Prime Drink

Op zoek naar de beste prime drink? Vergelijk de top 5 opties hier en ontdek welke prime drink perfect bij jou past. Lees verder voor onze aanbevelingen!
Prime Drink
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Prime Drink Lemon Lime
Prime Drink Lemon Lime
Voordelen
ideaal voor de liefhebbers van wat meer zurige smaken zoals citroen of limoen. Dit product bevat geen cafeïne en maar 20 calorieën per fles. Daarnaast bevat deze Prime Drink elektrolyten, waardoor het een ideaal drankje is voor hardlopers en andere sporters.
Nadelen
andere smaken zijn beter als je niet van citroen of limoen houdt.
Prime Drink Blue Raspberry
Prime Drink Blue Raspberry
Voordelen
de beste keuze voor iedereen die dol is op de smaak van framboos. Heerlijk verfrissend na een inspannende activiteit. Weinig calorieën per fles. Opvallende blauwe kleur die er smakelijk uitziet.
Nadelen
product bevat veel additieven.
Tip: Beste keuze
Prime Drink Tropical Punc
Prime Drink Tropical Punc
Voordelen
perfect als je op zoek bent naar een verfrissend drankje met een tropische smaak. Dit product bevat elektrolyten, waardoor het een ideaal drankje om te drinken is na een flinke inspanning. Bevat geen cafeïne en weinig calorieën.
Nadelen
er zijn smaken die je wellicht lekkerder vindt.
Prime Drink Strawberry Melon
Prime Drink Strawberry Melon
Voordelen
heerlijke smaak dankzij de combinatie van aardbei en meloen. Bijzonder verfrissend, waardoor het ideaal is om te drinken na een sportieve inspanning. Maximaal aantal van 20 calorieën per fles. Geen cafeïne, waardoor je het gedurende de hele dag kunt drinken.
Nadelen
dit drankje bevat diverse additieven.
Prime Drink Meta Moon
Prime Drink Meta Moon
Voordelen
een aangenaam fruitige smaak met hinten van aardbei. Geen cafeïne, weinig calorieën (20) en weinig suiker (max. 2 gram). Met dit product kun je jouw natuurlijk elektrolyten bijvullen nadat je sportief bezig bent geweest.
Nadelen
naam geeft niet duidelijk aan wat de smaak is van dit drankje.

Beste Prime DrinkKoopgids: Welke Prime Drink is de beste koop van april 2024?

Prime Drink is een nieuw sportdrankje dat aan het begin van 2024 gelanceerd is door 2 zeer populaire en succesvolle YouTubers. Dat zijn de Brit KSI en de Amerikaan Logan Paul. Beiden zijn rappers en ze zijn ook allebei actief in de vechtsport. KSI is een professioneel bokser en Logan Paul doet aan professioneel worstelen. De beide grootheden hebben elkaar een paar keer in de ring getroffen. Ondanks dat ze daar rivalen zijn, hebben ze gezamenlijk Prime Drink gelanceerd. Het achterliggende idee is dat 2 personen die het in de ring niet altijd met elkaar eens zijn, op andere gebieden grote dingen voor elkaar kunnen krijgen door samen te werken.

Veel volgers voor Prime Drink op Instagram

Dat de 2 rappers en hun boodschap erg populair zijn blijkt wel uit de 64 miljoen volgers die ze samen hebben. De actie van het tweetal heeft ervoor gezorgd dat Prime Drink onder jeugdigen zo populair is, dat het bijna niet aan te slepen is. Een aardig details is, dat het drankje wordt geproduceerd door een Nederlandse fabrikant. De sportdrank, die aanvankelijk in slechts 3 smaken leverbaar was, is vooralsnog bijna uitsluitend verkrijgbaar via online winkels. De vraag is echter zo groot, dat de voorraden bijna voortdurend zijn uitverkocht.

Wat zit er precies in Prime Drink?

Prime Drink is een sportdrank, die energie geeft. Het bestaat voor ongeveer 10 procent uit kokoswater en voor het overige grotendeels uit water. Het product bevat geen suikers en ook geen cafeïne. Doordat er mineralen en vitaminen in het drankje zitten wordt het verkocht als een gezond product. Wat ook een rol speelt bij de populariteit is, dat de rappers er veel aandacht aan besteden dat Prime Drink halal is. Dat wil zeggen dat het ook door moslims kan worden gedronken, omdat er geen verboden ingrediënten in zitten. Deze sportdrank is nu leverbaar in 6 smaken.

Waar kan ik Prime Drink kopen in Nederland?

Als je in Nederland woont en Prime Drink wilt bestellen kun je dat het beste doen bij Amazon. De meeste smaken zijn vaak uitverkocht, maar de voorraden worden bij deze webshop vrij snel aangevuld. In fysieke winkels is deze sportdrank niet te koop. De Aldi in Groot-Brittannië heeft een actie georganiseerd waarbij Prime Drink zou worden verkocht. De hele voorraad was echter al na 3 minuten uitverkocht. De resterende jeugdige klanten werden zo boos dat er maar zo weinig voorraad was, dat ze de winkels hebben bestormd. Volgens deze Engelse winkelketen was de verkoop van Prime Drink een eenmalige actie.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Prime Drink

Wat is Prime Drink?

Prime Drink is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om het lichaam te voorzien van essentiële voedingsstoffen en antioxidanten. Het bevat een mix van vitaminen, mineralen en plantaardige extracten die de algehele gezondheid en het welzijn bevorderen.

Hoe gebruik je Prime Drink?

Om Prime Drink te gebruiken, meng je eenvoudigweg een maatschepje van het poeder met water of sap. Drink het mengsel vervolgens op. Het wordt aanbevolen om Prime Drink dagelijks in te nemen als onderdeel van een evenwichtig dieet.

Wat zijn de voordelen van Prime Drink?

Prime Drink helpt het immuunsysteem te versterken, de energieniveaus te verbeteren en de algehele gezondheid te ondersteunen. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het beschermen van het lichaam tegen vrije radicalen.

Wie kan Prime Drink gebruiken?

Prime Drink is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden die hun algehele gezondheid willen verbeteren en hun immuunsysteem willen versterken. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen die een drukke levensstijl hebben, vaak onderweg zijn of die behoefte hebben aan extra voedingsstoffen.

Zijn er bijwerkingen van Prime Drink?

Prime Drink is over het algemeen veilig voor gebruik en heeft weinig bijwerkingen. Het is echter altijd raadzaam om de ingrediëntenlijst te controleren op mogelijke allergenen of persoonlijke intoleranties. Als je specifieke medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt, is het verstandig om voor gebruik een arts te raadplegen.

Top 5 Beste kopen
Logo