Airpods Max

Op zoek naar de beste AirPods Max? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen met superieure geluidskwaliteit, comfort en functies. Lees verder voor de ultieme luisterervaring!
Airpods Max
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Apple AirPods Max Space Gray
Apple AirPods Max Space Gray
Voordelen
De koptelefoon is voorzien van een actieve noise cancelling, waardoor storende omgevingsgeluiden en ruis niet meer voorkomen. Dankzij Surround Sound kan je ook goed films kijken via jouw apparaten. De dubbele H1 chip verbindt de koptelefoon met iCloud apparaten.
Nadelen
De koptelefoon is niet compact op te vouwen, waardoor je er rekening mee moet houden dat je ruimte over moet houden.
Apple AirPods Max Blauw + Apple Usb C Oplader 20W
Apple AirPods Max Blauw + Apple Usb C Oplader 20W
Voordelen
De koptelefoon kent actieve noise cancelling, waardoor er geen storende omgevingsgeluiden te horen zijn. Ruis komt door de noise cancelling niet meer voor. Surround Sound zorgt dat je naar films kijkt alsof je in de bioscoop zit, maar dan via jouw eigen apparaten.
Nadelen
De koptelefoon is niet opvouwbaar. Je hebt dus geen compact model in handen om mee te nemen als je buitenshuis bent.
Tip: Beste keuze
Apple AirPods Max Zilver
Apple AirPods Max Zilver
Voordelen
De koptelefoon is voorzien van een dubbele H1 chip, welke jouw koptelefoon automatisch verbindt met iCloud apparaten. Je hebt te allen tijde hoogwaardige kwaliteit geluid en er is een actieve noise cancelling op te vinden. De Surround Sound laat het lijken alsof je in de bioscoop zit.
Nadelen
De koptelefoon neemt veel ruimte in beslag, doordat je deze niet compact op kan vouwen.
YONO AirPods Max Case – Beschermhoes – Hardcover – Travel Hoesje – Koptelefoon Hoes
YONO AirPods Max Case – Beschermhoes – Hardcover – Travel Hoesje – Koptelefoon Hoes
Voordelen
De case beschermt jouw Airpods Max koptelefoon tegen stoten en andere invloeden van buitenaf. Het hoesje geeft meer gemakken tijdens het meenemen.
Nadelen
Het hoesje is niet waterdicht.

Beste Airpods MaxKoopgids: Welke Airpods Max zijn de beste koop van maart 2024?

De Airpods Max is een goed alternatief voor mensen die geen airpods in willen hebben, maar juist een koptelefoon op het hoofd willen. De koptelefoon van Apple zorgt er daarbij voor dat je geniet van hoogwaardige kwaliteit en de beste geluiden. Het afspelen van jouw favoriete muziek is daardoor een fluitje van een cent. De koptelefoon komt in verschillende kleuren. Je past hem dus helemaal aan jouw wensen aan. De specificaties van de koptelefoon maken het helemaal af. Vanaf nu hoef je jouw favoriete muziek niet meer thuis te laten en kan je onderweg ook genieten van het beste geluid.

Verbinden via bluetooth

De Airpods Max is een koptelefoon die je eenvoudig kan verbinden door middel van bluetooth. Een kabel is dus niet meer nodig om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. Je kan de koptelefoon daarom ook bij een groot aantal apparaten gebruiken. De bluetoothfunctie op de koptelefoon staat automatisch aan zodra je op de aan-knop hebt gedrukt. Door in de bluetoothinstellingen van een ander apparaat te kijken en op de koptelefoon te klikken, komt de verbinding tot stand. De stabiele verbinding geeft jou de gelegenheid om onderweg zonder onderbrekingen muziek te luisteren en gesprekken te voeren.

Comfortabele pasvorm

De Airpods Max staat vooral bekend om de comfortabele pasvorm. Je kan de koptelefoon namelijk helemaal aanpassen aan de grootte van jouw hoofd. Zo blijft de koptelefoon dus ook goed op het hoofd zitten tijdens het maken van bewegingen. De comfortabele pasvorm wordt ook gerealiseerd door de materialen die gebruikt zijn. De Airpods Max drukken niet op jouw oren en sluiten goed aan. Hiermee voorkom je ook dat er veel omgevingsgeluid te horen is als je buiten bent.

Geluid goed te regelen

Als je de Airpods Max aan hebt gezet en hebt verbonden aan de andere apparaten, kan je het geluid direct regelen. Je kan het volume harder en zachter zetten, zodat de muziek goed te horen is. Daarnaast is er een goede ruisonderdrukking. De omgevingsgeluiden komen niet zomaar door jouw koptelefoon heen. Je ondervindt hier dus ook geen hinder van tijdens het luisteren naar muziek of het voeren van gesprekken. De ruisonderdrukking geldt ook voor het geluid dat je zelf produceert. Degene aan de andere kant van de lijn kan jou daarom ook goed blijven horen.

Waar te koop

De Airpods Max is bij een groot aantal winkels te verkrijgen. Zo kan je als eerste bij meerdere elektronicazaken kijken. Hier vind je niet alleen de koptelefoon van Apple in het assortiment, maar ook andere merken. Ook Amac of een van de andere Apple winkels heeft de koptelefoon in het assortiment beschikbaar. Doe je jouw aankopen liever online? Dan is dit ook mogelijk. Zo heb je de gelegenheid om de specificaties goed met elkaar te vergelijken.

Hoe herken je neppe AirPods Max?

Het herkennen van neppe AirPods Max kan soms lastig zijn, omdat vervalsers vaak proberen de echte producten zo nauwkeurig mogelijk te imiteren. Toch zijn er enkele aspecten waar je op kunt letten om te bepalen of je te maken hebt met authentieke AirPods Max of vervalsingen:

Verpakking: De verpakking van echte AirPods Max is meestal van hoge kwaliteit, met scherpe, heldere afbeeldingen en correcte spelling en grammatica. Neppe producten hebben vaak goedkopere verpakkingen met onscherpe of incorrecte afbeeldingen en tekst.

Serienummer: Controleer het serienummer van de AirPods Max op de verpakking en het product zelf. Je kunt het serienummer invoeren op de website van Apple om te controleren of het een geldig nummer is.

Bouwkwaliteit en afwerking: Authentieke AirPods Max zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een solide, premium uitstraling en gevoel. Vervalsingen kunnen goedkopere materialen gebruiken en kunnen onregelmatigheden of onvolkomenheden vertonen in de afwerking.

Geluidskwaliteit: Echte AirPods Max hebben een uitstekende geluidskwaliteit met heldere hoge tonen, gedetailleerde middentonen en diepe bassen. Vervalsingen hebben vaak een aanzienlijk lagere geluidskwaliteit.

Noise-cancelling: De echte AirPods Max hebben actieve ruisonderdrukking, wat helpt om achtergrondgeluid te verminderen. Neppe AirPods Max hebben deze functie mogelijk niet of werken niet zo goed als de authentieke versie.

Software-integratie: Authentieke AirPods Max hebben een naadloze integratie met Apple-apparaten, zoals automatisch verbinding maken en eenvoudige toegang tot instellingen. Vervalsingen kunnen problemen hebben met de connectiviteit en instellingen.

Prijs: Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Authentieke AirPods Max worden meestal verkocht voor de adviesprijs van Apple of een vergelijkbare prijs. Een aanzienlijk lagere prijs kan een teken zijn dat het product nep is.

Het is altijd aan te raden om Apple-producten, zoals AirPods Max, te kopen bij een erkende Apple-dealer of rechtstreeks bij Apple om er zeker van te zijn dat je een authentiek product ontvangt.

Hoe lang gaan de AirPods Max mee?

De levensduur van de AirPods Max kan variëren afhankelijk van hoe je ze gebruikt en onderhoudt. Over het algemeen zijn hier enkele aspecten van de AirPods Max die je in overweging kunt nemen:

Batterijduur: De AirPods Max hebben een batterijduur van ongeveer 20 uur bij het afspelen van muziek, met actieve ruisonderdrukking (ANC) of transparantiemodus ingeschakeld. De batterijduur neemt na verloop van tijd af, zoals bij alle lithium-ionbatterijen. Afhankelijk van je gebruik en oplaadgewoonten kan de batterijduur na enkele jaren merkbaar afnemen.

Bouwkwaliteit: De AirPods Max zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en aluminium, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de koptelefoon. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze jarenlang meegaan.

Onderdelen: De oorkussens van de AirPods Max zijn magnetisch bevestigd en eenvoudig te verwijderen. Dit betekent dat je ze kunt vervangen als ze versleten zijn of als je de voorkeur geeft aan een ander materiaal of kleur. Het vervangen van versleten onderdelen kan de levensduur van je koptelefoon verlengen.

Om de levensduur van je AirPods Max te maximaliseren, volg je enkele eenvoudige onderhoudstips:

  • Bewaar de AirPods Max in de meegeleverde Smart Case om ze te beschermen tegen krassen en stoten.
  • Vermijd blootstelling aan extreme temperaturen, vochtigheid en water.
  • Maak de oorschelpen regelmatig schoon met een zachte, droge doek om vuil en stof te verwijderen.
  • Laad de AirPods Max op met de door Apple aanbevolen kabels en accessoires.

Hoewel het moeilijk is om een exacte levensduur te geven, kunnen AirPods Max, met de juiste zorg en onderhoud, jarenlang meegaan. Houd er echter rekening mee dat de batterijprestaties na verloop van tijd zullen afnemen, wat invloed kan hebben op de algehele gebruiksduur van de koptelefoon.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Airpods Max

Wat is het verschil tussen AirPods Max en AirPods Pro?

AirPods Max is een over-ear koptelefoon, terwijl AirPods Pro in-ear oordopjes zijn. AirPods Max biedt een groter formaat, betere geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking, terwijl AirPods Pro compacter is en ook actieve ruisonderdrukking heeft.

Zijn de AirPods Max waterbestendig?

Nee, de AirPods Max is niet waterbestendig. Het wordt aanbevolen om ze niet bloot te stellen aan water of andere vloeistoffen, omdat dit schade kan veroorzaken aan de elektronica.

Kan ik de AirPods Max gebruiken met Android-apparaten?

Ja, de AirPods Max kan worden gebruikt met Android-apparaten. Ze ondersteunen Bluetooth-connectiviteit en kunnen worden gekoppeld met elk apparaat dat Bluetooth-audio ondersteunt.

Hoe lang gaat de batterij van de AirPods Max mee?

De AirPods Max biedt tot 20 uur luistertijd op een volledige lading met actieve ruisonderdrukking en Spatial Audio ingeschakeld. Ze kunnen ook snel worden opgeladen, waarbij 5 minuten opladen tot ongeveer 1,5 uur luistertijd kan bieden.

Kan ik de AirPods Max gebruiken met Siri?

Ja, de AirPods Max is compatibel met Siri. U kunt Siri activeren door de Noise Control-knop ingedrukt te houden. Hiermee kunt u Siri vragen stellen, muziek afspelen, oproepen beantwoorden en andere Siri-functies gebruiken.

Top 5 Beste kopen
Logo