Aandelen App
Bijgewerkt: Juni 2024

Aandelen App

Aandelen App

Een aandelen app maakt het gemakkelijk om te beleggen. Met een aandelen app maakt het namelijk niet uit waar je bent. Zo lang je internet hebt, kun je de app gebruiken en kun je dus beleggen. Veel mensen kiezen ervoor om te beleggen om zo geld te verdienen. Met een aandelen app is dit heel gemakkelijk, omdat je dit altijd en overal kunt doen. Wanneer je met de bus of trein onderweg bent bijvoorbeeld, of als je tv kijkt op de bank. Zelfs tijdens je normale baan kun je gemakkelijk tegelijkertijd beleggen met een aandelen app. 

 

Beginnend belegger
Als beginnend belegger doe je er verstandig aan om te kiezen voor een aandelen app die niet te ingewikkeld is voor jouw nog minimale kennis. Een voorbeeld hiervan is Etoro. De minimale inleg bij deze aandelen app is € 170 en dat is laag. Daarnaast betaal je geen commissie. Als beginnend belegger krijg je bij deze app ook nog ondersteuning en kun je cursussen volgen. Daarom is Etoro een ideale aandelen app voor de beginnend belegger. Een andere aandelen app die voor beginnend beleggers is gemaakt, is BUX. Wie al wel ervaring heeft, vind deze apps misschien te simpel en wil meer opties in zijn of haar aandelen app. 

 

Beleggen met wisselgeld
Peaks is een aandelen app waarbij je kleine bedragen kunt beleggen. Betalingen die je doet worden naar boven afgerond en het wisselgeld wordt gebruikt om te beleggen. Je kunt ook zelf geld inleggen. Andere bekende aandelen apps zijn DEGIRO en Plus500. Deze apps zijn, net als Etoro, gratis. Je betaalt dus niet om ze te installeren op je smartphone. Dit geldt zowel voor smartphones met Android als voor iPhones van Apple. 

 

DEGIRO aandelen app
DEGIRO is een aandelen app die in Nederland is begonnen en ook hier gereguleerd wordt. De app is geschikt voor meer ervaren beleggers. In deze app kunnen betalingen met iDeal gedaan worden en bovendien zijn de transactiekosten relatief laag. In enkele gevallen betaal je zelfs geen transactiekosten. Hoewel de DEGIRO aandelen app voor meer ervaren beleggers is, is de interface gebruiksvriendelijk genoeg voor niet-ervaren beleggers. Dat maakt het relatief gemakkelijk om snel om te leren gaan met de aandelen app. 

 

Beste Aandelen App aanbiedingen van Juni 2024