Exit zwembad met overkapping
Bijgewerkt: Februari 2023

Exit zwembad met overkapping

Exit zwembad met overkapping

Waarom een zwembad in de tuin een goed idee is

Op een warme zomerdag is er niets zo fijn als een verfrissende duik nemen in het water. Wat nog fijner is, is een duik nemen in je eigen privé zwembad. Voor velen klinkt een zwembad in de tuin als iets wat alleen is weggelegd voor de elite. Gelukkig is dat niet zo! Iedereen met een tuin kan ervoor kiezen om een buitenzwembad neer te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Exit zwembad. Een Exit zwembad is een zwembad die je zelf eenvoudig neer kunt zetten. Het is een type zwembad dat bestaat uit een stalen frame voorzien van een liner. Met jouw eigen privé zwembad kun je voortaan verkoeling zoeken in je eigen tuin en samen met vrienden of familie genieten van het verkoelende water. 

 

De voordelen van een zwembad met overkapping in de tuin

Het grootste voordeel van een zwembad in de tuin is dat je in de zomer niet naar een ander druk zwembad of een recreatieplaats hoeft te gaan om lekker te kunnen zwemmen. Je hoeft namelijk alleen maar naar de achtertuin te lopen. Hierdoor zijn handdoeken, lekkere snacks en koude drankjes ook altijd binnen handbereik. Een ander voordeel is dat je na een dag werken makkelijk in je eigen zwembad kunt ontspannen. Daarnaast nodigt een zwembad in de tuin ook uit om lekker in de tuin te gaan zitten. Verder is zwemmen ook nog eens erg gezond. Zwemmen is zelfs een van de gezondste sporten die er is. Als het weer het toelaat kun je iedere dag een paar baantjes zwemmen, waardoor je algehele gezondheid vanzelf zal verbeteren. 

 

De keuze uit een rond, vierkant of rechthoekig zwembad

Welke vorm zwembad je kiest, hangt voornamelijk af van je voorkeur en de tuin. Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van jouw tuin kun je een buitenzwembad kiezen. Het voordeel van een Exit zwembad is dat deze in veel verschillende soorten en formaten verkrijgbaar is. Zo kun je zowel voor een rond als een rechthoekig zwembad kiezen. Heb jij een compacte tuin of jonge kinderen? Dan is een klein tot middelgroot zwembad vaak de beste optie. Ben jij een echte zwemmer? Dan kun je ook voor een Exit zwembad kiezen met een lengte van 5 tot 40 meter. 

 

Verschillende modellen

Als je kiest voor een zwembad met overkapping in de tuin is ook het model erg belangrijk. Sommige mensen willen namelijk liever geen felblauwe bak water in hun tuin hebben staan. Een Exit zwembad is daarom in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld het Exit wood zwembad, een zwembad met het uiterlijk dat lijkt op een houten frame. Dit type zwembad heeft een warme en luxe uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een Exit stone zwembad. Dit model heeft een patroon van een grijze steen aan de buitenzijde. Erg mooi in industrieel ingerichte tuinen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Exit lime zwembad. Dit zwembad heeft een opvallende uitstraling dankzij de kleur lime. Ga je liever voor een moderne en luxe uitstraling? Kies dan voor het Exit leather black zwembad. 

Beste Exit zwembad met overkapping aanbiedingen van Februari 2023