefilmpjes.
GraviTrax PRO Starter Set Extreme - Knikkerbaan
GraviTrax PRO Starter Set Extreme - Knikkerbaan
Voordelen
De extreme starter set brengt onderdelen naar de knikkerbanen die de baan uitdagender maakt. Extra kogels voor meer stunten. Uitgebreide gebruiksaanwijzing, gemakkelijk in elkaar te zetten door alle leeftijden boven 4 jaar.
Nadelen
De witte plastic banen kunnen snel verkleuren. Er moet dus voorzichtig worden gedaan met het opruimen.
GraviTrax Volcano Uitbreiding - Knikkerbaan
GraviTrax Volcano Uitbreiding - Knikkerbaan
Voordelen
De GraviTrax Volcano Uitbreiding schiet knikkers af en brengt de banen weer nieuwe impulsen. Inclusief 1 vulkaan-actieblokje, 1 lange kunststof rail, 2 middellange kunststof rails, 3 korte kunststof rails.
Nadelen
Het is moeilijk in elkaar te zetten voor kinderen.

Beste Gravitrax KnikkerbaanKoopgids: Welke Gravitrax Knikkerbaan is de beste koop van april 2024?

Ravensburger’s Gravitrax is een innovatief puzzelspel waarmee je je eigen baan kunt bouwen en vervolgens met een handomdraai de bal op weg kunt sturen. De magneten in het spel zijn ongelooflijk sterk, waardoor het mogelijk is om ze in elke denkbare configuratie te rangschikken. Het is niet al te moeilijk om uit te vinden hoe je de bal aan het rollen krijgt, maar het kost wat tijd en oefening om je techniek te perfectioneren en de bal met hoge snelheid op je doel af te laten gaan. Het moeilijkste aan het spel is het bedenken van een cool ontwerp voor je baan, want er zijn zo veel mogelijkheden! Sommige mensen vinden het zelfs leuk om hun tracks op openbare locaties op te zetten en anderen te laten proberen hun beste tijden te verslaan.

Hoe bouw je een baan met Gravitrax?

Met de Gravitrax 2.0 Kit van Ravensburger kun je je creativiteit gebruiken om een knikkerbaan als geen ander te bouwen! De set bestaat uit vijfentwintig kleurrijke onderdelen en een voorraad knikkers. Je kunt de configuratie van je baan kiezen en de onderdelen aan elkaar klikken om je knikkerbaan te maken. Als je een bestaande Gravitrax set hebt, kun je deze onderdelen aan je baan toevoegen voor een geheel nieuwe uitdaging.

De knikkerbaan zelf is ook visueel verbluffend: de combinatie van felle kleuren en alle unieke vormen zal kinderen uren geboeid houden terwijl ze verschillende configuraties uitproberen. Het is ook leuk om te zien hoeveel keer ze kunnen knikkeren voordat de knikkers op de verkeerde plek terechtkomen. Maar hoe vaak ze ook oefenen, het wordt nooit saai – hoe meer ze spelen, hoe spannender hun knikkerbaan wordt!

Waarom is Gravitrax uniek?

Gravitrax is een serie knikkerbanen van Ravensburger met op zwaartekracht gebaseerde lussen, spiralen en rechte stukken die op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd. In deze unieke variant op de klassieke knikkerbaan worden de knikkers door kleine magnetische onderdelen door de verschillende parcoursen geleid. De banen zelf zijn gemaakt van stevig plastic en voorzien van kleurrijke knikkers.

Waar je Gravitrax kan kopen

Gravitrax kan je bij verschillende kinderwinkels krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Intertoys. Je kunt ze ook online vinden op de officiële website, maar voor de beste deals moet je natuurlijk goed rondspeuren op Google. Ze zijn er in ieder geval genoeg te krijgen in verschillende soorten en maten. Er is voor ieder wel iets wils dus!

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Gravitrax Knikkerbaan

Wat is GraviTrax?

GraviTrax is een modulair bouwsysteem voor knikkerbanen, waarbij je je eigen baan kunt ontwerpen en bouwen met behulp van verschillende onderdelen zoals rails, tunnels, bruggen en bochten.

Hoe werkt GraviTrax?

GraviTrax maakt gebruik van zwaartekracht en kinetische energie om de knikkers door de baan te laten rollen. Je kunt de baan op verschillende manieren ontwerpen en aanpassen om de knikkers op een bepaalde manier te laten bewegen.

Wat zit er in een GraviTrax starterset?

Een GraviTrax starterset bevat alle benodigde onderdelen om te beginnen met het bouwen van je eigen knikkerbaan. Dit omvat onder andere baandelen, pilaren, knikkers en een bouwhandleiding.

Zijn er uitbreidingssets beschikbaar voor GraviTrax?

Ja, er zijn verschillende uitbreidingssets beschikbaar die je kunt toevoegen aan je GraviTrax-systeem. Deze sets bevatten extra onderdelen en accessoires om je knikkerbaan verder uit te breiden en te verbeteren.

Is GraviTrax geschikt voor alle leeftijden?

GraviTrax is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar kan ook uitdagend en leuk zijn voor volwassenen. Het is een educatief speelgoed dat helpt bij het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.

Top 5 Beste kopen
Logo