Disneyland Parijs aanbieding Hema
Bijgewerkt: Juni 2023

Disneyland Parijs aanbieding Hema

Disneyland Parijs aanbieding Hema

Hoe ga je het goedkoopst naar Disneyland met of zonder Hema aanbieding?

Om goedkoop naar Disneyland te gaan, zijn er verschillende tips en strategieën die je kunt toepassen om kosten te besparen op je reis en verblijf. Hier zijn enkele suggesties:

Boek vroeg: Vroege boekingen kunnen je helpen om de beste deals te krijgen op vliegtickets, treinkaartjes, accommodatie en zelfs Disneyland-parktickets. Begin maanden van tevoren met het plannen van je reis om de beste aanbiedingen te vinden.

Reis buiten het hoogseizoen: Vermijd het reizen tijdens schoolvakanties, feestdagen en het hoogseizoen, wanneer prijzen voor vervoer en accommodatie doorgaans hoger zijn. Overweeg te reizen tijdens het laagseizoen, wanneer er minder drukte is en prijzen lager kunnen zijn.

Vergelijk vervoersopties: Afhankelijk van waar je vandaan komt, kun je verschillende vervoersopties overwegen, zoals vliegen, treinreizen of zelfs met de auto. Vergelijk prijzen en aanbiedingen voor verschillende vervoersmiddelen om de meest voordelige optie te vinden.

Kies budgetaccommodatie: Overweeg om te verblijven in budgethotels of hostels in plaats van de officiële Disneyland-hotels. Je kunt ook accommodaties in nabijgelegen steden overwegen, zoals Val d'Europe, die goedkopere opties kunnen bieden en toch gemakkelijk toegang hebben tot het park via openbaar vervoer.

Profiteer van aanbiedingen en kortingen: Houd kortingen en speciale aanbiedingen in de gaten voor Disneyland-parktickets, zoals groepskortingen, meerdaagse pasaanbiedingen of kortingen voor kinderen en senioren. Je kunt ook kijken naar pakketdeals die accommodatie, vervoer en parktickets combineren om geld te besparen.

Neem je eigen eten en drinken mee: Eten en drinken in Disneyland kunnen duur zijn, dus overweeg om je eigen snacks, waterflessen en zelfs lunchpakketten mee te nemen om de kosten te drukken.

Stel een budget op: Stel van tevoren een dagelijks budget op voor eten, souvenirs en extra activiteiten, zodat je beter controle kunt houden over je uitgaven tijdens je bezoek aan Disneyland.

Door deze tips te volgen, kun je een leuke en betaalbare reis naar Disneyland plannen zonder al te veel in te leveren op de ervaring.

Wat is de goedkoopste periode om naar Disneyland te gaan met of zonder Hema aanbieding?

De goedkoopste periode om naar Disneyland te gaan is meestal tijdens het laagseizoen, wanneer er minder bezoekers zijn en de prijzen voor zowel parktickets als accommodaties lager liggen. Het laagseizoen varieert enigszins tussen Disneyland Parijs en Disneyland in Californië en Florida, maar over het algemeen zijn de volgende periodes doorgaans goedkoper:

Januari tot half februari: Na de drukte van de feestdagen in december, neemt het aantal bezoekers af en worden de prijzen vaak verlaagd. Houd er echter rekening mee dat het weer in Parijs en Californië in deze tijd van het jaar koud kan zijn, terwijl het in Florida wat milder is.

September tot begin oktober: Deze periode valt na de zomervakantie en vóór de herfstvakanties en Halloween-evenementen, waardoor het vaak minder druk is in de parken. Het weer is meestal aangenamer in Parijs en Californië, terwijl het in Florida nog steeds warm kan zijn.

November tot begin december: Tussen Halloween en de kerstperiode is er vaak een daling in bezoekersaantallen en prijzen. Houd er rekening mee dat in deze periode sommige attracties gesloten kunnen zijn voor onderhoud of renovatie.

Houd er rekening mee dat prijzen en bezoekersaantallen kunnen variëren, en dat weekends en feestdagen over het algemeen drukker en duurder zijn dan doordeweekse dagen. Controleer de specifieke data en aanbiedingen voor de periode waarin je wilt reizen om de beste deal te vinden.

Wat kost de tol naar Disneyland Parijs?

De tolkosten op de snelwegen naar Disneyland Parijs zijn afhankelijk van de route die je neemt en de afstand die je aflegt. Als je vanuit Nederland of België naar Disneyland Parijs reist, moet je rekening houden met tolkosten op de Franse snelwegen (autoroutes).

Een ruwe schatting van de tolkosten vanaf de Nederlandse of Belgische grens tot aan Disneyland Parijs kan variëren tussen de €20 en €25 enkele reis, afhankelijk van de exacte route die je kiest. Houd er rekening mee dat de tolkosten kunnen variëren op basis van het type voertuig, het aantal assen en de tijd van het jaar. Je kunt een actuele tolkostenberekening vinden op websites zoals ViaMichelin (www.viamichelin.com) of de officiële website van de Franse snelwegen (www.autoroutes.fr).

Als je je zorgen maakt over tolkosten, kun je overwegen om alternatieve routes te nemen die geen tolwegen bevatten, hoewel deze routes doorgaans langer duren en mogelijk meer brandstofkosten met zich meebrengen. Een andere optie is om het openbaar vervoer, zoals de trein of bus, te gebruiken om naar Disneyland Parijs te reizen.

Kan je 2 Disney parken in 1 dag doen?

 

Het is zeker mogelijk om twee Disney-parken in één dag te bezoeken, hoewel het afhankelijk is van welke parken je wilt bezoeken en hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan elk park. Als je bijvoorbeeld Disneyland Parijs bezoekt, bestaat het resort uit twee parken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Deze parken liggen dicht bij elkaar en zijn eenvoudig te bereiken via een korte wandeling.

Om twee Disney-parken op één dag te bezoeken, zijn hier enkele tips om je ervaring te maximaliseren:

Koop een Park Hopper-ticket (of gelijkwaardig): Dit type ticket geeft je toegang tot beide parken op dezelfde dag en stelt je in staat om vrij tussen de parken te bewegen.

Plan vooraf: Bepaal welke attracties, shows en ervaringen je het liefst in elk park wilt zien en maak een prioriteitenlijst. Dit helpt je om je tijd efficiënter te beheren en ervoor te zorgen dat je de hoogtepunten van elk park meemaakt.

Begin vroeg: Kom bij openingstijd naar het eerste park om lange wachtrijen te vermijden en zoveel mogelijk tijd in beide parken door te brengen.

Maak gebruik van FastPass (of gelijkwaardig): Als de parken het FastPass-systeem of een vergelijkbaar reserveringssysteem voor attracties hebben, maak hier dan gebruik van om wachttijden bij populaire attracties te verkorten.

Wees flexibel: Houd er rekening mee dat het misschien niet mogelijk is om alle attracties en shows in beide parken op één dag te zien. Wees bereid om je plannen aan te passen en geniet van de ervaringen die je kunt opdoen.

Hoewel het mogelijk is om twee Disney-parken op één dag te bezoeken, kan het vermoeiend zijn en kan het zijn dat je niet alles kunt zien en doen wat je zou willen. Als je de tijd hebt, kan het de moeite waard zijn om meerdere dagen uit te trekken om elk park volledig te verkennen en te genieten van alles wat ze te bieden hebben.

Beste Disneyland Parijs aanbieding Hema aanbiedingen van Juni 2023