Fletcher Voucher

Op zoek naar de beste Fletcher voucher? Ontdek hier de top 5 vouchers en vergelijk de beste deals om te genieten van een geweldige ervaring bij Fletcher Hotels.
Fletcher Voucher
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Fletcher Voucher AH
Fletcher Voucher AH
Bekijk Prijs »

AD Webwinkel

Voordelen
Goedkope overnachting in een Fletcher hotel. Vanaf 25 euro voor 2 personen. Keuze uit een groot aanbod aan Fletcher hotels. Je kunt zelf kiezen of je voor een meer luxe of een meer simpel hotel gaat. Ook geschikt voor Fletcher hotels met een restaurant, spa of zwembad.
Nadelen
Niet alle Fletcher hotels doen mee aan de actie.
Waar te koop?
Fletcher Voucher AD
Fletcher Voucher AD
Bekijk Prijs »

AD Webwinkel

Voordelen
Geschikt voor 2 personen. Een hotelovernachting voor 18,49 euro per persoon. Eenvoudig online te bestellen. Tot en met 31 maart 2023 te verzilveren. Geschikt voor de meeste Fletcher hotels. Je kunt op iedere dag van de week inchecken.
Nadelen
Niet voor 1 persoon te gebruiken.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Fletcher Voucher Kruidvat
Fletcher Voucher Kruidvat
Bekijk Prijs »

AD Webwinkel

Voordelen
Een overnachting in een Fletcher hotel voor maar 12,99 euro per persoon. Eenvoudig online te bestellen. Erg leuk om met een geliefde, vriend of vriendin te gebruiken. In de meeste Fletcher hotels in Nederland te gebruiken.
Nadelen
Als de vouchers op zijn komen er geen nieuwe meer bij.
Waar te koop?
Fletcher Aanbieding Krant
Fletcher Aanbieding Krant
Bekijk Prijs »

AD Webwinkel

Voordelen
Bevat leuke tips en inspiratie over de verschillende Fletcher hotels in Nederland. Leuk als uitje voor het hele gezin of met een vriend of vriendin. De krant bevat veel aantrekkelijke aanbiedingen. Wordt gratis bij je thuisbezorgd.
Nadelen
Alleen online aan te vragen.
Waar te koop?
Fletcher Aanbieding 25 Euro
Fletcher Aanbieding 25 Euro
Bekijk Prijs »

AD Webwinkel

Voordelen
Speciale aanbieding voor het 25 jarig bestaan van Fletcher. Overnachten en ontbijten voor 25 euro per persoon per nacht. Geschikt voor 1 tot 3 overnachtingen. Met gratis fiets- en wandelroutes.
Nadelen
Er is een maximum aantal vouchers per bestelling.
Waar te koop?

Beste Fletcher VoucherKoopgids: Welke Fletcher Voucher is de beste koop van april 2024?

Als je een nachtje, weekendje of een weekje in een Fletcher hotel wilt verblijven, kun je hier natuurlijk de volle prijs voor betalen, maar je kunt soms ook gebruik maken van een Fletcher voucher. Met een Fletcher voucher krijg je korting op het verblijf in een Fletcher hotel, waardoor het verblijf een stuk aantrekkelijker wordt.

Het proces van een Fletcher voucher

Je kunt een ticket of pakket voor een arrangement reserveren bij de receptie van het betreffende hotel met de couponcode(s) die je hebt. Je kunt ook een ticket of arrangement reserveren door het betreffende hotel te bellen en hen je couponcode(s) te geven, wat je telefonisch kunt doen. Je digitale couponcode(s) kun je ook gebruiken als betaalmiddel binnen het hotel, bijvoorbeeld voor de huur van een e-bike waarmee je de omgeving kunt verkennen of voor een maaltijd of lunch in het à la carte restaurant. Om van dit aanbod gebruik te kunnen maken, moet je de vouchercode(s) die je van Fletcher hebt ontvangen meenemen naar het hotel.

De Fletcher € 25 promotie

De Fletcher Hotels bestaan 25 jaar, waardoor je gebruik kunt maken van de Fletcher voucher € 25 promotie. Deze mijlpaal wordt herdacht met een speciaal aanbod, waarbij je voor € 25 per persoon elke nacht prachtige overnachtingen en een uitgebreid ontbijt krijgt.

Fletcher voucher op verschillende locaties

Heb je zin in een goedkoop avondje uit? Dan kun je gebruikmaken van een Fletcher voucher van bijvoorbeeld de AH, AD, Kruidvat of krant. Een staycation in Nederland is de perfecte gelegenheid om te genieten van een van de comfortabele hotels van Fletcher, die overal in het land te vinden zijn, zonder dat je veel geld uit hoeft te geven voor je hotelkamer. Met een Fletcher voucher AH kost je verblijf bijvoorbeeld al vanaf € 25 en met een Fletcher voucher Kruidvat kun je al boeken voor slechts € 12,99 per persoon, wat een aanzienlijke korting is. Voor een Fletcher voucher geldt meestal wel op is op, dus je moet er op tijd bij zijn.

Verschillende hotels om uit te kiezen met de Fletcher voucher

Fletcher exploiteert maar liefst 109 hotels over heel Nederland. Bijna alle hotels in Fletcher bieden gasten toegang tot een restaurant, waar ze lekkere gerechten kunnen bestellen. Wil je gaan voor wat meer luxe? Kies dan voor een hotel in Fletcher met een spa of een zwembad. Als je een Fletcher voucher hebt, krijg je toegang tot vrijwel alle hotels die deel uitmaken van de Fletcher keten in Nederland. Vaak zijn er slechts een paar hotels die niet meedoen aan de Fletcher actie.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Fletcher Voucher

Hoe kan ik een Fletcher voucher kopen?

U kunt een Fletcher voucher kopen via de officiële Fletcher website, bij een Fletcher hotelreceptie of via geselecteerde partners.

Wat kan ik met een Fletcher voucher doen?

Met een Fletcher voucher kunt u een verblijf boeken in een van de Fletcher hotels in Nederland. U kunt de voucher gebruiken voor een overnachting, ontbijt, diner of andere faciliteiten bij het hotel.

Hoe lang is een Fletcher voucher geldig?

De geldigheidsduur van een Fletcher voucher varieert, maar meestal is deze één jaar geldig na aankoop. Het is belangrijk om de voorwaarden van de specifieke voucher te controleren.

Kan ik een Fletcher voucher retourneren of ruilen?

Fletcher vouchers kunnen over het algemeen niet worden geretourneerd of geruild. Het is belangrijk om de voorwaarden en het beleid van Fletcher met betrekking tot vouchers te raadplegen voordat u een aankoop doet.

Kan ik een Fletcher voucher gebruiken voor meerdere boekingen?

Nee, een Fletcher voucher kan meestal maar één keer worden gebruikt voor een boeking. Zodra u de voucher hebt ingewisseld, wordt deze als gebruikt beschouwd en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Top 5 Beste kopen
Logo