Dettol Allesreiniger
Bijgewerkt: Maart 2023

Dettol Allesreiniger

Dettol Allesreiniger

Maak jouw huis extra schoon met Dettol allesreiniger

Schoonmaken behoort niet bij iedereen tot de grootste hobby. Een schoon en fris huis voelt natuurlijk heerlijk aan, maar om de stap tot schoonmaken te zetten is vaak moeilijker dan je denkt. Om jezelf een handje te helpen en aan te zetten tot het schoonmaken van het huis, is het belangrijk om voor de juiste schoonmaakmiddelen te kiezen. Met de juiste schoonmaakmiddelen zorg je er namelijk voor dat het huis een stuk sneller schoon is én langer schoon blijft. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan dat rottige klusje en geniet je toch iedere keer van een lekker fris gevoel als je thuis bent. Zo kun jij jouw leven bijvoorbeeld een stukje makkelijker maken met Dettol allesreiniger. 

 

Overal in huis te gebruiken

Iedereen kent het merk Dettol wel. Dettol is al vanaf 1936 op de markt en wordt eigenlijk altijd wel geassocieerd met schoonmaken en ontsmetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Dettol allesreiniger, een product dat je in het hele huis eigenlijk wel kunt gebruiken. Dettol allesreiniger werkt goed tegen vet en ander vuil en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, de vloer, het gasfornuis, de prullenbak en nog veel meer. Ook de badkamer en de toiletten zullen erg blij met dit middeltje zijn. Dettol allesreiniger zorgt ervoor dat vuil oplost en het oppervlak hygiënisch schoonmaakt, zonder dat er een sterk chemische geur achtergelaten wordt.

 

De verpakking

Dettol allesreiniger is in verschillende soorten verpakking verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een handige spray dat je direct op het oppervlak dat schoongemaakt moet worden spuit. Je kunt daarnaast ook voor een grote fles vloeibare allesreiniger kiezen. Dit dient verdunt te worden in een emmer water en is ideaal voor het schoonmaken van grotere oppervlakken, bijvoorbeeld als je aan de slag gaat met de dweil om de vloer schoon te maken. Afhankelijk van waarvoor je de Dettol allesreiniger wilt gebruiken is het verstandig om naar de verpakking te kijken. Met een grote fles zit je eigenlijk altijd goed en kun je een lekker sopje maken. Met een spray maak je snel tussendoor even schoon. 

 

Hygiënisch schoon

Met Dettol allesreiniger zorg je er dus voor dat vlekken moeiteloos verwijderd worden. Daarnaast maak je ook direct alles hygiënisch schoon, wat voor een extra fris gevoel zorgt. Als je kiest voor een grote fles Dettol allesreiniger dien je deze altijd te verdunnen met water. Gebruik je het product toch onverdund? Dan kun je het oppervlak het beste nog even naspoelen met water. Qua varianten Dettol allesreiniger heb een grote keuze uit verschillende geuren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een lekkere citrusgeur kiezen, waar je woning extra fris van gaat ruiken. 

Beste Dettol Allesreiniger aanbiedingen van Maart 2023