Opalescence

Op zoek naar de beste Opalescence? Vergelijk en ontdek de top 5 meest effectieve Opalescence-producten voor een stralend witte glimlach. Lees verder!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Opalescence Sensitivity Relief Whitening Tandpasta - 100 ml
Opalescence Sensitivity Relief Whitening Tandpasta - 100 ml
Voordelen
Geschikt voor gevoelige tanden. Is ook ideaal voor het witter maken van de tanden. Bevat 1100 ppm fluoride om de tanden te beschermen en te verzorgen. Vermindert sterk de kans op gaatjes bij dagelijks gebruik. Glutenvrij en gecertificeerd kosjer.
Nadelen
Niet iedereen vindt de Cool Mint smaak lekker.
Opalescence Whitening Tandpasta - Cool Mint - 100 ml
Opalescence Whitening Tandpasta - Cool Mint - 100 ml
Voordelen
Maakt de tanden witter zonder ze te bleken. Snel resultaat. Kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van gebleekte tanden. Voorzien van extra fluoride om de tanden de juiste bescherming te geven.
Nadelen
Kan voor gevoelige tanden zorgen.
Tip: Beste keuze
Opalescence 16
Opalescence 16
Voordelen
Veilig te gebruiken. Ideaal voor het witter maken van de tanden. Heeft een stroperige formule die niet uit de bleeklepel zal lekken en ook niet in contact zal komen met het tandvlees. Voorzien van 16% carbamide peroxide, kaliumnitraat en fluoride.
Nadelen
Niet geschikt voor gevoelige tanden.
Opalescence 10
Opalescence 10
Voordelen
Voorzien van 10% carbamide peroxide, kaliumnitraat en fluoride. Geschikt om het volledige gebied mee te bleken. Je kunt de behandeling gewoon zelf thuis uitvoeren. Kan zowel overdag als ’s nachts voor een aantal uren gedragen worden.
Nadelen
Je hebt 5 tot 10 behandelingen nodig.
Opalescence go
Opalescence go
Voordelen
Heeft een comfortabele pasvorm. Past zich eenvoudig aan de glimlach van de gebruiker aan. De gel heeft een goed dekkingsbereik. Erg eenvoudig te gebruiken. De gel heeft een verlaagde tandgevoeligheid en actieve cariës bescherming.
Nadelen
Niet iedereen vindt de smaak lekker.

Beste OpalescenceKoopgids: Welke Opalescence is de beste koop van april 2024?

Wil jij graag van een wittere glimlach genieten? Veel mensen willen graag dat hun tanden wat witter worden. De tanden kunnen bijvoorbeeld verkleurd zijn door koffie of door te roken, waardoor de tanden een gelige gloed krijgen. Veel mensen vinden deze gelige gloed niet mooi en willen hiervan af. Je kunt er dan voor kiezen om de tanden professioneel te laten bleken bij de tandarts. Dit kost vaak erg veel geld en niet iedereen heeft zin en tijd in een bezoekje aan de tandarts. Is er een manier hoe je zelf thuis de tanden witter kunt maken? Zeker, namelijk met Opalescence.

Wat is Opalescence?

Opalescence is een merk dat verschillende bleeksystemen verkoopt waarmee je gewoon zelf de tanden witter kunt maken. Het is een cosmetische bleekbehandeling waarmee de gele gloed en eventuele vlekken van de tanden verwijderd worden. Je kunt dit gewoon vanuit het comfort van je eigen huis doen en hoeft hiervoor dus niet naar de tandarts toe. In Opalescence zit een werkzame stof genaamd carbamideperoxide. Deze stof zorgt ervoor dat de tanden tijdens ieder gebruik een beetje witter worden. Je kunt zelf kiezen welk percentage je van deze werkzame stof wilt gebruiken. Hoe hoger het percentage, hoe sneller het resultaat. Naast deze stof bevat Opalescence vaak ook kaliumnitraat, fluoride en xylitol.

Zelf je tanden bleken

Met Opalescence is het mogelijk om thuis op een professionele manier de tanden te bleken. Normaal gesproken moest je hiervoor altijd naar de tandarts om dat door een professional te laten doen, maar met Opalescence kun je het gewoon zelf doen. Om de tanden zelf te bleken heb je enkel een set van Opalescence gel en een bitje nodig. Je kunt zelf kiezen welke gel je kiest. Iedere gel is net iets anders, waardoor je makkelijker een gel kunt vinden die goed bij jouw wensen aansluit. Naast de gel kun je ook zelf voor een bepaald bitje kiezen. Zo kun je voor een hard bitje kiezen of voor een flexibel bitje, net wat je zelf prettiger vindt.

Hoe werkt Opalescence?

De gel wordt geleverd in een speciaal spuitje waarmee je de gel heel makkelijk kunt doseren. Deze gel breng je aan in een speciaal bitje. Dit bitje heeft de vorm van een gebit en valt over de tanden heen. Door de gel in dit bitje te spuiten is het een stuk makkelijker om de gel gelijkmatig over de tanden te verdelen. Zodra de gel is aangebracht kun je het bitje in de mond plaatsen. Overtollige gel kun je met een doekje weghalen. Vervolgens laat je het bitje 4 tot 6 uur op de tanden zitten. De werkzame deeltjes in de gel gaan in die tijd aan de slag met het verwijderen van de gele gloed van de tanden. Na de behandeling poets je de tanden en het bitje. Je dient de behandeling meerdere keren te herhalen, totdat je merkbaar verschil ziet. Meestal is binnen een week het resultaat al goed zichtbaar.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Opalescence

Wat is Opalescence?

Opalescence is een merk van tandenbleekproducten die helpen om de kleur van de tanden te verbeteren en te verhelderen.

Hoe werkt Opalescence?

Opalescence maakt gebruik van een bleekgel met een actief ingrediënt, zoals carbamideperoxide of waterstofperoxide, dat de inwendige kleurstoffen in de tanden afbreekt en verheldert.

Is Opalescence veilig voor mijn tanden?

Ja, Opalescence is veilig voor je tanden wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. Het is echter belangrijk om de instructies van de tandarts of het productlabel nauwkeurig te volgen om eventuele schade aan het tandglazuur te voorkomen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met Opalescence?

De resultaten kunnen variëren, maar veel mensen zien al na enkele behandelingen met Opalescence een verschil in de kleur van hun tanden. Het volledige bleekproces kan echter tot enkele weken duren, afhankelijk van de gewenste resultaten.

Hoe lang blijven de resultaten van Opalescence zichtbaar?

Hoelang de resultaten van Opalescence zichtbaar blijven, hangt af van verschillende factoren, zoals de oorzaak van de verkleuring en je levensstijl. Door regelmatig te poetsen, flossen en het vermijden van voedingsmiddelen en dranken die vlekken veroorzaken, kun je de resultaten langer behouden. In sommige gevallen kan het nodig zijn om periodiek touch-up behandelingen uit te voeren.

Top 5 Beste kopen
Logo