Woolrich Jas Heren
Bijgewerkt: Juli 2024

Woolrich Jas Heren

Woolrich Jas Heren

Woolrich, al lang bekend om zijn wollen stoffen, produceert al meer dan een eeuw herenbovenkleding. In die tijd is het uitgegroeid tot een meester in alles wat dons, dat is het belangrijkste materiaal gevonden in hun handtekening stukken. Woolrich jassen zijn gemaakt van premium fill power ganzendons, wat betekent dat elk grammetje materiaal dat in een jas gaat van hoge kwaliteit en lichtgewicht is. De overgrote meerderheid van de jassen op de markt van vandaag gebruik maken van slechts een deel van dons isolatie in hun kleding, maar Woolrich jassen bieden superieure warmte en comfort met behulp van 100% dons vulling.

 

Het ontstaan van het merk Woolrich

 

Woolrich werd in 1830 opgericht als een dekenfabriek. Dat is zo lang geleden dat het slechts twee jaar na de uitvinding van de fotografie was! De oorspronkelijke naam was Woolrich Woolen Mills, en ze produceerden wollen dekens om te verkopen aan houthakkers in de bossen. Dit is heel logisch als je bedenkt dat het hoofdkantoor van Woolrich in Millville, Pennsylvania, ligt. De stad is zelfs zo nauw verbonden met het merk dat het bekend staat als 'de bakermat van outdoor Amerika'.

 

De duurzaamheid van Woolrich

 

Het Woolrich merk zoals het nu is werd in 1830 opgericht door John Rich als een outdoor winkel en later van daaruit uitgebreid. Sindsdien is Woolrich aanzienlijk gegroeid, maar ze hebben altijd geprobeerd om hun kwaliteit te behouden. Woolrich zet zich in om ervoor te zorgen dat al hun producten duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Ze gebruiken wol en andere natuurlijke materialen zoals katoen en hennep om hun kleding te maken, omdat deze materialen hernieuwbaar en duurzaam zijn. De duurzaamheid van wol komt voort uit de mogelijkheid om te worden gerecycled of hergebruikt nadat het is versleten. Dit in tegenstelling tot veel synthetische vezels, die vaak op stortplaatsen belanden of worden verbrand zodra ze versleten zijn. Naast het gebruik van natuurlijke vezels, Woolrich maakt geen gebruik van giftige chemicaliƫn tijdens het productieproces van hun kleding en produceert alleen items in milieuvriendelijke faciliteiten. Tenslotte betrekt Woolrich zijn materiaal vaak van bedrijven die biologisch katoen of hennep produceren.

 

De herenjassen van Woolrich

 

Woolrich maakt een aantal grote mannen jassen, en hun website is een handige bron voor het uitzoeken van welk product voor jou geschikt is. Woolrich heeft ons gewezen op verschillende van hun stukken, die zijn allemaal goed gemaakt en zien er geweldig uit. Ze zijn een geweldige plek om te beginnen als je op zoek bent naar een nieuwe winterjas die je in stijl door het seizoen zal brengen.

Beste Woolrich Jas Heren aanbiedingen van Juli 2024