Krakatau Jas Dames
Bijgewerkt: Maart 2023

Krakatau Jas Dames

Krakatau Jas Dames

Krakatau Wear is een kledingmerk dat in 1999 is ontstaan in St. Petersburg. De collectie van Krakatau bestaat uit technische kleding dat is voorzien van een streetwear uiterlijk. De oprichter van Krakatau Wear had een duidelijk doel en dat was om de inwoners van Moskou en St. Petersburg tegen de onvoorspelbare en zeer strenge Russische winters te beschermen. Dit doel heeft geleid tot een succesvolle start, waarna het merk is uitgebreid naar Europa. In Europa is het merk voornamelijk in exclusieve winkels verkrijgbaar.

 

De meest ideale bescherming tegen kou en regen

Krakatau staat voornamelijk bekend om de beschermende jassen. Een Krakatau jas beschermt je optimaal tegen de kou en de regen. Daarnaast zorgt een Krakatau jas ook gelijk voor de bescherming van het milieu. Dit doet het merk door veel gerecycleerde producten te gebruiken. De jassen hebben vaak een futuristisch uiterlijk, waardoor de jassen erg opvallen. Het merk luistert bij het ontwerpen van de jassen ook erg goed naar hun hart. Zo heeft het merk in de zomercollectie van 2021 een regenjas ontworpen voor vrouwen die in het rood is uitgevoerd. Deze jas was een statement om de steun aan slachtoffers van huiselijk geweld te betuigen. Het merk Krakatau Wear is hierdoor niet alleen functioneel en duurzaam, maar zet zich ook nog eens in voor goede doelen.

 

Een Krakatau jas kopen

Ben je van plan om een Krakatau jas te kopen? Kijk dan eens naar de bestsellers van dit Russische merk. In de collectie van Krakatau zijn onder andere waterdichte trenchcoats te vinden. Dit zijn regenjassen die zijn voorzien van getapete naden in opvallende kleuren. In deze jassen is goed het futuristische design terug te zien. Dit futuristische design gaat vaak hand in hand met het gebruik van duurzame materialen zoals biologisch afbreekbaar polyurethaan. Het aanbod aan Krakatau jassen bestaat verder uit windbrekers in opvallende neon kleuren, lange winterjassen waarmee je zo in een science fiction film terecht kunt en natuurlijk ook normale parka’s in donkere kleuren. Wat voor voorkeur jij ook hebt, er zit eigenlijk altijd wel een geschikt model tussen.

 

Limited edition

Zowel voor dames als voor heren is er altijd wel een geschikte Krakatau jas te vinden. Iedere jas is gemaakt volgens een speciaal limited edition principe. Dit principe houdt in dat er van iedere jar maar een bepaald aantal stuks bestaat. Iedere jas is dan ook genummerd. Als je van een urban style houdt die gecombineerd wordt met futuristische kenmerken is het zeker een goed idee om kennis te maken met dit Russische merk. 

Beste Krakatau Jas Dames aanbiedingen van Maart 2023