Asus Vivobook
Bijgewerkt: Juni 2023

Asus Vivobook

Asus Vivobook

De meeste mensen zijn op zoek naar een laptop die doet wat hij moet doen en die goed te gebruiken is voor werk of school. Als je op zoek bent naar een geschikte laptop voor school of werk ben je waarschijnlijk op zoek naar een laptop die je makkelijk mee kan nemen en die vooral ook niet te duur is. Een Asus Vivobook is dan misschien wel de meest ideale laptop voor jou. De prijs van een Asus Vivobook valt meestal meer in de middenklasse. Dit is de klasse waar de meeste mensen hun laptop in kopen. Maar is een Asus Vivobook nu de meest perfecte laptop voor school of werk? In dit artikel lichten wij de Asus Vivobook toe en geven we je alle informatie zodat jij kunt bepalen of het een geschikte laptop is voor jou. 

 

Een laptop voor iedere gebruiker

De Asus Vivobook is de naam voor een grote groep van Asus laptops. Een Asus Vivobook is in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kun je voor een 11 inch laptop kiezen die je makkelijk mee naar school kunt nemen om aantekeningen te maken. Daarnaast zijn er ook verschillende krachtpatsers waar je video’s mee kunt bewerken voor werk. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Asus Vivobook Flip, een 2 in 1 laptop die de voordelen van een laptop met een tablet combineert. Ben jij een veeleisende gebruiker? Dan is zijn de Vivobook Pro en de Vivobook S modellen misschien wel geschikt voor jou. Op deze laptop kun je ook verschillende games spelen, doordat ze zijn voorzien van een dedicated videokaart. Eigenlijk is er voor iedere gebruiker dus wel een geschikte Vivobook te vinden. 

 

Voor zakelijk of school gebruik

Een Asus Vivobook laptop is voornamelijk geschikt voor licht zakelijk of school gebruik. Voor zwaarder werk kun je voor een van de zwaardere uitvoeringen kiezen. De meeste modellen uit de Asus Vivobook serie zijn voorzien van Windows 10 Pro. Daarnaast zijn er ook modellen uit de serie met Windows 10 Home. Beide versies zijn prima te gebruiken, maar voor zakelijk gebruik is Windows 10 Pro aan te raden. 

 

De voordelen van een Asus Vivobook

De grootste voordelen van een Asus Vivobook laptop het formaat van de laptops. Iedere Vivobook heeft een dunne rand, een groot scherm en een kleine behuizing. Daarnaast is de laptop voorzien van een ergonomisch toetsenbord. Hierdoor ervaar je tijdens het maken van aantekeningen en andere werkzaamheden extra typecomfort. Verder is de Asus Vivobook in veel kleuren uitgevoerd. Hierdoor kun je een kleur kiezen die het beste bij je past.

Beste Asus Vivobook aanbiedingen van Juni 2023