Aandelen App

Bekijk de reviews en ervaringen en kies de beste Aandelen App. Vergelijk de top 5 beste Aandelen app voor beginners in Nederland.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
DEGIRO
DEGIRO
Voordelen
Gebruiksvriendelijk en minimalistisch. Een ervaren klantenservice. Groot aanbod van producten. Een van de goedkoopste aandelen apps van Nederland.
Nadelen
Beperkte handleidingen. Beperkte analyse mogelijkheden.

Beleggen kent risico’s. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Bux Zero
Bux Zero
Voordelen
Commissievrij beleggen. Zonder gedoe en snel aandeelhouder worden. Je geld wordt veilig bewaard en beschermd. Veilig en verantwoord. Bux zero is voor iedereen.
Nadelen
Bijna geen tools in de app. Je kan alleen handelen in Europese en Amerikaanse beurzen.

Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.
Waar te koop?
Etoro
Etoro
Voordelen
Commissie loos handelen. Makkelijk en snel een rekening openen. Innovatieve functies voor goede strategieën. Veilig en vertrouwd. Groot aanbod van wereldwijde beurzen. Wereldwijd een van de marktleiders.
Nadelen
Hoge transactiekosten. Geld opnemen duurt langer. Het bedrijf heeft geen klantenservice in Nederland.
Waar te koop?

Beste Aandelen AppKoopgids: Welke Aandelen App is de beste optie in maart 2024?

Een aandelen app maakt het gemakkelijk om te beleggen. Met een aandelen app maakt het namelijk niet uit waar je bent. Zo lang je internet hebt, kun je de app gebruiken en kun je dus beleggen. Veel mensen kiezen ervoor om te beleggen om zo geld te verdienen. Met een aandelen app is dit heel gemakkelijk, omdat je dit altijd en overal kunt doen. Wanneer je met de bus of trein onderweg bent bijvoorbeeld, of als je tv kijkt op de bank. Zelfs tijdens je normale baan kun je gemakkelijk tegelijkertijd beleggen met een aandelen app.

Beginnend belegger

Als beginnend belegger doe je er verstandig aan om te kiezen voor een aandelen app die niet te ingewikkeld is voor jouw nog minimale kennis. Een voorbeeld hiervan is Etoro. De minimale inleg bij deze aandelen app is € 170 en dat is laag. Daarnaast betaal je geen commissie. Als beginnend belegger krijg je bij deze app ook nog ondersteuning en kun je cursussen volgen. Daarom is Etoro een ideale aandelen app voor de beginnend belegger. Een andere aandelen app die voor beginnend beleggers is gemaakt, is BUX. Wie al wel ervaring heeft, vind deze apps misschien te simpel en wil meer opties in zijn of haar aandelen app.

Beleggen met wisselgeld

Peaks is een aandelen app waarbij je kleine bedragen kunt beleggen. Betalingen die je doet worden naar boven afgerond en het wisselgeld wordt gebruikt om te beleggen. Je kunt ook zelf geld inleggen. Andere bekende aandelen apps zijn DEGIRO en Plus500. Deze apps zijn, net als Etoro, gratis. Je betaalt dus niet om ze te installeren op je smartphone. Dit geldt zowel voor smartphones met Android als voor iPhones van Apple.

DEGIRO aandelen app

DEGIRO is een aandelen app die in Nederland is begonnen en ook hier gereguleerd wordt. De app is geschikt voor meer ervaren beleggers. In deze app kunnen betalingen met iDeal gedaan worden en bovendien zijn de transactiekosten relatief laag. In enkele gevallen betaal je zelfs geen transactiekosten. Hoewel de DEGIRO aandelen app voor meer ervaren beleggers is, is de interface gebruiksvriendelijk genoeg voor niet-ervaren beleggers. Dat maakt het relatief gemakkelijk om snel om te leren gaan met de aandelen app.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Aandelen Apps

Wat is een aandelen app?

Een aandelen app is een mobiele toepassing waarmee je kunt handelen in aandelen, ETF’s en andere financiële producten.

Zijn aandelen apps veilig?

Kies voor apps van gerenommeerde financiële instellingen met beveiligingsmaatregelen zoals tweefactorauthenticatie.

Wat kost het gebruik van een aandelen app?

Kosten kunnen variëren. Sommige apps zijn gratis maar hebben handelskosten, terwijl anderen een maandelijks bedrag vragen.

Kan ik ook andere beleggingsproducten kopen via een aandelen app?

Ja, veel apps bieden ook opties, ETF’s en zelfs cryptovaluta aan.

Heb ik veel kennis nodig om een aandelen app te gebruiken?

Nee, de meeste apps zijn gebruiksvriendelijk en bieden educatieve resources voor beginners.

Top 5 Beste kopen
Logo