Banlieue trainingspak
Bijgewerkt: Mei 2023

Banlieue trainingspak

Banlieue trainingspak

Ben jij al bekend met het luxe sportmerk Banlieue? Banlieue is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden en veel terug te zien in de sportschool. De collectie van Banlieue bestaat uit verschillende sportkleren en lifestyle producten. Denk hierbij aan een Banlieue trainingspak, vest of shirt. Voornamelijk het Banlieue trainingspak wordt de laatste jaren steeds meer gedragen en stijgt in populariteit. Dit komt voornamelijk door het comfort van het Banlieue trainingspak. Een Banlieue trainingspak zit namelijk zeer comfortabel, terwijl het er ook nog eens elegant uitziet. Benieuwd geworden naar het merk? Lees dan snel verder.

 

Een Banlieue trainingspak voor heren en dames

Je kunt bij Banlieue terecht voor veel verschillende soorten sportkleding. Zoals hierboven al genoemd is zijn voornamelijk de trainingspakken erg populair. Deze trainingspakken zijn niet alleen onder de mannen zeer gewild, maar ook onder de dames. Zo is een Banlieue trainingspak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals zwart, groen, blauw en grijs. Daarnaast kun je ook voor een unieke kleur kiezen zoals Army/black als je nog meer op wilt vallen. Een Banlieue is daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende maten, waardoor er voor iedereen wel een passend exemplaar te vinden is. Een Banlieue trainingspak is daarnaast ook gewoon erg comfortabel. Zo is een trainingspak vaak voorzien van een lekkere capuchon die je op kunt doen na het sporten. Deze capuchon zorgt er ook direct voor dat het trainingspak wat sportiever oogt.

 

Veelzijdig te dragen

Doordat een Banlieue trainingspak uit twee delen bestaat kun je het trainingspak vaak dragen en ook goed combineren met andere outfits. Zo kun je bijvoorbeeld ook alleen de trainingsbroek dragen met daarboven een sweater, hoodie of shirt. Ook het bovenstuk kun je goed combineren met andere outfits. Zo kun je voor een sportieve look gaan en jouw bovenstuk combineren met een stoere spijkerbroek. Je kunt het bovenstuk zelfs combineren met een jurkje of een rokje en jouw look compleet maken met opvallende sneakers. Je bent hierdoor een echt stijlicoon dankzij slechts één enkele outfit.

 

De geschiedenis van Banlieue

De kleren van Banlieue geven een luxe uitstraling. Dit is dan ook het doel van de oprichters van het merk. Banlieue heeft 3 oprichters die het merk oorspronkelijk voor een schoolopdracht ontworpen hadden. Dit was in 2016 in Rotterdam. Het merk was een succes, waardoor de oprichters ervoor kozen het merk ook naar buiten te brengen en als echt merk uit te gaan breiden. Het merk heeft intussen veel bekendheid gekregen en telt dan ook meer dan 100.000 volgers op zowel Facebook als Instagram. Hierdoor wordt het merk door heel Nederland gedragen en is het vaak op straat terug te zien. Daarnaast zijn er ook bekende sporters, zoals bekende kickboksers en voetballers, die het merk regelmatig dragen. 

Beste Banlieue trainingspak aanbiedingen van Mei 2023