Formule 1 kijken Duitse zender
Bijgewerkt: Maart 2023

Formule 1 kijken Duitse zender

Formule 1 kijken Duitse zender

welke Duitse zender zend formule 1 uit?

In Duitsland worden de Formule 1-races uitgezonden op RTL Duitsland. Echter, vanaf het seizoen 2021 tot en met 2024 worden de Formule 1-races in Duitsland ook uitgezonden op Sky Deutschland.

Waar formule 1 kijken Duitsland?

In Duitsland kun je de Formule 1-races op verschillende zenders bekijken. De belangrijkste zenders zijn:

  1. Sky Deutschland: Betaal-tv-kanaal waar je alle Formule 1-sessies live kunt kijken.
  2. RTL Duitsland: Gratis tv-kanaal dat de meeste races live uitzendt, samen met hoogtepunten en analyses.
  3. n-tv: Gratis tv-kanaal dat hoogtepunten en samenvattingen van de races uitzendt.
  4. ORF 1: Gratis tv-kanaal in Oostenrijk dat sommige races uitzendt, vooral als er een Oostenrijkse coureur meedoet.
  5. ServusTV: Gratis tv-kanaal in Oostenrijk dat sommige races uitzendt, vooral als er een Oostenrijkse coureur meedoet.

Het is altijd aan te raden om de tv-gidsen te controleren om te weten op welke zenders de Formule 1-races live worden uitgezonden.

Welke zenders zenden F1 gratis uit?

In Nederland worden Formule 1-races gratis uitgezonden op het openbare televisienetwerk NOS (Nederlandse Omroep Stichting). In België worden Formule 1-races gratis uitgezonden op het Franstalige RTBF (Radio Télévision Belge Francophone) en het Nederlandstalige Sporza, dat wordt uitgezonden door VRT (Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie).

Waar kan ik formule 1 kijken buitenland?

Als je Formule 1 buiten Nederland wilt kijken, zijn er verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van het land waar je je bevindt. Hier zijn enkele veelvoorkomende opties:

F1 TV: Dit is de officiële streamingdienst van de Formule 1. Het biedt live races, kwalificatiesessies en vrije trainingen, evenals archiefbeelden en documentaires. Het is beschikbaar in veel landen over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en vele andere landen. Je moet je abonneren op F1 TV Pro om alle races live te bekijken.

Lokale tv-zenders: Veel landen hebben lokale tv-zenders die Formule 1 uitzenden. In de Verenigde Staten kun je bijvoorbeeld kijken op ESPN, in het Verenigd Koninkrijk op Sky Sports en in Australië op Fox Sports.

Online streamingdiensten: Er zijn verschillende online streamingdiensten die Formule 1-races aanbieden, zoals Sling TV in de Verenigde Staten en Now TV in het Verenigd Koninkrijk.

Opmerking: Het aanbod van Formule 1-uitzendingen kan variëren per land en seizoen, dus het is het beste om lokale tv-gidsen te raadplegen of contact op te nemen met lokale aanbieders om de beschikbaarheid te bevestigen.

Beste Formule 1 kijken Duitse zender aanbiedingen van Maart 2023