Amsterdenim Jeans
Bijgewerkt: Juli 2024

Amsterdenim Jeans

Amsterdenim Jeans

Amsterdenim Jeans is een kledingmerk dat is opgericht in Amsterdam. Inmiddels is het kledingmerk ook te vinden in winkels over de hele wereld, van Antwerpen tot New York. Daarmee is het merk internationaal, maar het houdt zeker zijn Hollandse – of beter gezegd Amsterdamse- trots. Het merk heeft als visie trots en vrijheid uit te dragen. Naast het verkopen van kleding is het bedrijf ook bekend geworden vanwege een video waarmee ze in de prijzen zijn gevallen. Daarin werd niet geklaagd over de toeristen in Amsterdam, maar diens bewoners. Het is een filmpje met een knipoog. Het bedrijf is er trots op om in Amsterdam te zijn gestart. 

Amsterdenim Jeans: meer dan alleen een spijkerbroekenmerk
Hoewel Amsterdenim misschien aan spijkerbroeken laat denken, Amsterdenim Jeans zijn niet het enige product in deze kledinglijn. Ze verkopen ook T-shirts, truien en vesten. Het meeste aanbod van het merk is gericht op mannen, maar ook vrouwen kunnen prettig shoppen bij dit merk. Met de nadruk op prettig. De kleding wordt namelijk verantwoord gemaakt. Het werk wordt niet uitbesteedt aan sweatshops in Azië, waar de kleding voor een hongerloontje in elkaar wordt gezet. Daarnaast is de kleding gemaakt om lang mee te gaan: er is dus geen sprake van een wegwerpcultuur bij het bedrijf. 

Amsterdenim Jeans: verantwoord kleding dragen
Met een Amsterdenim Jeans in je kast kan je met een gerust hart de straat op met je nieuwe spijkerbroek. De kleding van dit merk wordt relatief dichtbij huis gemaakt. Italië en Turkije zijn van alle producenten het verst verwijderd van het hoofdkantoor in Amsterdam. Maar worden ook producten voor het bedrijf gemaakt in Denemarken of zelfs in Nederland zelf. Je kan op de website bekijken welk product waar vervaardigd wordt. Dat is nog eens transparantie! 

Amsterdenim Jeans: mode voor heren en dames
Amsterdenim Jeans zijn er voor zowel heren als dames. Daarnaast verkoopt Amsterdenim nog meer producten van spijkerstof, zoals vestjes en jackjes. Maar er zijn ook accessoires zoals riemen en petjes te koop. Neem eens een kijkje in hun webshop voor het meest actuele aanbod. Je zal ervan versteld staan dat je af en toe nog eens een heel apart product tegenkomt. Wat dacht je van een spijkerjasje voor je hondje? De bestelling wordt snel vanuit de webshop geleverd, als je even niet kan shoppen in Amsterdam of een andere stad waar het merk een pand heeft. Als de bestelling niet bevalt, mag je die gratis retourneren. 

Beste Amsterdenim jeans aanbiedingen van Juli 2024