Nania Autostoel

Ben je op zoek naar de beste Nania autostoel? Ontdek hier de top 5 modellen en vergelijk ze op basis van veiligheid, comfort en prijs.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Nania Befix Groep 2/3 Autostoel Black
Nania Befix Groep 2/3 Autostoel Black
Voordelen
De autostoel is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilo. De hoofdsteun van de autostoel is te verstellen. De gordelgeleider zorgt ervoor dat de gordel op de juiste plek blijft zitten. Je kunt de bekleding eraf halen, zodat je het kunt wassen. Je kunt de autostoel ook gebruiken als zitverhoger.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.
Nania Autostoel Racer SP ECO Shadow Grey - 1 tot 12 jaar – Zwart
Nania Autostoel Racer SP ECO Shadow Grey - 1 tot 12 jaar – Zwart
Voordelen
De autostoel heeft een zijwaartse bescherming. Je kunt de autostoel gemakkelijk plaatsen en verwijderen. De autostoel beschikt over borst en slotpads voor optimaal comfort. Je kunt de hoes met de hand wassen. De gordelspanners zijn los van elkaar in te stellen.
Nadelen
Je kunt de autostoel niet gebruiken voor een baby tot 9 maanden.
Tip: Beste keuze
Nania Autostoel Driver Bandana Grey
Nania Autostoel Driver Bandana Grey
Voordelen
Je kunt de autostoel voor en achterwaarts gebruiken. De kuip van de autostoel is te verstellen. Je krijgt er een kussen bij, zodat jij de autostoel kunt verkleinen. De autostoel heeft een slaapstand. Heeft een klein 5-punts intern gordeltje.
Nadelen
Je kunt de autostoel alleen krijgen in de kleur grijs.
Nania Racer ISOFIX - Meegroei autostoel Groep 1 2 3 - Van 9 tot 36 kg - 1 tot 12 jaar – Donkergrijs
Nania Racer ISOFIX - Meegroei autostoel Groep 1 2 3 - Van 9 tot 36 kg - 1 tot 12 jaar – Donkergrijs
Voordelen
Heeft een 5-punts gordel die met je kindje mee kan groeien. De hoofdsteun kun je verstellen. Zorgt voor extra veiligheid, dankzij de individuele gordelspanners. Je kunt de autostoel eenvoudig meenemen. De autostoel is gemakkelijk schoon te houden.
Nadelen
De ouders vinden de zitting soms wat aan de harde kant, maar dat is niet zo.
Nania Autostoel Cosmo SP - Groep 0/1/2 (0-25 kg) - 0 tot 4 jaar - Zwart
Nania Autostoel Cosmo SP - Groep 0/1/2 (0-25 kg) - 0 tot 4 jaar - Zwart
Voordelen
Gemakkelijk te monteren in de auto. Je kunt de autostoel in verschillende standen zetten. Voldoet aan alle veiligheidsnormen. Je installeert de autostoel met een 3-punts gordel. Je kindje zou lekker kunnen slapen, dankzij de slaapstand.
Nadelen
De autostoel is niet te plaatsen op een kinderwagen.

Beste Nania AutostoelKoopgids: Welke Nania Autostoel is de beste koop van mei 2024?

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een kinderautostoel?

Als je jonge kinderen hebt zijn er verschillende momenten waarop je overgaat op een nieuwe autostoel. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de geboorte van een nieuwe baby, de groei van het kind, de lengte en het gewicht van het kind en de soort auto waarin je rijdt. Daarnaast zijn ook de zitkwaliteit en de veiligheid van het kind belangrijk bij het uitzoeken van een juiste autostoel. Zo moeten in Nederland en veel andere Europese landen kinderen tot 1,35 meter vervoerd worden in een goedgekeurd autokinderzitje. Een merk dat bekend staat om haar hoogwaardige autozitjes is Nania. Een Nania autostoel heeft als grote voordeel dat de autostoelen meegroeien met het kind. Erg handig voor ouders die niet iedere keer een nieuwe autostoel willen kopen.

Meer dan 30 jaar ervaring binnen haar vakgebied

Een Nania autostoel wordt door de Team-Tex Group geproduceerd. Dit is een bedrijf met Franse oorsprong die zich in de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld in het produceren van autostoelen voor kinderen. Iedere dag worden er meer dan 20.000 autostoelen ontwikkeld en geproduceerd. Team-Tex Group ken je misschien ook wel van het merk Prénatal, waar het bedrijf ook autostoelen voor produceert. De ontwikkeling van een Nania autostoel gebeurt door het familiebedrijf Ellermeyer Trading.

Het grote voordeel van een Nania autostoel

Zoals hierboven genoemd wordt heeft een Nania autostoel als grote voordeel dat deze met het kindje meegroeit. De autostoelen van Nania zijn al te gebruiken bij een gewicht van 9 kilo. Doordat het stoeltje meegroeit gaat het stoeltje jarenlang mee. Pas als je kind rond de 36 kilo weegt is hij os zij uit het stoeltje gegroeid. Het is dan ook niet meer nodig dat ze op een autostoeltje zitten. In het assortiment van Nania vind je autostoelen voor groep 1, 2 en 3, van 9 tot en met 36 kilo.

De veiligheid van een autostoel

Veiligheid is een van de belangrijkste punten van een autostoel. De Nania autostoel moet er namelijk voor zorgen dat jouw kind veilig van A naar B vervoerd kan worden. Alle autostoeltjes van Nania worden in Europa ontworpen en geproduceerd. De stoeltjes worden in een eigen crashtest laboratorium getest, in nauwe samenwerking met de Duitse autobond, de ADAC. Naast veiligheid is het ook belangrijk dat autostoeltjes betaalbaar zijn. Verder speelt de leeftijdscategorie van het kind ook een rol. Bij Nania vind je autostoelen voor iedere leeftijdscategorie. Zo het je autostoelen voor baby’s, peuters en kinderen.

Waar koop je een Nania autostoel?

Doordat Nania autostoelen heel populair zijn onder jonge ouders zijn ze op veel verschillende plekken verkocht. Zo worden de autostoelen onder andere verkocht bij Babypark en Bol.com. De populariteit van een Nania autostoel komt onder andere door de aangename prijs. Je kunt voor relatief weinig geld al een goede, veilige Nania autostoel kopen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Nania Autostoel

Hoe installeer ik de Nania autostoel in mijn auto?

De Nania autostoel wordt meestal bevestigd met behulp van de autogordel. Plaats de stoel op de achterbank en bevestig de autogordel door de aangewezen openingen in de stoel.

Is de Nania autostoel geschikt voor alle leeftijden?

Nee, de Nania autostoel heeft verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Zorg ervoor dat je de juiste autostoel kiest op basis van het gewicht en de lengte van je kind.

Hoe maak ik de Nania autostoel schoon?

De bekleding van de Nania autostoel kan meestal worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen. Volg de instructies op de label van de bekleding voor de juiste reinigingsmethode.

Is de Nania autostoel veilig voor mijn kind?

Ja, de Nania autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is getest op veiligheid. Zorg ervoor dat je de stoel correct installeert en de juiste maat kiest voor je kind om maximale veiligheid te garanderen.

Kan ik de Nania autostoel in meerdere auto’s gebruiken?

Ja, de Nania autostoel kan meestal worden gebruikt in meerdere auto’s, maar het kan handig zijn om extra bevestigingssets aan te schaffen voor gemakkelijke overdracht tussen voertuigen. Zorg ervoor dat de autostoel stevig en correct is geïnstalleerd in elke auto.

Top 5 Beste kopen
Logo