Nania Autostoel
Bijgewerkt: Mei 2023

Nania Autostoel

Nania Autostoel

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een kinderautostoel?

Als je jonge kinderen hebt zijn er verschillende momenten waarop je overgaat op een nieuwe autostoel. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de geboorte van een nieuwe baby, de groei van het kind, de lengte en het gewicht van het kind en de soort auto waarin je rijdt. Daarnaast zijn ook de zitkwaliteit en de veiligheid van het kind belangrijk bij het uitzoeken van een juiste autostoel. Zo moeten in Nederland en veel andere Europese landen kinderen tot 1,35 meter vervoerd worden in een goedgekeurd autokinderzitje. Een merk dat bekend staat om haar hoogwaardige autozitjes is Nania. Een Nania autostoel heeft als grote voordeel dat de autostoelen meegroeien met het kind. Erg handig voor ouders die niet iedere keer een nieuwe autostoel willen kopen.

 

Meer dan 30 jaar ervaring binnen haar vakgebied

Een Nania autostoel wordt door de Team-Tex Group geproduceerd. Dit is een bedrijf met Franse oorsprong die zich in de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld in het produceren van autostoelen voor kinderen. Iedere dag worden er meer dan 20.000 autostoelen ontwikkeld en geproduceerd. Team-Tex Group ken je misschien ook wel van het merk Prénatal, waar het bedrijf ook autostoelen voor produceert. De ontwikkeling van een Nania autostoel gebeurt door het familiebedrijf Ellermeyer Trading. 

 

Het grote voordeel van een Nania autostoel

Zoals hierboven genoemd wordt heeft een Nania autostoel als grote voordeel dat deze met het kindje meegroeit. De autostoelen van Nania zijn al te gebruiken bij een gewicht van 9 kilo. Doordat het stoeltje meegroeit gaat het stoeltje jarenlang mee. Pas als je kind rond de 36 kilo weegt is hij os zij uit het stoeltje gegroeid. Het is dan ook niet meer nodig dat ze op een autostoeltje zitten. In het assortiment van Nania vind je autostoelen voor groep 1, 2 en 3, van 9 tot en met 36 kilo. 

 

De veiligheid van een autostoel

Veiligheid is een van de belangrijkste punten van een autostoel. De Nania autostoel moet er namelijk voor zorgen dat jouw kind veilig van A naar B vervoerd kan worden. Alle autostoeltjes van Nania worden in Europa ontworpen en geproduceerd. De stoeltjes worden in een eigen crashtest laboratorium getest, in nauwe samenwerking met de Duitse autobond, de ADAC. Naast veiligheid is het ook belangrijk dat autostoeltjes betaalbaar zijn. Verder speelt de leeftijdscategorie van het kind ook een rol. Bij Nania vind je autostoelen voor iedere leeftijdscategorie. Zo het je autostoelen voor baby’s, peuters en kinderen. 

 

Waar koop je een Nania autostoel?

Doordat Nania autostoelen heel populair zijn onder jonge ouders zijn ze op veel verschillende plekken verkocht. Zo worden de autostoelen onder andere verkocht bij Babypark en Bol.com. De populariteit van een Nania autostoel komt onder andere door de aangename prijs. Je kunt voor relatief weinig geld al een goede, veilige Nania autostoel kopen. 

Beste Nania Autostoel aanbiedingen van Mei 2023