Prime Drink
Bijgewerkt: Maart 2023

Prime Drink

Prime Drink

Prime Drink is een nieuw sportdrankje dat aan het begin van 2022 gelanceerd is door 2 zeer populaire en succesvolle YouTubers. Dat zijn de Brit KSI en de Amerikaan Logan Paul. Beiden zijn rappers en ze zijn ook allebei actief in de vechtsport. KSI is een professioneel bokser en Logan Paul doet aan professioneel worstelen. De beide grootheden hebben elkaar een paar keer in de ring getroffen. Ondanks dat ze daar rivalen zijn, hebben ze gezamenlijk Prime Drink gelanceerd. Het achterliggende idee is dat 2 personen die het in de ring niet altijd met elkaar eens zijn, op andere gebieden grote dingen voor elkaar kunnen krijgen door samen te werken.

Veel volgers voor Prime Drink op Instagram

Dat de 2 rappers en hun boodschap erg populair zijn blijkt wel uit de 64 miljoen volgers die ze samen hebben. De actie van het tweetal heeft ervoor gezorgd dat Prime Drink onder jeugdigen zo populair is, dat het bijna niet aan te slepen is. Een aardig details is, dat het drankje wordt geproduceerd door een Nederlandse fabrikant. De sportdrank, die aanvankelijk in slechts 3 smaken leverbaar was, is vooralsnog bijna uitsluitend verkrijgbaar via online winkels. De vraag is echter zo groot, dat de voorraden bijna voortdurend zijn uitverkocht.

Wat zit er precies in Prime Drink?

Prime Drink is een sportdrank, die energie geeft. Het bestaat voor ongeveer 10 procent uit kokoswater en voor het overige grotendeels uit water. Het product bevat geen suikers en ook geen cafeïne. Doordat er mineralen en vitaminen in het drankje zitten wordt het verkocht als een gezond product. Wat ook een rol speelt bij de populariteit is, dat de rappers er veel aandacht aan besteden dat Prime Drink halal is. Dat wil zeggen dat het ook door moslims kan worden gedronken, omdat er geen verboden ingrediënten in zitten. Deze sportdrank is nu leverbaar in 6 smaken.

Waar kan ik Prime Drink kopen in Nederland?

Als je in Nederland woont en Prime Drink wilt bestellen kun je dat het beste doen bij Amazon. De meeste smaken zijn vaak uitverkocht, maar de voorraden worden bij deze webshop vrij snel aangevuld. In fysieke winkels is deze sportdrank niet te koop. De Aldi in Groot-Brittannië heeft een actie georganiseerd waarbij Prime Drink zou worden verkocht. De hele voorraad was echter al na 3 minuten uitverkocht. De resterende jeugdige klanten werden zo boos dat er maar zo weinig voorraad was, dat ze de winkels hebben bestormd. Volgens deze Engelse winkelketen was de verkoop van Prime Drink een eenmalige actie.

Beste Prime Drink aanbiedingen van Maart 2023