Fletcher Voucher
Bijgewerkt: Juni 2024

Fletcher Voucher

Fletcher Voucher

Als je een nachtje, weekendje of een weekje in een Fletcher hotel wilt verblijven, kun je hier natuurlijk de volle prijs voor betalen, maar je kunt soms ook gebruik maken van een Fletcher voucher. Met een Fletcher voucher krijg je korting op het verblijf in een Fletcher hotel, waardoor het verblijf een stuk aantrekkelijker wordt. 

 

Het proces van een Fletcher voucher

Je kunt een ticket of pakket voor een arrangement reserveren bij de receptie van het betreffende hotel met de couponcode(s) die je hebt. Je kunt ook een ticket of arrangement reserveren door het betreffende hotel te bellen en hen je couponcode(s) te geven, wat je telefonisch kunt doen. Je digitale couponcode(s) kun je ook gebruiken als betaalmiddel binnen het hotel, bijvoorbeeld voor de huur van een e-bike waarmee je de omgeving kunt verkennen of voor een maaltijd of lunch in het à la carte restaurant. Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken, moet je de vouchercode(s) die je van Fletcher hebt ontvangen meenemen naar het hotel.

 

De Fletcher € 25 promotie

De Fletcher Hotels bestaan 25 jaar, waardoor je gebruik kunt maken van de Fletcher voucher € 25 promotie. Deze mijlpaal wordt herdacht met een speciaal aanbod, waarbij je voor € 25 per persoon elke nacht prachtige overnachtingen en een uitgebreid ontbijt krijgt. 

 

Fletcher voucher op verschillende locaties

Heb je zin in een goedkoop avondje uit? Dan kun je gebruikmaken van een Fletcher voucher van bijvoorbeeld de AH, AD, Kruidvat of krant. Een staycation in Nederland is de perfecte gelegenheid om te genieten van een van de comfortabele hotels van Fletcher, die overal in het land te vinden zijn, zonder dat je veel geld uit hoeft te geven voor je hotelkamer. Met een Fletcher voucher AH kost je verblijf bijvoorbeeld al vanaf € 25 en met een Fletcher voucher Kruidvat kun je al boeken voor slechts € 12,99 per persoon, wat een aanzienlijke korting is. Voor een Fletcher voucher geldt meestal wel op is op, dus je moet er op tijd bij zijn. 

 

Verschillende hotels om uit te kiezen met de Fletcher voucher

Fletcher exploiteert maar liefst 109 hotels over heel Nederland. Bijna alle hotels in Fletcher bieden gasten toegang tot een restaurant, waar ze lekkere gerechten kunnen bestellen. Wil je gaan voor wat meer luxe? Kies dan voor een hotel in Fletcher met een spa of een zwembad. Als je een Fletcher voucher hebt, krijg je toegang tot vrijwel alle hotels die deel uitmaken van de Fletcher keten in Nederland. Vaak zijn er slechts een paar hotels die niet meedoen aan de Fletcher actie.

Beste Fletcher Voucher aanbiedingen van Juni 2024