Formule 1 Reizen 2023
Bijgewerkt: Juni 2024

Formule 1 Reizen 2023

Formule 1 Reizen 2023

Wie de Formule 1 graag van dichtbij volgt, heeft vast niets tegen Formule 1 reizen 2022. In 2022 kun je namelijk prachtige reizen combineren met het bekijken van de races van dichtbij. Het is in ieder geval een goede reden om een bepaalde bestemming te kiezen. En misschien overtuig je je partner wel van een locatie door de Formule 1 reizen 2022 als optie te bieden. Het is vooral de vraag wanneer je weg kan en hoe ver weg je wil voor je Formule 1 reizen 2022. 

 

Binnen Europa

Je hoeft voor een Formule 1 reis 2022 namelijk niet ver weg van huis te gaan. In september kun je zelfs gewoon in Nederland blijven. De week daarvoor is de Formule 1 nog in België en de week erna in Italië. Prima bestemmingen voor het moment van het jaar. De race in Italië is meteen de laatste in 2022 in Europa. Tijdens de zomervakantie kun je Formule 1 reizen 2022 ook binnen Europa houden. Zo is op 3 juli de race in Engeland, gevolgd door Oostenrijk, Frankrijk en Hongarije. 

 

Voor het hoogseizoen

Formule 1 reizen 2022 kun je ook boeken voor het zomervakantie hoogseizoen in Europa. De testdagen zijn bijvoorbeeld eind februari al in Barcelona in Spanje. Twee maanden later is de formule 1 terug in Europa en kun je naar Italië. Daarna is de enige mogelijkheid weer op 22 mei in Barcelona. Hoe dan ook zijn er genoeg Formule 1 reizen 2022 met een bestemming in Europa. 

 

Buiten Europa

Tussen de Europese bestemmingen door zijn er natuurlijk nog meer races. Deze bestemmingen zijn op andere continenten en je hebt dan ook te maken met een tijdverschil dat soms best flink kan zijn. Je wil dan misschien meer van het land zien als je er bent voor de Formule 1. Een maand na de testdagen kun je de Formule 1 volgen in Bahrein, gevolgd door Djedda in Saoedi-Arabië en Melbourne in Australië. Na een week rust en een race in Italië, is Miami in de Verenigde Staten de bestemming. 

 

Buiten het hoogseizoen om

Vlak voordat de zomervakantie officieel begint in Nederland, kun je naar Azerbeidzjan en Canada. Nadat Italië weer een race heeft gehad op 11 september, vertrekt de Formule 1 weer uit Europa. De laatste races zijn in Rusland, Turkije, Singapore, Japan, Austin in de VS en Mexico. Stuk voor stuk prachtige en bijzondere locaties. Daarom zijn deze ook ideaal om uit te kiezen voor je Formule 1 reizen 2022. 

Beste Formule 1 Reizen 2023 aanbiedingen van Juni 2024