Microsoft Office 365

Op zoek naar de beste Microsoft Office 365? Vergelijk de top 5 opties voor de ultieme productiviteit en efficiëntie. Ontdek hier welke versie het beste bij jou past!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Microsoft office 365 family
Microsoft office 365 family
Voordelen
Je kunt Microsoft Office 365 Family gebruiken met het hele gezin tot wel 6 personen. Werkt op meerdere apparaten tegelijk. Je hebt een ruime opslag van wel 1 terabyte per gebruiker. Ondersteunt meerdere soorten software, zoals Windows, MacOS, IOS en Android.
Nadelen
Acces is alleen te gebruiken op de pc.
Microsoft office 365 business
Microsoft office 365 business
Voordelen
Je kunt op een zeer eenvoudige manier samen werken. Je hebt overal toegang tot de Cloud. Dankzij de veilige verbinding kun je veilig werken. Je kunt de software gebruiken op diverse apparaten. Gebruiksvriendelijk voor iedereen.
Nadelen
Je kunt een licentie kopen, maar een abonnement kan handiger zijn.
Tip: Beste keuze
Microsoft office 365 proplus
Microsoft office 365 proplus
Voordelen
Gemakkelijk te installeren. Geschikt voor 10 verschillende apparaten. Zowel in het Nederlands als in het Engels te gebruiken. Je kunt dit Microsoft Pakket gebruiken op Windows en Apple Mac.
Nadelen
Je kunt de software niet koppelen aan je eigen mail.
Microsoft office 365 personal
Microsoft office 365 personal
Voordelen
Deze software is slecht te gebruiken voor een gebruiker, maar wel op meerdere apparaten. Je bent met deze software altijd up-to-date. Al je bestanden kun je opslaan in een online omgeving, zodat je altijd toegang hebt. Ondersteund Windows 10 en Windows 8.1.
Nadelen
Na een jaar dien je de licentie zelf te verlengen, dit kan kosten met zich meebrengen.
Microsoft office 365 student
Microsoft office 365 student
Voordelen
Je kunt voortaan gemakkelijk een presentatie maken in PowerPoint. Toegang tot alle nieuwste functies. Je kunt overal werken met de software. Handig in gebruik. Je hebt wel 1 terabyte online opslag.
Nadelen
De prijzen kunnen verschillen per pakket.

Beste Microsoft Office 365Koopgids: Welke Microsoft Office 365 is de beste koop van april 2024?

Productief en efficiënt werken, wie wil dat nou niet? Tegenwoordig gaat het allemaal om overal en altijd probleemloos (samen) kunnen werken. En hier horen geen corrupte documenten, crashende servers en verloren e-mails bij. Als jij klaar bent voor een serieuze productiviteit en efficiënte boost is Microsoft Office 365 waarschijnlijk ideaal voor jou. Met Microsoft Office 365 kun je zorgeloos met meerdere mensen tegelijkertijd in de cloud samen werken, zorg je ervoor dat jij altijd bij al jouw documenten kunt en mis jij nooit meer een belangrijke e-mail. In dit artikel vertellen wij jou alle voordelen die aan Microsoft Office 365 verbonden zijn, zodat jij precies weet waarom Microsoft Office 365 de juiste keuze is of niet.

Veiligheid voorop

Veiligheid is erg belangrijk als jij met belangrijke en betrouwbare documenten om moet gaan. Zo werk jij misschien wel met documenten van klanten, medewerkers of leveranciers. Zeker in deze digitale tijd is veiligheid steeds belangrijker. Je wilt dan ook niet dat privacygevoelige documenten zomaar op straat komen te liggen of in de handen komen van hackers. Als je kiest voor Microsoft Office 365 heb je hier gelukkig allemaal geen last van. Zo is Microsoft Office 365 uitgerust met verschillende veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat al jouw gevoelige data en die van andere veilig achter slot en grendel zitten.

Gebruik het altijd en overal

Ook werken op verschillende apparaten is helemaal van deze tijd. Zo ben jij misschien vaak achter de laptop aan het werk en wissel je regelmatig af met werken op een tablet of smartphone. Met Microsoft Office 365 kun je op ieder apparaat en op iedere locatie met een werkende internetverbinding al jou Microsoft Office 365 applicaties gebruiken. Zo kun jij bijvoorbeeld altijd jouw mail en agenda bijhouden, welk apparaat je ook gebruikt.

Werk efficiënt samen

Nog een voordeel van Microsoft Office 365 is dat je een efficiënt samen kunt werken. Zeker als jij wilt genieten van een succesvolle bedrijfsvoering is het enorm belangrijk dat jij goed samen kunt werken met relaties zoals klanten en leveranciers. Met Microsoft Office 365 zorg jij ervoor dat jij documenten samen gelijktijdig kunt bewerken. Zo kun je kennis delen via het intranet door middel van SharePoint. Hierdoor blijven alle documenten altijd up-to-date en zijn ze voor iedereen beschikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook gebruik maken van Microsoft Teams. Hierdoor kun je op een relatief eenvoudige en efficiënte manier met elkaar communiceren door middel van videogesprekken en chats.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Microsoft Office 365

Wat is Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 is een cloudgebaseerd pakket van productiviteitstools en -services, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, SharePoint, Teams en meer.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2019?

Office 365 is een abonnementsservice die voortdurend updates en nieuwe functies biedt, terwijl Office 2019 een eenmalige aankoop is met beperkte updates. Office 365 biedt ook extra services, zoals cloudopslag en samenwerkingstools.

Kan ik Office 365 op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, met een enkel Office 365-abonnement kun je Office installeren en gebruiken op meerdere apparaten, zoals pc’s, Macs, tablets en smartphones.

Kan ik Office-documenten delen met anderen?

Ja, met Office 365 kun je documenten gemakkelijk delen en samenwerken met anderen. Je kunt bestanden opslaan in de cloud en toegang geven aan specifieke personen om samen te werken en bewerkingen aan te brengen.

Is mijn data veilig in Office 365?

Ja, Microsoft neemt beveiliging serieus en Office 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals versleuteling van gegevens, identiteitsen toegangsbeheer, en naleving van regelgeving. Microsoft zorgt ook voor regelmatige back-ups van je data om verlies te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo