Mepal Broodtrommel
Bijgewerkt: Juni 2023

Mepal Broodtrommel

Mepal Broodtrommel

Ben jij op zoek naar een nieuwe broodtrommel voor je kind of voor jezelf? Kijk dan eens naar een Mepal broodtrommel. Niet voor niks zijn deze broodtrommels ontzettend populair. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen en stevig genoeg om elke dag mee te nemen naar school of je werk. 

 

Waarom zijn de Mepal broodtrommels zo populair?

Mepal heeft al meer dan zeventig jaar ervaring in het produceren van broodtrommels. Ze zijn handig vormgegeven en prettig in het gebruik. Bovendien worden ze op een duurzame manier gemaakt. Daarbij bespaar je door het gebruik van een broodtrommel veel plastic, omdat je geen plastic broodzakjes hoeft te gebruiken. Ze kunnen tegen een stootjes en als er een onderdeel stuk is, dan kan Mepal je vaak een nieuw onderdeel leveren. Zo hoef je niet een hele nieuwe trommel te kopen. Daarnaast zijn de broodtrommels van Mepal ook gewoon heel mooi. Ze hebben afbeeldingen van de favoriete serie van jouw kind of zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. 

Waar moet ik op letten als ik broodtrommels ga vergelijken?

Als je een nieuwe broodtrommel wil aanschaffen, dan doe je er goed aan verschillende trommels te vergelijken. Kijk allereerst naar de stevigheid. Je neemt je broodtrommel overal mee naartoe en hij moet dus tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het handig als hij makkelijk te herkennen is. Verder moet de broodtrommel in de vaatwasser kunnen, want niemand heeft zin om de broodtrommel apart met de hand af te wassen. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de broodtrommel van materiaal is gemaakt dat veilig is om voedsel in te bewaren. Daarnaast wil je een broodtrommel die groot genoeg is om de hele lunch mee te nemen. Kijk dus goed wat de afmetingen zijn en hoeveel boterhammen er in de trommel passen. Kinderen nemen ook vaak drinken mee naar school. Dan is het leuk als er ook een bijpassende beker verkrijgbaar is bij de broodtrommel. 

Kan een Mepal broodtrommel in de vaatwasser en magnetron?

Jouw nieuwe Mepal broodtrommel mag gewoon in de vaatwasser. Je hoeft hem dus niet apart met de hand af te wassen. De broodtrommel is niet geschikt voor de magnetron. Maar meestal is dat ook helemaal niet nodig, als je hem gebruikt om je boterhammen mee te nemen. 

Kan ik een los deksel kopen voor een broodtrommel?

Mepal vindt het belangrijk om hun producten zo duurzaam mogelijk te produceren. Daarom hebben ze verschillende onderdelen van hun producten op voorraad, bijvoorbeeld deksels voor de broodtrommels. De deksel is vaak het eerste wat stuk gaat. Als je deksel is beschadigd, hoef je dus niet een hele nieuwe broodtrommel aan te schaffen, maar kan je gewoon een nieuwe deksel kopen. 

Zijn de Mepal broodtrommels alleen voor kinderen of ook voor volwassenen?

Mepal heeft verschillende soorten broodtrommels. Sommige zijn meer geschikt voor kinderen doordat er afbeeldingen van tekenfilmfiguren op staan. Andere broodtrommels zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren zonder afbeeldingen van dino’s, dieren of bloemen. Deze zijn ook geschikt voor volwassenen. Als jij elke dag je eigen lunch meeneemt naar je werk, is er geen enkele reden waarom je dat niet in een Mepal broodtrommel zou kunnen doen. Er passen vier boterhammen in, wat voor veel mensen voldoende is. Maar als jij als volwassene toevallig ook fan bent van Frozen, Cars of Nijntje, dan mag je natuurlijk ook gewoon een broodtrommel met jouw favoriet erop meenemen naar je werk. Waarom niet? 

Beste Mepal Broodtrommel aanbiedingen van Juni 2023