Marshall Speakers
Bijgewerkt: Maart 2023

Marshall Speakers

Marshall Speakers

Bij een speaker wil je natuurlijk van het beste geluid genieten met volle klanken. Het merk Marshall weet dat als geen ander. Al meer dan 50 jaar lang gaan de speakers van Marshall met artiesten mee op tournee. Dit heeft onder andere te maken met de uitstekende audiokwaliteit van de speakers die ideaal is voor thuis en onderweg. Naast de hoge kwaliteit van de speaker is een Marshall speaker ook goed te herkennen aan het karakteristieke ontwerp. Dit ontwerp doet veel denken aan het ontwerp van een vintage gitaarversterker. Hierdoor is de speaker niet alleen fijn om naar te luisteren, maar is de speaker ook nog eens een opvallende blikvanger geworden. Als je kiest voor een Marshall speaker heb je de keuze uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een draadloze bluetooth speaker kiezen, of je kiest juist voor een waterdicht ontwerp als je de speaker in de badkamer of in de tuin wilt plaatsen.

 

Een multi directioneel geluid

Iedere draadloze speaker van Marshall is met de True Stereophonic technologie uitgerust. Deze technologie is door Marshall ontworpen en zorgt ervoor dat de muziek in alle richtingen gezonden wordt. Deze technologie heeft Marshall op de idee├źn van de uitvinder van stereo opnames gebaseerd, namelijk Alan Blumlein. Het resultaat van deze technologie is dat je door de hele ruimte van een prachtig geluid kunt genieten.

 

Veel draagbare speakers van Marshall combineren de linker geluidsgolven met de rechter geluidsgolven om uiteindelijk een centraal geluid te krijgen. Dankzij de True Stereophonic technologie worden de laterale geluidsgolven versterkt, waardoor je een natuurlijk stereogeluid krijgt. Zelfs bij de kleinste luidsprekers kun je van deze technologie genieten, waardoor het niet uitmaakt welk formaat je kiest.

 

De Acton Multi-Room

Ben jij op zoek naar een kleine maar krachtige Marshall speaker? Dan is de Acton Multi-Room misschien wel wat voor jou. Deze kleine speaker bewijst dat een compact formaat niet per se een slechtere geluidskwaliteit betekent. Uit deze speaker komt namelijk een krachtig en rijk geluid, terwijl de speaker gewoon op de boekenplank of vensterbank past. Ideaal voor kleine ruimtes dus.

 

De Stanmore Multi-Room

De Stanmore Multi-Room is een zeer veelzijdige speaker met een mooie, klassieke look en een goede prestatie. Uit deze speaker komt een kraakhelder geluid, ook als de speaker op een hoog volume gebruikt wordt. Je kunt de Stanmore in vrijwel iedere ruimte gebruiken, van een kleine tot een grote ruimte, wat de situatie ook is.

 

De Woburn Multi-Room

Wil je juist een grote speaker in huis zetten? Kies dan voor de Woburn Multi-Room. Dit is het grootste model van alle Marshall speakers. Ook deze speaker zorgt voor fenomenale prestaties, zelfs in een hele grote ruimte. Uit de Woburn komen heldere hoge tonen, rijke lage tonen en natuurgetrouwe middentonen. Het geheim van dit model is dat er twee lage tonen speakers en een versterker in de speaker zijn ingebouwd.

Beste Marshall Speakers aanbiedingen van Maart 2023