Doona Autostoel en Kinderwagen
Bijgewerkt: Juni 2024

Doona Autostoel en Kinderwagen

Doona Autostoel en Kinderwagen

De naam zegt het al: de Doona autostoel en kinderwagen is eigenlijk twee producten in één, namelijk een autostoeltje en een kinderwagen. De mensen achter de Doona autostoel wilden een autostoeltje maken dat makkelijk te veranderen was in een veilige en praktische kinderwagen. Dat is gelukt met de introductie van de Doona, een autostoeltje met geïntegreerde wielen. Nadat je het autostoeltje uit de auto hebt gehaald, tover je met één druk op de knop het autostoeltje om in een kinderwagen. Doordat het doorlopende handvat uit kan trekken, heb je een kinderwagen waar je prettig mee kan lopen.

 

Vanaf jongs af aan te gebruiken

De Doona autostoel en kinderwagen is al vanaf de geboorte van je baby te gebruiken tot ongeveer 12 maanden oud, of tot 13 kg. Het voordeel hiervan is, dat je maar één product hoeft te kopen om je kind in te vervoeren. Met de Doona is het apart kopen van een autostoeltje en een kinderwagen niet meer nodig en dus bespaar je een hoop ruimte. De autostoel kan achterwaarts gericht in de auto bevestigd worden met behulp van de autogordel of de Isofix basis. Aangezien het Doona autostoeltje compact is, kun je deze ook prima meenemen in het vliegtuig.

 

Veiligheid

Om je baby of kindje op een veilige manier in de auto te vervoeren, kun je dit het beste achterwaarts doen. Vandaar ook dat de Doona autostoel en kinderwagen ook achterwaarts in de auto geplaatst wordt. Het vastzetten van het stoeltje in de auto gaat eenvoudig en zonder speling. De Doona is goedgekeurd volgens de ECE-R44 norm en biedt bij een frontale botsing hele goede bescherming. Uit testen blijkt dat bij een botsing van opzij de autostoel van Doona redelijk goed scoort. De Doona is bovendien TÜV-getest. Al met al is de Doona een fijn product voor je kindje.

 

Kleuren en accessoires

Het Doona autostoeltje is beschikbaar in vele moderne kleuren. Hoewel de stoel zelf gemaakt is van een zwart aluminium frame, kun je met kleuren variëren voor de kap over de autostoel. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, grijs, groen, blauw, rood, petrol en roze. Zo is er altijd een Doona autostoeltje dat bij jou en je kindje past. Ondertussen zijn er voor de Doona vele accessoires beschikbaar om de reis met je kindje nog aangenamer te maken, zoals een muggennet, zonnescherm, beschermhoes voor het handvat, een reistas en wielbeschermers. Al deze accessoires zijn gemaakt voor gebruik in combinatie met de autostoel en passen daarom perfect.

 

Doona autostoel en kinderwagen, waar te koop

Voor de Doona kun je terecht bij de diverse babywinkels. Het voordeel van het kopen van de autostoel in een winkel is dat een medewerker je kan helpen en je kan voorlichten over het product. Ook kun je de autostoel en kinderwagen uitproberen, wat natuurlijk heel prettig is. Online zijn er ook steeds meer mogelijkheden om de Doona autostoel en kinderwagen te kopen. De prijzen liggen online vaak wat lager en je kunt alle kenmerken en opties goed met elkaar vergelijken om zo tot de beste keuze te komen.

Beste Doona Autostoel en kinderwagen aanbiedingen van Juni 2024