Dettol Allesreiniger

Op zoek naar de beste Dettol allesreiniger? Ontdek hier de top 5, vergelijk prijzen, eigenschappen en lees reviews. Maak schoonmaken gemakkelijker en effectiever!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Allesreiniger - Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Citrus - 6 x 500 ml
Allesreiniger - Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Citrus - 6 x 500 ml
Voordelen
Heeft een driedubbele werking, omdat het vet, voedselresten en vuil verwijdert. Geschikt voor alle harde oppervlaktes. Heeft een lekkere frisse geur van citroen in combinatie met limoen. Je kunt de allesreiniger ook in de badkamer gebruiken.
Nadelen
De allesreiniger is schadelijk als je het per ongeluk inslikt.
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Katoenfris - 6 x 500 ml
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Katoenfris - 6 x 500 ml
Voordelen
Laat een zichtbare glans achter na het schoonmaken. Maakt alles erg goed schoon. Biedt een perfecte hygiëne. Voordelig en duurzaam in gebruik. Gemakkelijk te gebruiken.
Nadelen
Niet geschikt voor zachte oppervlaktes.
Tip: Beste keuze
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Multireiniger - 6 x 500 ml
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger Spray - Multireiniger - 6 x 500 ml
Voordelen
Zeer krachtig tegen vet, vuil en zeepresten. Laat geen vlekken of geurtjes achter. Er zit geen bleek of kleurstof in de allesreiniger. Met deze voordeelverpakking kun je een poosje vooruit. Gemakkelijk te doseren.
Nadelen
De geur na gebruik is wat sterker dan bij andere allesreinigers.
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger - Kersenbloesem - 8 x 1 Liter
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger - Kersenbloesem - 8 x 1 Liter
Voordelen
De beste hygiëne voor ieder huisje. Heeft een lekkere frisse bloemengeur. Zorgt dat de schoongemaakte oppervlaktes weer gaan glanzen. De allesreiniger heeft een super goede werking. Je kunt alle afneembare oppervlaktes schoonmaken met deze allesreiniger.
Nadelen
Je dient het zelf te doseren.
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger - Katoenfris - 8 x 1 Liter
Dettol Power & Fresh - Allesreiniger - Katoenfris - 8 x 1 Liter
Voordelen
Je kunt alle oppervlaktes in je huis schoonmaken met deze allesreiniger. Heeft een aangename geur. Zorgt voor een glanzend oppervlak naar het schoonmaken. Goede kwaliteit tegen een goede prijs. Je bent niet veel nodig.
Nadelen
Het zit niet in een spuitflacon.

Beste Dettol AllesreinigerKoopgids: Welke Dettol Allesreiniger is de beste koop van juni 2024?

Maak jouw huis extra schoon met Dettol allesreiniger

Schoonmaken behoort niet bij iedereen tot de grootste hobby. Een schoon en fris huis voelt natuurlijk heerlijk aan, maar om de stap tot schoonmaken te zetten is vaak moeilijker dan je denkt. Om jezelf een handje te helpen en aan te zetten tot het schoonmaken van het huis, is het belangrijk om voor de juiste schoonmaakmiddelen te kiezen. Met de juiste schoonmaakmiddelen zorg je er namelijk voor dat het huis een stuk sneller schoon is én langer schoon blijft. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan dat rottige klusje en geniet je toch iedere keer van een lekker fris gevoel als je thuis bent. Zo kun jij jouw leven bijvoorbeeld een stukje makkelijker maken met Dettol allesreiniger.

Overal in huis te gebruiken

Iedereen kent het merk Dettol wel. Dettol is al vanaf 1936 op de markt en wordt eigenlijk altijd wel geassocieerd met schoonmaken en ontsmetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Dettol allesreiniger, een product dat je in het hele huis eigenlijk wel kunt gebruiken. Dettol allesreiniger werkt goed tegen vet en ander vuil en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, de vloer, het gasfornuis, de prullenbak en nog veel meer. Ook de badkamer en de toiletten zullen erg blij met dit middeltje zijn. Dettol allesreiniger zorgt ervoor dat vuil oplost en het oppervlak hygiënisch schoonmaakt, zonder dat er een sterk chemische geur achtergelaten wordt.

De verpakking

Dettol allesreiniger is in verschillende soorten verpakking verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een handige spray dat je direct op het oppervlak dat schoongemaakt moet worden spuit. Je kunt daarnaast ook voor een grote fles vloeibare allesreiniger kiezen. Dit dient verdunt te worden in een emmer water en is ideaal voor het schoonmaken van grotere oppervlakken, bijvoorbeeld als je aan de slag gaat met de dweil om de vloer schoon te maken. Afhankelijk van waarvoor je de Dettol allesreiniger wilt gebruiken is het verstandig om naar de verpakking te kijken. Met een grote fles zit je eigenlijk altijd goed en kun je een lekker sopje maken. Met een spray maak je snel tussendoor even schoon.

Hygiënisch schoon

Met Dettol allesreiniger zorg je er dus voor dat vlekken moeiteloos verwijderd worden. Daarnaast maak je ook direct alles hygiënisch schoon, wat voor een extra fris gevoel zorgt. Als je kiest voor een grote fles Dettol allesreiniger dien je deze altijd te verdunnen met water. Gebruik je het product toch onverdund? Dan kun je het oppervlak het beste nog even naspoelen met water. Qua varianten Dettol allesreiniger heb een grote keuze uit verschillende geuren. Zo kun je bijvoorbeeld voor een lekkere citrusgeur kiezen, waar je woning extra fris van gaat ruiken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Dettol Allesreiniger

Is dettol allesreiniger veilig te gebruiken op alle oppervlakken?

Ja, dettol allesreiniger is veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken, inclusief keukenen badkameroppervlakken, vloeren en tegels.

Kan ik dettol allesreiniger gebruiken om bacteriën en virussen te doden?

Ja, dettol allesreiniger is effectief in het doden van veelvoorkomende bacteriën en virussen, inclusief E.coli en Influenza A.

Hoe gebruik ik dettol allesreiniger het beste?

Het wordt aanbevolen om dettol allesreiniger te verdunnen met water volgens de instructies op de verpakking. Breng de oplossing aan op het oppervlak, laat het enige tijd inwerken en veeg het vervolgens schoon met een doek of spons.

Is dettol allesreiniger geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, dettol allesreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan helpen bij het verwijderen van vuil, vet en vlekken en zorgt voor een frisse geur.

Kan ik dettol allesreiniger gebruiken voor het reinigen van voedselbereidingsgebieden?

Ja, dettol allesreiniger is veilig te gebruiken op voedselbereidingsgebieden, maar het wordt aanbevolen om het oppervlak grondig af te spoelen met water na gebruik om eventuele resten van de reiniger te verwijderen.

Top 5 Beste kopen
Logo