Zipline Dubai Marina
Bijgewerkt: Juli 2024

Zipline Dubai Marina

Zipline Dubai Marina

Wat is Zipline Dubai Marina?

Zipline Dubai Marina is een attractie in de stad Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, die bezoekers de spannende ervaring biedt om te ziplinen over de Dubai Marina. In het Nederlands wordt het ook wel 'zipline' of 'tokkelbaan' genoemd. Deze attractie staat bekend als een van de langste en snelste stedelijke ziplines ter wereld, en biedt een unieke kans om de indrukwekkende skyline van Dubai vanuit een ander perspectief te bewonderen.

Hoe lang is de Zipline Dubai?

XLine Dubai biedt je een opwindende ervaring, met een zipline van 1 km lang, tot 170 meter hoog en een gemiddelde snelheid van 80 km/u. Deelnemers moeten tussen de 12 en 65 jaar oud zijn, langer dan 130 cm en een gewicht hebben tussen de 50 en 100 kg.

XDubai's XLine is de langste stedelijke zipline ter wereld en bevindt zich in Dubai Marina. Het heeft ook het onderscheid van een van de steilste en snelste ziplines ter wereld te zijn. De rit neemt waaghalzen mee van Amwaj Towers, over de jachthaven, helemaal tot aan het Dubai Marina Mall.

Hoeveel kost de Zipline Dubai?

Pakketten voor kinderen tussen 12-16 jaar beginnen bij AED499, ongeveer 125 euro, terwijl pakketten voor volwassenen beginnen bij AED650, ongeveer 160 euro,  maar controleer hun website voor de laatste prijzen en aanbiedingen. Er zijn kluisjes beschikbaar om kleine spullen zoals handtassen, portemonnees, sleutels en mobiele telefoons op te bergen.

Openingstijden Zipline Dubai

XLine Dubai is geopend op alle dagen behalve dinsdag.

Openingstijden: Maandag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag/Zaterdag/Zondag – 9:00-12:00 uur en 15:00-18:00 uur.

Schema's kunnen variëren afhankelijk van het seizoen of het weer.

Dubai Marina Zipline - Toegangscriteria

Om de Dubai Marina zipline te doen, moet je aan bepaalde criteria voldoen:

Leeftijd: 12 tot 65 jaar Gewicht: tussen 50 en 100 kg Lengte: meer dan 1,30 m Gezond zijn - bijvoorbeeld geen hartproblemen Deelnemers onder de 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Zwangere vrouwen kunnen de zipline niet doen.

Mag ik mijn smartphone of camera gebruiken?

Het is niet toegestaan om je telefoon of camera te gebruiken tijdens de zipline-rit. Dit is echter geen probleem, aangezien je gratis foto's en video's van je activiteit krijgt, in hoge kwaliteit!

Je mag echter wel je telefoon meenemen op het vertrekdek om foto's van het uitzicht te maken voordat je vertrekt.

Beste Zipline Dubai Marina aanbiedingen van Juli 2024