Microsoft Surface
Bijgewerkt: Juni 2023

Microsoft Surface

Microsoft Surface

Ben jij toe aan een nieuwe laptop? Dan is de Microsoft Surface laptop misschien wel iets voor jou. De Microsoft Surface laptop is speciaal door Microsoft ontworpen en zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, variërend van 800 tot 2700 euro. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten en maten van de Microsoft Surface laptop die op het eerste gezicht misschien erg op elkaar lijken, maar toch zeker van elkaar verschillen. Je kunt een Microsoft Surface laptop gebruiken om thuis op te werken, maar ook voor op kantoor en voor scholieren is de serie zeer geschikt en goed te gebruiken. Welke Microsoft Surface laptop nu het beste bij jou past lees je in dit artikel.

 

Verschillende productlijnen

Microsoft Surface bestaat uit 4 verschillende productlijnen. Zo kun je kiezen voor de Surface Laptop, Surface Go, Surface Pro en Surface Book. 

 

Surface Laptop

De Surface Laptop is te gebruiken als traditionele laptop. Dit type laptop is voorzien van een touchscreen en heeft een luxe uitstraling dankzij de strakke magnesium behuizing. Het toetsenbord van dit type laptop is met de stof alcantara bekleed, waardoor de laptop erg zacht aanvoelt aan de polsen en de juiste ondersteuning geeft. Dit type laptop is ideaal voor werk en voor school en kan gebruikt worden om foto’s en video’s te bewerken en documenten te typen. 

 

Surface Go


Maak jij vaak onderweg gebruik van een laptop? Dan is de Surface Go waarschijnlijk het perfecte model voor jou. Dit model is namelijk speciaal voor onderweg ontworpen. Zo is de Surface Go zeer licht van gewicht en heeft de laptop een compact formaat van 10,5 inch. De laptop past hierdoor gemakkelijk in je tas. Je kunt dit type laptop ook gebruiken als tablet door het scherm los te halen.

 

Surface Pro

De grote broer van de Surface Go is de Surface Pro. Dit type laptop heeft een groter en scherper scherm en is voorzien van een krachtige processor, namelijk Intel Core i5 of i7. De Surface Pro is daarnaast voorzien van een eigen SQ processor, wat de laptop zeer energiezuinig maakt. Je kunt de laptop hierdoor tot wel 15 uur op één acculading gebruiken. Erg handig als jij lang aan het reizen bent!

 

Surface Book


Het laatste type uit de Microsoft Surface serie is de Surface Book. De Surface Book is een 2-in-1 laptop die ook voorzien is van een Intel Core processor. Je kunt dit type ook als tablet gebruiken door het toetsenbord los te koppelen. De Surface Book is ook ideaal om games op te spelen dankzij de NVIDIA GeForce videokaart. Daarnaast leent dit type laptop zich ook zeer goed voor het bewerken van foto’s en video’s.

Beste Microsoft Surface aanbiedingen van Juni 2023