Opalescence
Bijgewerkt: Maart 2023

Opalescence

Opalescence

Wil jij graag van een wittere glimlach genieten? Veel mensen willen graag dat hun tanden wat witter worden. De tanden kunnen bijvoorbeeld verkleurd zijn door koffie of door te roken, waardoor de tanden een gelige gloed krijgen. Veel mensen vinden deze gelige gloed niet mooi en willen hiervan af. Je kunt er dan voor kiezen om de tanden professioneel te laten bleken bij de tandarts. Dit kost vaak erg veel geld en niet iedereen heeft zin en tijd in een bezoekje aan de tandarts. Is er een manier hoe je zelf thuis de tanden witter kunt maken? Zeker, namelijk met Opalescence.

 

Wat is Opalescence?

Opalescence is een merk dat verschillende bleeksystemen verkoopt waarmee je gewoon zelf de tanden witter kunt maken. Het is een cosmetische bleekbehandeling waarmee de gele gloed en eventuele vlekken van de tanden verwijderd worden. Je kunt dit gewoon vanuit het comfort van je eigen huis doen en hoeft hiervoor dus niet naar de tandarts toe. In Opalescence zit een werkzame stof genaamd carbamideperoxide. Deze stof zorgt ervoor dat de tanden tijdens ieder gebruik een beetje witter worden. Je kunt zelf kiezen welk percentage je van deze werkzame stof wilt gebruiken. Hoe hoger het percentage, hoe sneller het resultaat. Naast deze stof bevat Opalescence vaak ook kaliumnitraat, fluoride en xylitol.

 

Zelf je tanden bleken

Met Opalescence is het mogelijk om thuis op een professionele manier de tanden te bleken. Normaal gesproken moest je hiervoor altijd naar de tandarts om dat door een professional te laten doen, maar met Opalescence kun je het gewoon zelf doen. Om de tanden zelf te bleken heb je enkel een set van Opalescence gel en een bitje nodig. Je kunt zelf kiezen welke gel je kiest. Iedere gel is net iets anders, waardoor je makkelijker een gel kunt vinden die goed bij jouw wensen aansluit. Naast de gel kun je ook zelf voor een bepaald bitje kiezen. Zo kun je voor een hard bitje kiezen of voor een flexibel bitje, net wat je zelf prettiger vindt.

 

Hoe werkt Opalescence?

De gel wordt geleverd in een speciaal spuitje waarmee je de gel heel makkelijk kunt doseren. Deze gel breng je aan in een speciaal bitje. Dit bitje heeft de vorm van een gebit en valt over de tanden heen. Door de gel in dit bitje te spuiten is het een stuk makkelijker om de gel gelijkmatig over de tanden te verdelen. Zodra de gel is aangebracht kun je het bitje in de mond plaatsen. Overtollige gel kun je met een doekje weghalen. Vervolgens laat je het bitje 4 tot 6 uur op de tanden zitten. De werkzame deeltjes in de gel gaan in die tijd aan de slag met het verwijderen van de gele gloed van de tanden. Na de behandeling poets je de tanden en het bitje. Je dient de behandeling meerdere keren te herhalen, totdat je merkbaar verschil ziet. Meestal is binnen een week het resultaat al goed zichtbaar. 

Beste Opalescence aanbiedingen van Maart 2023