FIFA 24 kopen

Op zoek naar FIFA 24? Vergelijk hier de top 5 beste FIFA 24 kopen voor de beste prijs en ultieme game-ervaring. Maak je keuze en geniet van het spel!
FIFA 24 kopen
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
FIFA 24 Playstation 5
FIFA 24 Playstation 5
Voordelen
Alleen op PS 5 adaptive triggers en next gen functies. Samen of tegen wie dan ook in de wereld. De mooiste graphics ooit.
Nadelen
Deze FIFA 24 is wat duurder dan de FIFA 24 voor andere consoles.
FIFA 24 XBOX
FIFA 24 XBOX
Voordelen
Meer spelers en teams dan ooit. Vernieuwde game modes en nieuwe technologieën.
Nadelen
Om FIFA 24 goed te kunnen spelen heb je een werkende WIFI verbinding nodig.
Tip: Beste keuze
FIFA 24 Nintendo Switch
FIFA 24 Nintendo Switch
Voordelen
Nieuwste versie van FIFA. Direct spelen, ook als online versie beschikbaar. Goedkoper dan voor andere consoles.
Nadelen
Voor de beste spelervaring dien je een grotere controller te kopen.
FIFA 24 PC
FIFA 24 PC
Voordelen
Geschikt voor alle leeftijden. Mooiere graphics dan op welke console dan ook. Ook beschikbaar als pre order.
Nadelen
Kan alleen op een computer of laptop gespeeld worden.

Beste FIFA 24 kopenKoopgids: Welke FIFA 24 kopen is de beste koop van april 2024?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van FIFA 24, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen, afhankelijk van je voorkeuren en het platform waarop je wilt spelen. Hier zijn enkele stappen en tips om FIFA 24 te kopen:

Platform Kiezen: Bepaal eerst op welk platform je FIFA 24 wilt spelen. Het spel wordt meestal uitgebracht voor verschillende platforms zoals PlayStation, Xbox, PC en soms voor mobiele apparaten.

Fysieke Winkel of Online:

 • Fysieke Winkel: Je kunt naar een winkel gaan die videogames verkoopt en daar je exemplaar van FIFA 24 kopen.
 • Online Winkels: Websites zoals bol.com, MediaMarkt, Coolblue, en andere lokale retailers bieden vaak de mogelijkheid om zowel fysieke exemplaren van het spel te bestellen als digitale downloadcodes.

Direct Downloaden:

 • Voor PC-gamers is de FIFA-serie doorgaans beschikbaar op platforms zoals Origin (van EA Sports). Je kunt het spel kopen en direct downloaden vanuit deze platforms.
 • Consolegebruikers kunnen FIFA 24 ook direct downloaden van de PlayStation Store, Xbox Store, of welke relevante winkel dan ook voor hun specifieke console.

Pre-orderen: Als FIFA 24 nog niet is uitgebracht, kun je overwegen het spel vooraf te bestellen. Er zijn vaak pre-order bonussen zoals extra in-game content of vroege toegang tot het spel.

Edition Kiezen: EA Sports brengt meestal verschillende edities van hun FIFA-games uit, zoals Standaard, Deluxe, of Ultimate edities. Elke editie heeft verschillende bonussen en de prijs kan variëren, dus kies degene die het beste bij je past.

Prijsvergelijking: Het kan de moeite waard zijn om prijzen te vergelijken tussen verschillende retailers of platforms, omdat er soms aanbiedingen of kortingen beschikbaar zijn.

Reviews en Feedback: Voordat je koopt, kun je ook wachten op beoordelingen of feedback van andere spelers om er zeker van te zijn dat het spel aan je verwachtingen voldoet.

Zodra je een beslissing hebt genomen, volg je de aankoopinstructies op het gekozen platform of in de gekozen winkel. Na de aankoop kun je genieten van alle actie en spanning die FIFA 24 te bieden heeft!

Geschiedenis voetbalspel FIFA

Het voetbalspel FIFA, voluit FIFA Football of FIFA Soccer, is een reeks voetbalvideogames die jaarlijks wordt uitgegeven door Electronic Arts onder het label EA Sports. De serie is in de loop der jaren een van de meest populaire en bestverkopende videogames ter wereld geworden. Hier volgt een beknopt overzicht van de geschiedenis van de FIFA-serie:

Beginjaren (1990s):

 • FIFA International Soccer (1993): De eerste game in de serie, simpelweg bekend als FIFA International Soccer, werd gelanceerd in 1993 voor de Sega Mega Drive. Het spel was revolutionair in zijn 3D-presentatie en het gebruik van “isometrische” camerahoeken.
 • De serie groeide in populariteit gedurende de jaren ’90 met jaarlijkse releases, met titels zoals FIFA 96, die een belangrijke grafische update had, en FIFA 98, die de officiële licentie van het WK 1998 in Frankrijk bevatte.

Overgang naar de 21e eeuw (2000s):

 • De serie bleef innoveren met verbeterde graphics, realistischere gameplay en de toevoeging van bekende voetbalcompetities en nationale teams van over de hele wereld.
 • FIFA 2001 introduceerde bijvoorbeeld de officiële licentie van de Premier League.
 • FIFA 07 legde een sterke nadruk op de ‘Manager Mode’, wat het begin was van een meer diepgaande carrièremodus.

Technologische vooruitgang en Ultimate Team (2010s):

 • In dit decennium zag de FIFA-serie aanzienlijke verbeteringen in graphics en gameplay, mede dankzij de overgang naar krachtigere gamingconsoles zoals de PlayStation 4 en Xbox One.
 • FIFA Ultimate Team (FUT): Gelanceerd in FIFA 09, werd deze modus waarin spelers hun eigen “dream team” kunnen samenstellen uit voetbalkaarten, enorm populair en een belangrijke inkomstenbron voor de serie.
 • FIFA 17 introduceerde ‘The Journey’, een verhaalmodus waarin spelers het verhaal volgen van een fictieve voetballer genaamd Alex Hunter.

Recente ontwikkelingen (2020s):

 • De serie heeft zich gericht op het verbeteren van de gameplay, het toevoegen van nieuwe features, en het uitbreiden van bestaande modi zoals FUT en Carrièremodus.
 • Nieuwe technologieën, zoals real-time ray tracing en verbeterde AI, zijn geïntroduceerd in de recentste versies van het spel, dankzij de kracht van de nieuwste generatie consoles.

De FIFA-serie heeft zich onderscheiden door haar streven naar authenticiteit, waarbij elk spel in de reeks meer echte competities, teams en spelers toevoegt. Door de jaren heen heeft de serie ook concurrentie gezien, met name van de Pro Evolution Soccer (PES) serie van Konami, wat heeft bijgedragen aan de voortdurende innovatie en verbetering van de FIFA-games.

De populariteit van FIFA heeft het niet alleen tot een top videogame gemaakt, maar ook tot een belangrijk onderdeel van de voetbalcultuur zelf, met professionele e-sportstoernooien en miljoenen spelers wereldwijd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over FIFA 24 kopen

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor het spelen van FIFA 24?

De minimale systeemvereisten voor FIFA 24 zijn afhankelijk van de versie die je koopt. Je hebt een PC, X-Box of Playstation 5 nodig.

Kun je FIFA 24 alleen online spelen?

Nee, FIFA 24 biedt zowel online als offline speelmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om tegen andere spelers online te spelen, maar je kunt ook offline wedstrijden spelen tegen de computer of met vrienden op dezelfde console.

Is FIFA 24 beschikbaar op alle platforms?

FIFA 24 is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Controleer voordat je het spel koopt of jouw platform wordt ondersteund.

Kan ik mijn voortgang van FIFA 23 overzetten naar FIFA 24?

Nee, je kunt je voortgang en spelgegevens niet rechtstreeks overzetten van FIFA 23 naar FIFA 24. Elke nieuwe versie van het spel vereist een aparte aankoop en begint meestal met een schone lei.

Zijn er microtransacties in FIFA 24?

Ja, FIFA 24 bevat microtransacties. Dit betekent dat je optioneel in-game aankopen kunt doen, zoals het kopen van FIFA-punten, om je team te verbeteren of extra content te ontgrendelen. Deze aankopen zijn echter niet verplicht en je kunt het spel volledig spelen zonder extra geld uit te geven.

Top 5 Beste kopen
Logo