Paardenmiddel tegen kriebelhoest
Bijgewerkt: Juni 2023

Paardenmiddel tegen kriebelhoest

Paardenmiddel tegen kriebelhoest

Om een kriebelhoest te behandelen worden vaak antibiotica gebruikt. Daarnaast kan gorgelen helpen bij je kriebelhoest. Hoestdruppels of siroop kunnen ook heilzaam zijn. Heb je alle andere opties uitgeput voordat je je tot een paardenmiddel wendt? Paardenmelkcapsules zijn een natuurlijke behandeling die wordt aangeboden voor kriebelhoest. Lees hieronder meer over paardenmiddel voor kriebelhoest.

 

Kriebelhoest bij paarden

Paardenmelkpillen zijn een effectieve behandeling voor kriebelhoest bij paarden. Puur paardenmelkpoeder is wat er in deze capsules zit. Meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen zijn te vinden in paardenmelk in zijn natuurlijke vorm. Paarden zijn geen herkauwers, vandaar dat hun melk relatief gemakkelijk verteerbaar is voor mensen. Je moet geen paardenmelk gebruiken als je lactose-intolerantie hebt zonder een arts te raadplegen. 

 

De kern van een hoestbui

Hoestbuien die kriebelen zijn gemakkelijk te onderscheiden van andere soorten, zoals slijmhoest. Je moet voortdurend hoesten zonder dat er iets vrij komt als je een kriebel- of prikkelhoest hebt. Het heeft een blaffend hoestachtig geluid dat ook droog of hard kan zijn en af en toe heel diep. Slijm dat tijdens het hoesten wordt losgemaakt en opgehoest identificeert eerder slijmhoest. Bijgevolg heeft het een gorgelachtig geluid. Slik het slijm gewoon door. Het is ook goed om regelmatig een slokje water te nemen als je een kriebelhoest hebt. Doe dit om de keel even te smeren.

 

Kriebelende hoest en allergieën

De meeste personen met een kriebelende, irriterende hoest hebben een allergie voor iets. Dit kan worden veroorzaakt door iets als stof, een huisdier of schoonmaakmiddelen. Je luchtwegen en keel worden aangetast door het uitgestoten stof of de damp. De paardenhoest remedie is ook effectief tegen allergieën zoals pollen-, hooikoorts-, huisdier- en huisstofmijtallergieën.

 

Kriebelhoest veroorzaakt door een virus

Er zijn veel virussen in de lucht. Mensen zijn immuun voor vrijwel alle virussen, omdat ons immuunsysteem zo goed ontwikkeld is. Af en toe kunnen we er een inademen die een langdurige hoest veroorzaakt. Dit kan een paar dagen aanhouden. Een virus kan mogelijk zo erg zijn dat het je longen aantast. Het immuunsysteem wordt dan zwaar belast. Een eenvoudige infectie die we gewoon krijgen kan een irritante hoest veroorzaken.

 

Hoestbuien veroorzaakt door luchtvervuiling

Vervuilende stoffen van verschillende aard, waaronder rook, chemische dampen, mestdampen en uitlaatgassen, kunnen je hoest kriebelig maken. Je immuunsysteem triggert een kriebelend gevoel in je keel om te voorkomen dat verontreinigingen je longen binnendringen. Natuurlijke paardenmiddelen tegen kriebelhoest werken beter bij een allergie dan bij luchtvervuiling. Terwijl een allergie de kriebelhoest van binnenuit veroorzaakt, veroorzaakt luchtvervuiling hem van buitenaf. Je kunt wel je weerstand tegen deze krachten van buitenaf versterken.

Beste Paardenmiddel tegen kriebelhoest aanbiedingen van Juni 2023