Zipline Dubai Marina

Ontdek de top 5 beste zipline-ervaringen in Dubai Marina. Vergelijk en kies de meest opwindende en adembenemende avonturen voor een onvergetelijke ervaring.
Zipline Dubai Marina
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Zipline Dubai Marina
Zipline Dubai Marina
Bekijk Prijs »

GetYourGuide

Voordelen
Adembenemend uitzicht op iconische skyline en jachthaven Dubai. Spannende ervaring op 's werelds langste stedelijke zipline. Onvergetelijke herinnering met gratis hoogwaardige foto's en video's.
Nadelen
Zwangere vrouwen en bepaalde gezondheidsproblemen uitgesloten.
Waar te koop?
Tickets for XLine Dubai Marina Zip Line
Tickets for XLine Dubai Marina Zip Line
Voordelen
Tickets direct op jouw smartphone. Zelf keuze uit verschillende tijdstippen. Tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren.
Nadelen
Sommige tijdstippen kunnen snel volgeboekt zijn.
Waar te koop?

Beste Zipline Dubai MarinaKoopgids: Welke Zipline Dubai Marina is de beste koop van februari 2024?

Wat is Zipline Dubai Marina?

Zipline Dubai Marina is een attractie in de stad Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, die bezoekers de spannende ervaring biedt om te ziplinen over de Dubai Marina. In het Nederlands wordt het ook wel ‘zipline’ of ’tokkelbaan’ genoemd. Deze attractie staat bekend als een van de langste en snelste stedelijke ziplines ter wereld, en biedt een unieke kans om de indrukwekkende skyline van Dubai vanuit een ander perspectief te bewonderen.

Hoe lang is de Zipline Dubai?

XLine Dubai biedt je een opwindende ervaring, met een zipline van 1 km lang, tot 170 meter hoog en een gemiddelde snelheid van 80 km/u. Deelnemers moeten tussen de 12 en 65 jaar oud zijn, langer dan 130 cm en een gewicht hebben tussen de 50 en 100 kg.

XDubai’s XLine is de langste stedelijke zipline ter wereld en bevindt zich in Dubai Marina. Het heeft ook het onderscheid van een van de steilste en snelste ziplines ter wereld te zijn. De rit neemt waaghalzen mee van Amwaj Towers, over de jachthaven, helemaal tot aan het Dubai Marina Mall.

Hoeveel kost de Zipline Dubai?

Pakketten voor kinderen tussen 12-16 jaar beginnen bij AED499, ongeveer 125 euro, terwijl pakketten voor volwassenen beginnen bij AED650, ongeveer 160 euro,  maar controleer hun website voor de laatste prijzen en aanbiedingen. Er zijn kluisjes beschikbaar om kleine spullen zoals handtassen, portemonnees, sleutels en mobiele telefoons op te bergen.

Openingstijden Zipline Dubai

XLine Dubai is geopend op alle dagen behalve dinsdag.

Openingstijden: Maandag/Woensdag/Donderdag/Vrijdag/Zaterdag/Zondag – 9:00-12:00 uur en 15:00-18:00 uur.

Schema’s kunnen variëren afhankelijk van het seizoen of het weer.

Dubai Marina Zipline – Toegangscriteria

Om de Dubai Marina zipline te doen, moet je aan bepaalde criteria voldoen:

Leeftijd: 12 tot 65 jaar Gewicht: tussen 50 en 100 kg Lengte: meer dan 1,30 m Gezond zijn – bijvoorbeeld geen hartproblemen Deelnemers onder de 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Zwangere vrouwen kunnen de zipline niet doen.

Mag ik mijn smartphone of camera gebruiken?

Het is niet toegestaan om je telefoon of camera te gebruiken tijdens de zipline-rit. Dit is echter geen probleem, aangezien je gratis foto’s en video’s van je activiteit krijgt, in hoge kwaliteit!

Je mag echter wel je telefoon meenemen op het vertrekdek om foto’s van het uitzicht te maken voordat je vertrekt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Zipline Dubai Marina

Wat is Zipline Dubai Marina?

Zipline Dubai Marina is een avontuurlijke attractie waarbij je aan een kabelbaan door de lucht zweeft, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Dubai Marina.

Hoe lang duurt de zipline-ervaring?

De zipline-ervaring duurt ongeveer 1-2 minuten, afhankelijk van de snelheid van de deelnemer.

Wat is de maximale snelheid tijdens het ziplinen?

De maximale snelheid tijdens het ziplinen is ongeveer 80 kilometer per uur, wat zorgt voor een adrenalinekick en een spannende ervaring.

Is zipline Dubai Marina veilig?

Ja, de zipline-ervaring is volledig veilig. Ervaren instructeurs zorgen voor de juiste uitrusting en veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de deelnemers veilig en comfortabel zijn tijdens het ziplinen.

Moet ik vooraf reserveren voor Zipline Dubai Marina?

Ja, het wordt sterk aanbevolen om vooraf te reserveren voor Zipline Dubai Marina, aangezien de populariteit van de attractie ervoor kan zorgen dat er beperkte beschikbaarheid is. Reserveringen kunnen online worden gemaakt via de officiële website van Zipline Dubai Marina.

Top 5 Beste kopen
Logo