Marshall Speakers

Op zoek naar de beste Marshall speakers? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke speaker jouw muziek naar een hoger niveau tilt.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Marshall Emberton Zwart/Goud
Marshall Emberton Zwart/Goud
Voordelen
Zeer geschikt voor buitenshuis, omdat het waterbestendig is en compact van formaat. Heeft een accuduur van wel 20 uur. Geluiden klinken helder vanaf iedere positie, dankzij de 360 graden verspreiding. Heeft een mooi design. De speaker is eenvoudig in gebruik.
Nadelen
Je kunt je telefoon niet opladen aan de speaker.
Marshall Stanmore II Zwart
Marshall Stanmore II Zwart
Voordelen
Je kunt apparaten die niet over bluetooth beschikken verbinden via de aux ingang. Je kunt de bass en het volume regelen via de draaknoppen. De speaker heeft een ingebouwde woofer, waardoor al je muziek voorzien is van een lekkere bass. De speaker heeft een vintage uitstraling.
Nadelen
De speaker is niet echt geschikt voor buiten.
Tip: Beste keuze
Marshall Acton II Wit
Marshall Acton II Wit
Voordelen
Geniet van de leukst liedjes zonder draden aan te hoeven sluiten. Je kunt wel twee apparaten tegelijk koppelen aan de speaker. Je kunt zelfs bellen via de speaker, hierdoor weet jij zeker dat je niets van het gesprek mist. Je krijgt wel twee jaar garantie op deze topper.
Nadelen
Misschien een beetje prijzig in aanschaf.
Marshall Woburn II Zwart
Marshall Woburn II Zwart
Voordelen
Via de aux ingang kun je apparaten verbinden die niet over bluetooth beschikken. Het volume regel je gemakkelijk via de knoppen. Beschikt over een krachtige bass, omdat de speaker een ingebouwde woofer heeft. Een prachtige retro look//
Nadelen
Heeft geen accu, waardoor het niet zo handig is voor buiten.
Marshall Tufton - Bluetooth Speaker - Zwart Metaal
Marshall Tufton - Bluetooth Speaker - Zwart Metaal
Voordelen
Heeft een krachtig geluid en een compact formaat. Dankzij de bluetooth 5.0 kun je snel een eenvoudig verbinden met de speaker. De speaker heeft een afspeeltijd van minstens twintig uur. De speaker is waterbestendig volgens de IPX2 classificatie.
Nadelen
De batterij kan iets sneller leeg gaan bij gebruik van hoog volume.

Beste Marshall SpeakersKoopgids: Welke Marshall Speakers is de beste koop van mei 2024?

Bij een speaker wil je natuurlijk van het beste geluid genieten met volle klanken. Het merk Marshall weet dat als geen ander. Al meer dan 50 jaar lang gaan de speakers van Marshall met artiesten mee op tournee. Dit heeft onder andere te maken met de uitstekende audiokwaliteit van de speakers die ideaal is voor thuis en onderweg. Naast de hoge kwaliteit van de speaker is een Marshall speaker ook goed te herkennen aan het karakteristieke ontwerp. Dit ontwerp doet veel denken aan het ontwerp van een vintage gitaarversterker. Hierdoor is de speaker niet alleen fijn om naar te luisteren, maar is de speaker ook nog eens een opvallende blikvanger geworden. Als je kiest voor een Marshall speaker heb je de keuze uit verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een draadloze bluetooth speaker kiezen, of je kiest juist voor een waterdicht ontwerp als je de speaker in de badkamer of in de tuin wilt plaatsen.

Een multi directioneel geluid

Iedere draadloze speaker van Marshall is met de True Stereophonic technologie uitgerust. Deze technologie is door Marshall ontworpen en zorgt ervoor dat de muziek in alle richtingen gezonden wordt. Deze technologie heeft Marshall op de ideeën van de uitvinder van stereo opnames gebaseerd, namelijk Alan Blumlein. Het resultaat van deze technologie is dat je door de hele ruimte van een prachtig geluid kunt genieten.

Veel draagbare speakers van Marshall combineren de linker geluidsgolven met de rechter geluidsgolven om uiteindelijk een centraal geluid te krijgen. Dankzij de True Stereophonic technologie worden de laterale geluidsgolven versterkt, waardoor je een natuurlijk stereogeluid krijgt. Zelfs bij de kleinste luidsprekers kun je van deze technologie genieten, waardoor het niet uitmaakt welk formaat je kiest.

De Acton Multi-Room

Ben jij op zoek naar een kleine maar krachtige Marshall speaker? Dan is de Acton Multi-Room misschien wel wat voor jou. Deze kleine speaker bewijst dat een compact formaat niet per se een slechtere geluidskwaliteit betekent. Uit deze speaker komt namelijk een krachtig en rijk geluid, terwijl de speaker gewoon op de boekenplank of vensterbank past. Ideaal voor kleine ruimtes dus.

De Stanmore Multi-Room

De Stanmore Multi-Room is een zeer veelzijdige speaker met een mooie, klassieke look en een goede prestatie. Uit deze speaker komt een kraakhelder geluid, ook als de speaker op een hoog volume gebruikt wordt. Je kunt de Stanmore in vrijwel iedere ruimte gebruiken, van een kleine tot een grote ruimte, wat de situatie ook is.

De Woburn Multi-Room

Wil je juist een grote speaker in huis zetten? Kies dan voor de Woburn Multi-Room. Dit is het grootste model van alle Marshall speakers. Ook deze speaker zorgt voor fenomenale prestaties, zelfs in een hele grote ruimte. Uit de Woburn komen heldere hoge tonen, rijke lage tonen en natuurgetrouwe middentonen. Het geheim van dit model is dat er twee lage tonen speakers en een versterker in de speaker zijn ingebouwd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Marshall Speakers

Wat is het verschil tussen de verschillende modellen van Marshall speakers?

Marshall biedt een breed scala aan speakers, variërend van compacte draagbare modellen tot grotere en krachtigere opties. De verschillen zitten in de grootte, het vermogen, de geluidskwaliteit en de extra functies zoals Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde batterijen.

Kan ik mijn Marshall speaker verbinden met andere apparaten zoals mijn smartphone of tablet?

Ja, de meeste Marshall speakers zijn uitgerust met Bluetooth-connectiviteit, waardoor ze draadloos kunnen worden verbonden met andere apparaten zoals smartphones, tablets en laptops.

Hoe lang gaat de batterij van een draagbare Marshall speaker mee?

De batterijduur varieert afhankelijk van het specifieke model en het volume waarmee je luistert. Over het algemeen kunnen de draagbare Marshall speakers enkele uren meegaan voordat ze moeten worden opgeladen.

Kan ik meerdere Marshall speakers met elkaar verbinden voor een stereo-effect?

Ja, veel Marshall speakers ondersteunen de mogelijkheid om meerdere speakers draadloos met elkaar te verbinden en zo een stereo-effect te creëren. Dit kan worden gedaan via de Bluetooth-functie of door gebruik te maken van speciale apps die door Marshall worden aangeboden.

Welke accessoires worden er meegeleverd bij een Marshall speaker?

De meegeleverde accessoires kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model, maar over het algemeen worden Marshall speakers geleverd met een oplaadkabel, een audiokabel en een handleiding. Sommige modellen worden ook geleverd met een draagtas of hoes voor bescherming tijdens het vervoer.

Top 5 Beste kopen
Logo