Stapelstein Stapelstenen
Bijgewerkt: Maart 2023

Stapelstein Stapelstenen

Stapelstein Stapelstenen

In de huidige maatschappij waarin steeds meer kinderen actief zijn op internet, op hun schermpjes kijken en er daardoor veel wordt gezeten, is beweging extra belangrijk. Stapelstein stapelstenen geven een aantrekkelijke manier voor kinderen om meer in beweging te komen. De ronde stapelstenen kunnen op heel veel manieren gebruikt worden. Je kunt erop staan en zitten, je kunt ermee bouwen en ze gebruiken als bakje. Er zijn geen regels en kinderen kunnen hun fantasie gebruiken om met het speelgoed aan de slag te gaan. De Stapelstein stapelstenen zijn zowel binnen en buiten te gebruiken en bieden daardoor eindeloos speelplezier.

 

Stimuleren van de ontwikkeling
De Stapelstein stapelstenen zijn educatief speelgoed en kunnen gebruikt worden om mee te spelen en tegelijkertijd de motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling, sociale vaardigheden en creativiteit van kinderen te stimuleren. Doordat het speelgoed gemaakt is van stevig kunststof, kunnen kinderen erop springen, balanceren en klimmen en kunnen zelfs volwassenen erop staan. Ook kunnen de stapelstenen op elkaar gestapeld worden om ermee te bouwen. Kinderen kunnen er hun hele eigen spel mee maken. 

 

Materiaal

De stapelstenen komen in set met diverse kleuren. Je kunt ervoor kiezen alle stenen in één kleur aan te schaffen of met meerdere kleuren in een set. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam, 100% recyclebaar polypropyleen en lijkt een beetje op hard piepschuim. Het materiaal kan hele lage en hele hoge temperaturen aan, waardoor ze ook te steriliseren zijn. Het neemt nauwelijks vocht op en ze zijn makkelijk schoon te maken. De Stapelstein stapelstenen zijn heel praktisch om in huis te hebben, maar ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een kinderopvang of op school.

 

Voor jong en oud

De Stapelstein stapelstenen kunnen door kinderen vanaf 1 jaar gebruikt worden. Ze wegen slechts 180 gram per stuk, hebben een diameter van zo’n 27 centimeter en zijn 12 centimeter hoog. Doordat ze zowel licht als heel stevig zijn, kunnen zelfs de allerkleinsten ermee spelen en kunnen de stenen het gewicht van een volwassene dragen. Het is dus geen probleem om samen met je kinderen met de stapelstenen te spelen. Het materiaal kan allerlei weersomstandigheden aan en kan daardoor zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 

Stapelstein stapelstenen kopen

De stapelstenen van Stapelstein zijn een goede aanvulling op het speelgoed voor je kinderen. Het speelgoed kan eenvoudig op verschillende plekken op internet gekocht worden, bijvoorbeeld bij online speelgoedwinkels met educatief speelgoed. Er zijn sets van 3 stuks of meer te koop, waarbij de prijs voor een set van 3 stuks start bij € 89,95. Je kunt hierbij kiezen uit felle kleuren, pastelkleuren en er zijn ook stapelstenen in grijstint verkrijgbaar. Je kunt dus zelf de kleuren kiezen die je kinderen mooi vinden of juist passen bij het interieur.

Beste Stapelstein Stapelstenen aanbiedingen van Maart 2023