Mepal Broodtrommel

Op zoek naar een hoogwaardige Mepal broodtrommel? Ontdek hier de top 5 beste broodtrommels van Mepal en maak eenvoudig een weloverwogen keuze!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Mepal broodtrommel Spiderman
Mepal broodtrommel Spiderman
Voordelen
Deze Mepal broodtrommel met Spiderman ziet er enorm stoer uit. De felle kleuren vallen op. De trommel is makkelijk schoon te maken en mag zelfs in de vaatwasser. De afbeelding vervaagt ook na vele malen wassen niet. Het deksel is goed afsluitbaar en makkelijk te openen met het knopje.
Nadelen
In de broodtrommel passen vier boterhammen, wat voor grote eters wellicht te weinig is. De hoogte van de trommel maakt het onmogelijk om andere voedingsmiddelen, zoals de meeste soorten fruit, erin op te bergen.
Mepal broodtrommel campus - lol surprise
Mepal broodtrommel campus - lol surprise
Voordelen
In deze Mepal broodtrommel passen maar liefst vier boterhammen. Wil je wat meer variëren? Met behulp van het bento bakje kun je de lunch in verschillende vakjes scheiden. Zo blijft alles lekker vers. De broodtrommel is makkelijk te openen en sluiten en daardoor maximaal hygiënisch. De afbeelding op de trommel heeft heldere kleuren.
Nadelen
De broodtrommel mag niet in de diepvries of in de magnetron geplaatst worden. De afmetingen van de broodtrommel maken het lastig om er hele stukken fruit als een banaan of appel in te bewaren.
Tip: Beste keuze
Mepal – Bento lunchbox Take a Break large
Mepal – Bento lunchbox Take a Break large
Voordelen
Deze ruime lunchbox is ideaal voor de wat grotere eters of voor diegenen die graag van een afwisselende lunch genieten. Dankzij de bento bakjes kun je verschillende soorten voedingsmiddelen meenemen en netjes van elkaar gescheiden houden. Een vorkje wordt meegeleverd. De lunchbox is vaatwasserbestendig en verkleurt ook na vele wasbeurten niet.
Nadelen
De lunchbox mag niet in de diepvries of magnetron worden geplaatst. Enige voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van het knopje op de deksel bij het openen en sluiten ervan, deze is wat kwetsbaar.
Mepal Take A Break Midi broodtrommel- zilver
Mepal Take A Break Midi broodtrommel- zilver
Voordelen
De zilverkleurige broodtrommel ziet er stijlvol uit. Bovendien is hij vervaardigd van stevig ABS dat wel tegen een stootje kan. Het vervoeren van de broodtrommel in een overvolle tas levert hem geen schade op. Je kunt er maximaal vier boterhammen in kwijt. De afdichtring houdt ze lekker vers. De broodtrommel is vaatwasserbestendig.
Nadelen
De afmetingen van deze broodtrommel maken het wat lastiger om hele stukken fruit in te vervoeren. Voor grote eters of personen die uitgebreid lunchen is de broodtrommel eveneens te klein.
Mepal – Lunchpot Ellipse
Mepal – Lunchpot Ellipse
Voordelen
De lunchpot is vooral ideaal om yoghurt en muesli/fruit mee te nemen. Het onderste compartiment heeft een inhoud van 500 milliliter en de bovenste 200 milliliter. Ze hebben elk een eigen deksel en zijn zo makkelijk schoon te houden. De deksels passen op beide containers. Tot slot is de lunchpot vaatwasserbestendig.
Nadelen
Wanneer je er erg dunne vloeistoffen in vervoert, zoals soep of magere yoghurt, ontstaat er een klein risico op lekken. Zorg er dan voor dat de lunchpot rechtop en stevig in je tas staat.

Beste Mepal BroodtrommelKoopgids: Welke Mepal Broodtrommel is de beste koop van juni 2024?

Waarom zijn de Mepal broodtrommels zo populair?

Mepal heeft al meer dan zeventig jaar ervaring in het produceren van broodtrommels. Ze zijn handig vormgegeven en prettig in het gebruik. Bovendien worden ze op een duurzame manier gemaakt. Daarbij bespaar je door het gebruik van een broodtrommel veel plastic, omdat je geen plastic broodzakjes hoeft te gebruiken. Ze kunnen tegen een stootjes en als er een onderdeel stuk is, dan kan Mepal je vaak een nieuw onderdeel leveren. Zo hoef je niet een hele nieuwe trommel te kopen. Daarnaast zijn de broodtrommels van Mepal ook gewoon heel mooi. Ze hebben afbeeldingen van de favoriete serie van jouw kind of zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren.

Waar moet ik op letten als ik broodtrommels ga vergelijken?

Als je een nieuwe broodtrommel wil aanschaffen, dan doe je er goed aan verschillende trommels te vergelijken. Kijk allereerst naar de stevigheid. Je neemt je broodtrommel overal mee naartoe en hij moet dus tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het handig als hij makkelijk te herkennen is. Verder moet de broodtrommel in de vaatwasser kunnen, want niemand heeft zin om de broodtrommel apart met de hand af te wassen. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de broodtrommel van materiaal is gemaakt dat veilig is om voedsel in te bewaren. Daarnaast wil je een broodtrommel die groot genoeg is om de hele lunch mee te nemen. Kijk dus goed wat de afmetingen zijn en hoeveel boterhammen er in de trommel passen. Kinderen nemen ook vaak drinken mee naar school. Dan is het leuk als er ook een bijpassende beker verkrijgbaar is bij de broodtrommel.

Kan een Mepal broodtrommel in de vaatwasser en magnetron?

Jouw nieuwe Mepal broodtrommel mag gewoon in de vaatwasser. Je hoeft hem dus niet apart met de hand af te wassen. De broodtrommel is niet geschikt voor de magnetron. Maar meestal is dat ook helemaal niet nodig, als je hem gebruikt om je boterhammen mee te nemen.

Kan ik een los deksel kopen voor een broodtrommel?

Mepal vindt het belangrijk om hun producten zo duurzaam mogelijk te produceren. Daarom hebben ze verschillende onderdelen van hun producten op voorraad, bijvoorbeeld deksels voor de broodtrommels. De deksel is vaak het eerste wat stuk gaat. Als je deksel is beschadigd, hoef je dus niet een hele nieuwe broodtrommel aan te schaffen, maar kan je gewoon een nieuwe deksel kopen.

Zijn de Mepal broodtrommels alleen voor kinderen of ook voor volwassenen?

Mepal heeft verschillende soorten broodtrommels. Sommige zijn meer geschikt voor kinderen doordat er afbeeldingen van tekenfilmfiguren op staan. Andere broodtrommels zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren zonder afbeeldingen van dino’s, dieren of bloemen. Deze zijn ook geschikt voor volwassenen. Als jij elke dag je eigen lunch meeneemt naar je werk, is er geen enkele reden waarom je dat niet in een Mepal broodtrommel zou kunnen doen. Er passen vier boterhammen in, wat voor veel mensen voldoende is. Maar als jij als volwassene toevallig ook fan bent van Frozen, Cars of Nijntje, dan mag je natuurlijk ook gewoon een broodtrommel met jouw favoriet erop meenemen naar je werk. Waarom niet? 

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Mepal Broodtrommel

Wat is het materiaal van een Mepal broodtrommel?

Mepal broodtrommels zijn gemaakt van kunststof, specifiek van het duurzame materiaal melamine.

Zijn Mepal broodtrommels veilig voor voedselopslag?

Ja, Mepal broodtrommels zijn veilig voor voedselopslag. Ze voldoen aan alle Europese voedselveiligheidsnormen en zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA.

Zijn Mepal broodtrommels geschikt voor de vaatwasser?

Ja, Mepal broodtrommels zijn vaatwasmachinebestendig. Ze kunnen veilig in de bovenste lade van de vaatwasser worden geplaatst.

Zijn Mepal broodtrommels lekvrij?

Ja, Mepal broodtrommels zijn lekvrij. Ze sluiten goed af met behulp van een stevige rubberen afdichting, waardoor ze ideaal zijn voor het meenemen van voedsel zonder dat het gaat lekken.

Zijn Mepal broodtrommels geschikt voor de magnetron?

Nee, Mepal broodtrommels zijn niet geschikt voor gebruik in de magnetron. Het kunststof kan smelten of vervormen bij blootstelling aan hoge temperaturen, dus het wordt aanbevolen om het voedsel over te brengen naar een magnetronbestendige container voor het opwarmen.

Top 5 Beste kopen
Logo