Afound Nederland
Bijgewerkt: Juni 2024

Afound Nederland

Afound Nederland

Wat is Afound Nederland?

Afound Nederland is een retailbedrijf dat kleding en huisartikelen aanbiedt tegen gereduceerde prijzen. Het was oorspronkelijk onderdeel van het Zweedse bedrijf H&M, maar is nu een eigen entiteit geworden. Afound is actief in verschillende landen, waaronder Nederland. Het bedrijf biedt een grote collectie van kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen, evenals producten voor thuis en wonen. Afound Nederland streeft ernaar om klanten tevreden te stellen door kwalitatief hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Afound is een online kledingwinkel die zich richt op damesmode. Het is een Zweedse winkelketen die in 2018 werd gelanceerd. In Nederland is Afound sinds april 2019 actief. Het bedrijf biedt kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten van bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. De collectie wordt wekelijks vernieuwd met nieuwe items.

Duurzaamheid staat bij Afound centraal. Zo probeert de keten zo min mogelijk nieuwe kleding te produceren en te verkopen. In plaats daarvan wordt er voornamelijk gebruikte kleding verkocht of kleding die gemaakt is van duurzame materialen. Dit maakt Afound een uitstekende plek om te shoppen als je bewust bezig wilt zijn met duurzaamheid.

welke merken kan ik kopen bij Afound Nederland?

Bij Afound Nederland vindt je vele verschillende kledingmerken, teveel om ze allemaal op te noemen. Een paar bekende merken zijn H&M, Cos, & Other Stories, Arket en Weekday. Het aanbod merken verschilt regelmatig bij Afound Nederland dus kom regelmatig terug om te kijken of er weer nieuwe kledingmerken beschikbaar zijn.

Is Afound tweedehands of nieuwe kleding?

Afound verkoopt uitsluitend nieuwe kleding, schoenen en accessoires. Er wordt wel gebruik gemaakt van stocklots, overproductie van merken of items die bijvoorbeeld beschadigd zijn tijdens het transport. Dit alles om de prijzen laag te kunnen houden. Alle producten op de website zijn dus nieuw en worden met de hand geselecteerd door het team van Afound.

Hoe kan het dat Afound Nederland zoveel korting kan geven

Er kan op verschillende manieren korting worden gegeven bij Afound Nederland. Bijvoorbeeld door de prijs van producten te verlagen, door het aanbieden van kortingscodes, of door het organiseren van speciale verkoopevents waarbij producten tegen een lagere prijs worden aangeboden. Dit is een manier om klanten aan te trekken en te behouden en om de verkoop van producten te stimuleren. Het kan ook zijn dat Afound Nederland producten aanbiedt die al tegen een lagere prijs zijn gekocht, of dat ze samenwerken met merken om exclusieve aanbiedingen te doen. Er zijn dus verschillende manieren waarop korting kan worden gegeven.

wat is een Afound coupon en waar kan ik een Afound coupon vinden?

Een Afound coupon is een kortingscode die kan worden gebruikt om korting te krijgen bij het doen van een aankoop bij Afound. Deze kortingscodes kunnen op verschillende manieren worden verkregen, bijvoorbeeld door ze te ontvangen via de e-mail of via social media. Soms worden kortingscodes ook aangeboden als onderdeel van een speciale aanbieding of als beloning voor trouwe klanten. Als je op zoek bent naar een Afound coupon, kan je op verschillende manieren proberen om er een te verkrijgen. Bijvoorbeeld door je aan te melden voor de e-maillijst van Afound, of door te volgen op sociale media. Je kunt ook proberen om op internet te zoeken naar kortingscodes of speciale aanbiedingen die Afound aanbiedt. Soms krijgen trouwe klanten een Afound coupon opgestuurd als het een tijdje geleden is dat er besteld wordt. Je kan ook een coupon ontvangen als je een klacht of opmerking hebt gestuurd naar de klantenservice.

heeft Afound gratis verzending en gratis retour?

De verzendkosten bij Afound Nederland verschillen per kledingmerk. Het kan zijn dat bij het ene merk je 5 euro verzendkosten moet betalen en bij een ander merk geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Ook kan het voorkomen dat bij een order de pakketten verschillend aankomen, omdat er geleverd wordt vanuit de merken zelf en niet vanuit een centraal distributiecentrum van Afound zelf. Soms zijn de verzendkosten gratis vanaf een bepaald bestelbedrag.

Ook wat betreft het retour stellen is er niet een eenduidig beleid wat betreft retour sturen. Sommige merken bieden gratis retour aan en andere merken brengen retourkosten in rekening. Bekijk voordat je besteld bij het betreffende merk of er eventueel retour kosten in rekening worden gebracht.

De levertijd van de meeste pakketten is tussen de 2 en 10 werkdagen. Sommige merken komen vanuit Engeland, en sinds dit land niet meer in de EU zit kan de levertijd iets langer zijn dan dat je normaal gewend bent.

Hoe kan ik de klantenservice van Afound bereiken?

Je kan contact opnemen met de klantenservice van Afound door te bellen naar 020-3030303 (maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur) of door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Ook is er een livechat beschikbaar op de website (maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur). Als je vraag niet urgent is, kan je ook gebruik maken van het contactformulier op de website of de veelgestelde vragen pagina raadplegen. 

Hebben ze ook fysieke winkels? 

Momenteel heeft Afound geen fysieke winkels in Nederland, maar wel in andere landen zoals Zweden en Duitsland. Wel is het mogelijk om je bestelling gratis af te laten leveren bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Dit afhaalpunt moet wel aangesloten zijn bij PostNord of DHL Express, want dat zijn de vervoerders waarmee Afound werkt.

Beste Afound Nederland aanbiedingen van Juni 2024