Essenza Dekbedovertrek
Bijgewerkt: Juni 2024

Essenza Dekbedovertrek

Essenza Dekbedovertrek

Het uiterlijk van je slaapkamer begint vaak bij het bed. Welk bedframe heb je en wat voor dekbedovertrek heb je? De kleuren uit je dekbed kun je vaker terug laten komen in je slaapkamer om één geheel te creëren. Het dekbedovertrek is dus een van de belangrijkste dingen als jij jouw kamer een chique, fashionable uitstraling wilt geven. Een goed dekbedovertrek met een trendy dessin en vol rijke kleuren is een Essenza dekbedovertrek. Een Essenza dekbedovertrek is verkrijgbaar in veel verschillende materialen, zoals katoen satijn, katoen renforcé, katoen perkal en katoen flanel. Daarnaast kun je kiezen uit ontzettend veel verschillende printjes. Van een mooi bloemendessin tot prachtige schilderachtige printen. Is een printje jou iets te veel? Dan kun je natuurlijk ook voor een egale kleur kiezen. 

 

Waarom kwalitatief beddengoed zo belangrijk is

Een goed dekbedovertrek is enorm belangrijk als je lekker zacht weg wilt dromen. Je brengt iedere nacht ongeveer 8 uur in je bed door. Een goede reden dus om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig dekbedovertrek. Een Essenza dekbedovertrek is altijd gemaakt van stijlvol bedtextiel dat van de hoogste kwaliteit is. Hierdoor voelt het dekbedovertrek erg luxueus aan en zal je er lang plezier van hebben. Bij Essenza staat het motto ‘buying less, but better’ dan ook hoog in het vaandel. Dankzij dit motto is er veel aandacht voor zowel mens als milieu. Dit uit zich in een duurzaam productieproces van de dekbedovertrekken. Iedere collectie wordt bij Essenza met zorg, liefde en heel veel aandacht vervaardigd. Hierdoor slaap jij altijd lekker onder een kwalitatief dekbed!

 

Kies voor verschillende kleuren, prints en stijlen

De collectie van Essenza bestaat uit een bijzondere mix van kleuren, verschillende prints en stijlen. Essenza gebruikt de wereld als inspiratiebron. Zo kijken ze naar verschillende culturen en de prachtige natuur. Het ontwerpen van een Essenza dekbedovertrek zit hierdoor vol met nieuwe ideeën, wat leidt tot nieuwe prints en stijlen. Iedere indruk wordt met elkaar gemixt en gematcht, wat uiteindelijk leidt tot collecties die erg expressief zijn. Als jij een saaie slaapkamer hebt, is een Essenza dekbedovertrek dus eigenlijk al genoeg om de slaapkamer een frisse nieuwe uitstraling te geven. 

 

Veel aandacht voor duurzaamheid

Net als veel andere merken besteed ook Essenza veel aandacht aan het vervaardigen van duurzame dekbedovertrekken. Zo is het katoen van een Essenza dekbedovertrek altijd Oeko-Tex gecertificeerd. Daarnaast voldoet een Essenza dekbedovertrek ook aan de eisen van REACH. Dit is een Europese standaard over de handel en productie van chemische stoffen. Een deel van de collectie van Essenza wordt vervaardigd uit biologisch katoen. Dit katoen voldoet volledig aan de richtlijnen van GOTS. Het draait bij deze richtlijnen om een milieuvriendelijke productie die op een sociaal verantwoorde wijze plaatsvindt. Een Essenza dekbedovertrek is hierdoor niet alleen een toevoeging aan het slaapkamer interieur, maar is ook nog eens goed voor de natuur en de werknemers. 

Beste Essenza Dekbedovertrek aanbiedingen van Juni 2024