Tropical Island Duitsland

Ontdek de top 5 beste tropical island bestemmingen in Duitsland! Vergelijk de meest exotische eilanden voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.
Tropical Island Duitsland
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Tropical Islands Duitsland
Tropical Islands Duitsland
Voordelen
Grootste indoor tropisch zwemparadijs van Europa. Unieke overnachtingsmogelijkheden, zoals luxe tenten. Diverse activiteiten voor alle leeftijden. Het hele jaar door zomers weer.
Nadelen
Vanuit Nederland is het te ver rijden zonder overnachting.
Waar te koop?

Beste Tropical Island DuitslandKoopgids: Welke Tropical Island Duitsland is de beste koop van april 2024?

hoe groot is Tropical Island Duitsland?

Tropical Islands Resort is een groot tropisch zwemparadijs gelegen in Krausnick, Duitsland. Het bevindt zich in een voormalige luchtschiphangar, die bekend staat als de grootste vrijstaande hal ter wereld. De hal heeft een totale oppervlakte van ongeveer 66.000 vierkante meter (710.000 vierkante meter) en een volume van ongeveer 5 miljoen kubieke meter. De hal is 360 meter lang, 210 meter breed en 107 meter hoog.

Binnen in de hal bevindt zich een tropisch paradijs met zwembaden, waterglijbanen, restaurants, accommodaties en zelfs een indoor regenwoud. Het resort biedt bezoekers het hele jaar door een tropische ervaring, ongeacht het weer buiten.

Hoeveel glijbanen heeft Tropical Island?

Tropical Islands Resort in Duitsland heeft een verscheidenheid aan waterglijbanen die zowel spannend als leuk zijn voor bezoekers van alle leeftijden. Op het moment van mijn kennis cutoff in september 2024, beschikt het resort over vier glijbanen:

  1. De “Turbo Slide” is de hoogste en snelste glijbaan van het resort, waar bezoekers snelheden tot 70 km/u kunnen bereiken.
  2. De “Twister Slide” biedt bezoekers een opwindende afdaling met veel bochten en wendingen.
  3. De “Family Slide” is een brede glijbaan, geschikt voor het hele gezin om samen van te genieten.
  4. De “Kids’ Slide” is speciaal ontworpen voor jongere kinderen en biedt een veiligere en langzamere glijervaring.

Houd er rekening mee dat het aantal en type glijbanen in de loop van de tijd kan veranderen, dus het is altijd een goed idee om de meest recente informatie op de officiële website van Tropical Islands te controleren voordat je een bezoek plant.

Tropical Island Resort Duitsland

Op zoek naar een tropisch paradijs in Duitsland? Dicht bij huis ligt Europa’s grootste tropische vakantieoord: het Tropical Islands Resort. Hier ervaar je een echte tropische vakantiesfeer. Ontdek de exotische waterwereld en verken grotten in de betoverende lagune. Ontspan aan de Zuidzee onder palmbomen op een tropisch zandstrand.

Amazonia, het buitenste deel van Tropical Islands, is het hele jaar open en beslaat ongeveer 35.000 m². Hier vind je talloze waterattracties, uitgestrekte ligweiden, sportvelden en wellness- en ontspanningsfaciliteiten voor het hele gezin. Naast de vele zwembaden bevindt zich hier de unieke whitewater river in Duitsland, een 250 meter lange stroomversnelling en het hoogtepunt van Amazonia. Het kinderspeelparadijs biedt vertier met een snelle kartbaan, een botenbassin en nog veel meer.

Mis zeker niet de 25 meter hoge glijbaantoren met maar liefst vier glijbanen voor gegarandeerd waterplezier! Tropical Islands is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend (behalve tijdens Kerstmis). Tijdens je verblijf zijn toegang tot de waterwereld en de wellness- en spafaciliteiten inbegrepen.

Overnacht in een gethematiseerde kamer te midden van de tropische omgeving van Tropical Islands of kies voor een van de goed uitgeruste Woodland Homes in het naastgelegen Ferienhaus-Park.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Tropical Island Duitsland

Wat is Tropical Island Duitsland?

Tropical Island Duitsland is een van de grootste overdekte waterparken in Europa. Het is gelegen in Krausnick, ongeveer 60 km ten zuiden van Berlijn.

Wat zijn de openingstijden van Tropical Island Duitsland?

Tropical Island Duitsland is het hele jaar door geopend. De exacte openingstijden variëren, maar over het algemeen opent het park ’s ochtends rond 10.00 uur en sluit het ’s avonds tussen 21.00 en 24.00 uur.

Wat zijn de prijzen voor toegang tot Tropical Island Duitsland?

De prijzen variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de bezoeker. Een volwassenenticket kost bijvoorbeeld rond de € 50-60, terwijl kinderen en senioren vaak een gereduceerd tarief krijgen. Er zijn ook speciale tarieven voor avondtickets en groepen.

Wat zijn de attracties en faciliteiten in Tropical Island Duitsland?

Tropical Island Duitsland biedt een scala aan attracties en faciliteiten, waaronder verschillende zwembaden, glijbanen, een kunstmatig strand, een tropische regenwoudhal, sauna’s, wellnessfaciliteiten, restaurants en winkels.

Zijn er accommodatiemogelijkheden bij Tropical Island Duitsland?

Ja, er zijn verschillende accommodatiemogelijkheden beschikbaar bij Tropical Island Duitsland. Bezoekers kunnen kiezen uit kamers in het Tropical Islands Resort, dat direct naast het waterpark ligt, of ervoor kiezen om te overnachten in een van de glampingtenten of stacaravans op het terrein.

Top 5 Beste kopen
Logo