GPS horloge kind
Bijgewerkt: Juni 2024

GPS horloge kind

GPS horloge kind

Er zijn steeds meer ouders die kiezen voor een GPS horloge voor hun kind. Aan een GPS horloge zitten verschillende voordelen verbonden, zowel voor de ouder als voor het kind. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien waar je kind is, wat niet alleen erg praktisch is, maar ook nog eens heel veilig! Het kind is zich er totaal niet van bewust dat er een GPS in het horloge zit. Daarnaast kan het kind zich er juist ook heel goed bij voelen als je het een keertje rustig uitlegt. Het geeft namelijk een stukje zekerheid en een extra gevoel van vertrouwen. 

 

Hoe werkt een GPS horloge kind?

Een GPS horloge voor kinderen werkt erg simpel Je kunt kiezen uit verschillende modellen en allerlei leuke kleurtjes. Je kunt zelfs voor een horloge kiezen met een touchscreen. In wezen werken alle GPS horloges volgens hetzelfde principe. Een GPS horloge bevat een simkaart. Dankzij deze simkaart kan het horloge connectie maken met een nabije zendmast via een signaal. Dit zorgt er voor dat de precieze locatie van het kind op dat moment bepaald kan worden. Het horloge is verder ook voorzien van een alarmknop, zodat het kind in geval van nood een bericht naar de ouders kan sturen. Een ander groot voordeel is dat je er ook telefoongesprekken mee kunt voeren dankzij de SIM kaart. Ideaal als je kind voor het avondeten thuis moet komen.

 

De voordelen van een GPS horloge

Een GPS horloge biedt je kind vele mogelijkheden. Niet alleen hebben ze opeens een heel gaaf horloge dat meteen de aandacht trekt, maar je kunt als ouder ook precies zien waar je kind zich bevindt. Als ze bijvoorbeeld hun opa en oma bezoeken, kun je zien dat ze veilig aangekomen zijn. En omdat het horloge met een simkaart geleverd wordt, kun je met het horloge ook bellen en gebeld worden. Er zijn daarnaast ook modellen die aan een app gekoppeld kunnen worden. Hierdoor kun je heel eenvoudig de routegeschiedenis van je kind zien. Het beste van alles is natuurlijk dat er een noodknop aanwezig is. Dit betekent dat als je kind in de problemen zit, je via de app op je telefoon onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht, zodat je je kind meteen te hulp kunt schieten.

 

De kosten

De prijs van het horloge met GPS kan sterk variëren. Er zijn echter veel goede modellen voor minder dan € 100 verkrijgbaar. Dit maakt de horloges goed te betalen. Zeker als je een GPS horloge vergelijkt met een normaal horloge, kost een GPS horloge relatief weinig. Als je een GPS horloge online bestelt, heb je daarnaast vaak de mogelijkheid om later of in termijnen te betalen. Als je een GPS horloge koopt, is het belangrijk alle mogelijkheden zorgvuldig te bekijken, want als het horloge minder mogelijkheden blijkt te hebben dan je aanvankelijk dacht, is dat natuurlijk heel vervelend.

Beste GPS horloge kind aanbiedingen van Juni 2024