GPS horloge kind

Op zoek naar het beste GPS horloge voor kinderen? Vergelijk de top 5 modellen en kies het perfecte horloge om de veiligheid van je kind te waarborgen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
One2track Connect Go - GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen met belfunctie
One2track Connect Go - GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen met belfunctie
Voordelen
Heeft een mooi strak en vierkant ontwerp. Het beeldscherm heeft een hoge resolutie. Eenvoudige bediening via het touchscreen. Met SOS knop. Deelt op ieder moment de realtime positie.
Nadelen
De batterij kan snel leeg gaan. Je kunt enkel korte berichten versturen.
BRUVZ KT24 – Smartwatch Kind
BRUVZ KT24 – Smartwatch Kind
Voordelen
Komt met een gratis applicatie. Is voorzien van een SOS alarmknop. Verbonden met het 4G netwerk waardoor je er berichten mee kunt sturen en kunt bellen. De smartwatch heeft een stoer design.
Nadelen
De GPS is niet heel nauwkeurig.
Tip: Beste keuze
One2track Connect Move - Kinder GPS Telefoon horloge - Zwart met belfunctie
One2track Connect Move - Kinder GPS Telefoon horloge - Zwart met belfunctie
Voordelen
Inclusief handige belfunctie. De tijd wordt digitaal weergegeven. Bevat een telefoonboek waarin je tot 10 telefoonnummers op kunt slaan. Werkt in heel Europa. School- en stiltetijden kunnen ingesteld worden.
Nadelen
Het volume is aan de zachte kant. De siliconen band kan bij warmte oncomfortabel zitten.
KUUS. W1 - GPS horloge kind, smartwatch voor kinderen met GPS tracker - Walkie Talkie functie
KUUS. W1 - GPS horloge kind, smartwatch voor kinderen met GPS tracker - Walkie Talkie functie
Voordelen
Is voorzien van een ingebouwde belfunctie. Je kunt een alarm of wekker instellen. Het horloge trilt als er een berichtje of oproep ontvangen wordt. In het horloge zit ook een SOS knop en je kunt 3 SOS nummers in het horloge opslaan.
Nadelen
Is niet voorzien van spelletjes.
DePlay 4G KidsWatch met videobellen
DePlay 4G KidsWatch met videobellen
Voordelen
Voorzien van videobel-functie. Is verbonden met een sterk 4G netwerk voor betere verbinding. Heeft een nauwkeurige locatiebepaling zodat je goed kan zien waar je kind precies is. Is ook voorzien van een thermometer, bloeddrukmeter, hartslagmeter, zaklamp, stappenteller en SOS-functie.
Nadelen
Het horloge heeft een water groter formaat.

Beste GPS horloge kindKoopgids: Welke GPS horloge kind is de beste koop van maart 2024?

Er zijn steeds meer ouders die kiezen voor een GPS horloge voor hun kind. Aan een GPS horloge zitten verschillende voordelen verbonden, zowel voor de ouder als voor het kind. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien waar je kind is, wat niet alleen erg praktisch is, maar ook nog eens heel veilig! Het kind is zich er totaal niet van bewust dat er een GPS in het horloge zit. Daarnaast kan het kind zich er juist ook heel goed bij voelen als je het een keertje rustig uitlegt. Het geeft namelijk een stukje zekerheid en een extra gevoel van vertrouwen.

Hoe werkt een GPS horloge kind?

Een GPS horloge voor kinderen werkt erg simpel Je kunt kiezen uit verschillende modellen en allerlei leuke kleurtjes. Je kunt zelfs voor een horloge kiezen met een touchscreen. In wezen werken alle GPS horloges volgens hetzelfde principe. Een GPS horloge bevat een simkaart. Dankzij deze simkaart kan het horloge connectie maken met een nabije zendmast via een signaal. Dit zorgt er voor dat de precieze locatie van het kind op dat moment bepaald kan worden. Het horloge is verder ook voorzien van een alarmknop, zodat het kind in geval van nood een bericht naar de ouders kan sturen. Een ander groot voordeel is dat je er ook telefoongesprekken mee kunt voeren dankzij de SIM kaart. Ideaal als je kind voor het avondeten thuis moet komen.

De voordelen van een GPS horloge

Een GPS horloge biedt je kind vele mogelijkheden. Niet alleen hebben ze opeens een heel gaaf horloge dat meteen de aandacht trekt, maar je kunt als ouder ook precies zien waar je kind zich bevindt. Als ze bijvoorbeeld hun opa en oma bezoeken, kun je zien dat ze veilig aangekomen zijn. En omdat het horloge met een simkaart geleverd wordt, kun je met het horloge ook bellen en gebeld worden. Er zijn daarnaast ook modellen die aan een app gekoppeld kunnen worden. Hierdoor kun je heel eenvoudig de routegeschiedenis van je kind zien. Het beste van alles is natuurlijk dat er een noodknop aanwezig is. Dit betekent dat als je kind in de problemen zit, je via de app op je telefoon onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht, zodat je je kind meteen te hulp kunt schieten.

De kosten

De prijs van het horloge met GPS kan sterk variëren. Er zijn echter veel goede modellen voor minder dan € 100 verkrijgbaar. Dit maakt de horloges goed te betalen. Zeker als je een GPS horloge vergelijkt met een normaal horloge, kost een GPS horloge relatief weinig. Als je een GPS horloge online bestelt, heb je daarnaast vaak de mogelijkheid om later of in termijnen te betalen. Als je een GPS horloge koopt, is het belangrijk alle mogelijkheden zorgvuldig te bekijken, want als het horloge minder mogelijkheden blijkt te hebben dan je aanvankelijk dacht, is dat natuurlijk heel vervelend.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een GPS horloge kind

Wat is een GPS horloge voor kinderen en hoe werkt het?

Een GPS horloge voor kinderen is een wearable apparaat dat is uitgerust met een GPS-ontvanger. Het stelt ouders in staat om de locatie van hun kinderen in realtime te volgen. Het horloge maakt verbinding met satellieten en stuurt de locatiegegevens naar een bijbehorende app op de smartphone van de ouder.

Is de locatie van mijn kind altijd nauwkeurig met een GPS horloge?

Over het algemeen bieden GPS horloges voor kinderen een redelijk nauwkeurige locatiebepaling. De nauwkeurigheid kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de beschikbaarheid van satellieten, de aanwezigheid van obstakels zoals gebouwen en de kwaliteit van de GPS-ontvanger in het horloge.

Hoe kan ik communiceren met mijn kind via een GPS horloge?

Sommige GPS horloges voor kinderen bieden de mogelijkheid om berichten te sturen en te ontvangen. Dit stelt ouders in staat om te communiceren met hun kinderen door middel van spraakberichten, tekstberichten of zelfs videocalls, afhankelijk van de functionaliteit van het horloge en de bijbehorende app.

Zijn GPS horloges veilig voor kinderen om te dragen?

GPS horloges voor kinderen zijn over het algemeen veilig om te dragen. Ze zijn ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen, met functies zoals een veiligheidsbevestigingssysteem, geofencing en SOS-knoppen. Het is echter belangrijk om te zorgen dat het horloge comfortabel past en geen irritatie of ongemak veroorzaakt.

Kan ik de locatie van mijn kind overal ter wereld volgen met een GPS horloge?

Ja, in de meeste gevallen kunnen ouders de locatie van hun kind volgen, ongeacht waar ze zich bevinden, zolang ze een internetverbinding hebben. Het GPS horloge stuurt de locatiegegevens naar de bijbehorende app, die toegankelijk is via een smartphone of computer met internettoegang.

Top 5 Beste kopen
Logo