In Gold We Trust Hoodie
Bijgewerkt: Juni 2023

In Gold We Trust Hoodie

In Gold We Trust Hoodie

Een goede hoodie kan eigenlijk niet in de kledingkast ontbreken. Een hoodie zit aangenaam, is lekker comfortabel en ideaal om te dragen tijdens het chillen of na het sporten. Het is het perfecte kledingstuk om lekker in te loungen en weer tot rust te komen. Een merk dat bekend staat om haar hoogwaardige hoodies is het merk In Gold We Trust. Zowel voor heren als dames heeft In Gold We Trust veel verschillende hoodies in haar collectie. De hoodies zijn allemaal te herkennen aan het opvallende logo op de voorkant of op de linkerborst van de hoodie. De hoodies zijn van hoge kwaliteit, waardoor de hoodies een hoog draagcomfort hebben. Eigenlijk zou je iedere dag wel in een In Gold We Trust hoodie willen lopen!

 

Een hoodie om jarenlang van te genieten

Een In Gold We Trust hoodie zit erg lekker en is gemaakt om jarenlang mee te gaan. Iedere In Gold We Trust hoodie heeft een stoer uiterlijk en is perfect te combineren met een leren jack, mooie jeans of stoere laarsjes. Daarnaast is een In Gold We Trust ook perfect te combineren met een pantalon en chique schoenen, als je meer van een business uitstraling houdt. Of je nu kiest voor rebels of netjes, met een In Gold We Trust zit je altijd goed.

 

Over In Gold We Trust

In Gold We Trust is in 2012 opgericht. De basis van het merk is maatwerk, tijdloosheid en vrijheid. Het moederbedrijf van In Gold We Trust is Franzels. Veel designs zijn op de eerdere designs van dit moederbedrijf gebaseerd. In Gold We Trust stelt vakmanschap en kwaliteit voorop, wat goed terug te zien is in iedere collectie. Eigenlijk is het merk erg introvert met een uitgesproken mening.

Cultuur wordt als grote inspiratiebron gezien door In Gold We Trust. Tijdens het ontwerpen van de kleding wordt alle kennis ingezet. Hierdoor worden nieuwe informatiestromen in de kleding verwerkt. Ieder item van In Gold We Trust is ontworpen door een community van individualisten. De stijl wordt hierbij altijd beïnvloed door verschillende culturen, scenes en generatie. Deze individualisten laten zich niet beperken door hun eigen grenzen. Hierdoor kan er vol vrijheid en creativiteit ontworpen worden. Dit alles heeft geleid tot de iconische In Gold We Trust hoodies. Naast hoodies kun je ook broeken, t-shirts en accessoires van In Gold We Trust kopen.

Beste In Gold We Trust Hoodie aanbiedingen van Juni 2023