Mason Garments Sneakers
Bijgewerkt: Juli 2024

Mason Garments Sneakers

Mason Garments Sneakers

Sneakers worden veel gedragen en zijn dan ook zeer geliefde schoenen. Sneakers zijn altijd in de mode en zijn te combineren met iedere kledingstijl. Van sportief tot zakelijk, de sneaker is onmisbaar geworden in het hedendaagse straatbeeld. Zo worden sneakers veel gedragen door bekende modebloggers op Instagram en YouTube, zie je ze terug in veel tijdschriften en komt een straatbeeld zonder sneakers eigenlijk niet meer voor. Een high-end sneaker dat door veel mensen gedragen wordt, zijn Mason Garments sneakers. Mason Garments is een high-end schoenenlabel dat in 2021 opgericht is door de ontwerper Rendi Aditia. Mason Garments sneakers zijn dan ook niet meer uit de fashionwereld weg te denken. 

 

Het verhaal van Mason Garments

Ontwerper Rendi Aditia is in de jaren 90 opgegroeid. Hier zag hij zijn moeder en oudere broer veel high-end kleding dragen. Dit is dan ook de eerste keer dat Rendi in aanraking komt met luxe merken. Al vanaf jongs af aan heeft Rendi een onbeschrijfelijk gevoel van het dragen van luxe items als een jong kind. Rendi droomt er dan ook al jaren van een schoenenmerk op te bouwen dat zijn eigen persoonlijke interesse en stijl weerspiegeld. Nadat hij zijn ideeën in ontwerpen had gegoten en de juiste partners voor zijn merk had gevonden is Mason Garments ontstaan. 

 

Sneakers van de meest bekwame schoenmakers

De ambities van Rendi Aditia hebben Mason Garments naar Italië geleid. Hier is de oorsprong van het beste schoeisel op de markt ontstaan. Je kent Italië misschien wel vanwege zijn fijne tradities van vakmanschap. Italië is dan ook door de eeuwen heen de bron geweest van talloze unieke meesterwerken. Dit is goed terug te zien in de sneakers van Mason Garments. Iedere sneakers wordt met vakmanschap vervaardigd door bekwame schoenmakers. Naast een fabrikant in Italië heeft Mason Garments ook nog een ontwerpstudio in Amsterdam.

Trendy en stijlvolle sneakers

Naar wat voor sneaker je ook op zoek bent, bij Mason Garments is meer dan genoeg keuze. Zo heb je de keuze uit sportieve of meer zakelijke sneakers. De sportieve modellen zijn voorzien van trendy kleuren en een uniek design wat zorgt voor een sportief karakter. De meer zakelijke sneakers zijn perfect te combineren met een net pak of met een nette pantalon. Deze sneakers geven je outfit een meer casual uiterlijk, terwijl je toch stijlvol voor de dag komt. Heb je kinderen? Bij Mason Garments zijn ook voor kinderen high-end sneakers te vinden die de outfit van jouw kind helemaal compleet maken. 

Beste Mason Garments Sneakers aanbiedingen van Juli 2024