Laatste prijs update was: 20 april 2024 21:37
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Leclerc Baby Influencer XL

Uw recensie toevoegen
Controleer alle prijzen

De Influencer XL buggy is perfect voor vakanties, tochten in de natuur en avonturen op verschillende ondergronden vanwege zijn grotere wielen, verhoogd frame en het gemak van het met één hand inklappen.

EAN: 6091631050070
Leclerc Baby Influencer XL
Leclerc Baby Influencer XL

Beschrijving

De Leclerc Baby Influencer XL Buggy is de verbeterde versie van de al bekende Leclerc Baby Influencer Buggy. Deze geüpdatete variant kenmerkt zich door een verhoogde duwbeugel, extra zitcomfort en grotere wielen, ideaal voor hobbelige wegen. Voor avonturiers is dit de perfecte metgezel, mede dankzij het moeiteloze inklapsysteem: met slechts één klik transformeert de buggy tot een handzaam formaat. De buggy is ontworpen voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar (max. 22 kg) en komt met een uitbreidbare zonnekap, een bumperstang en een reistas.

Comfort: De Leclerc Baby Influencer XL Buggy staat garant voor het zitcomfort van je kleintje. Dankzij de aanpasbare voetensteun en rugleuning kan je kindje in drie verschillende posities zitten of liggen. Alle wielen zijn uitgerust met vering voor een soepele rit. Het magnetische kijkvenster in de zonnekap zorgt ervoor dat je je kindje altijd kunt zien.

Gemak: Deze buggy is uitgerust met een afneembare veiligheidsbeugel en een magnetische 5-puntsgordel, wat het plaatsen van je kind een fluitje van een cent maakt. Aan gebruiksvriendelijkheid geen gebrek: een toegankelijke rem, haken voor de luiertas en de bijgeleverde reistas zorgen voor optimaal gemak.

Veiligheid: Veiligheid staat voorop met de Leclerc Baby Influencer XL Buggy. Je kindje kan veilig reizen tot een gewicht van 22 kg. Dankzij het zwaartekracht-geassisteerde inklapsysteem klapt de buggy vrijwel automatisch en zonder moeite in.

Kenmerken:

 • Geschikt van 6 maanden tot 22 kg.
 • Supersnel inklappen met één knopdruk.
 • Grotere wielen, ideaal voor ruiger terrein.
 • Zonnekap met handig magnetisch kijkvenster.
 • Aanpasbare voetensteun en rugleuning in 3 standen.
 • Verwijderbare veiligheidsbeugel.
 • Magnetisch beveiligde 5-punts gordel.
 • Schokdemping op alle wielen.
 • Robuuste voetrem.
 • Waterbestendige stof.
 • Compleet met bumperstang en reistas.

Leclerc Baby Influencer XL Prijzen

€644,70
20 april 2024 21:37
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
1 nieuw van €644,70

Prijsgeschiedenis

-
Top 5 Beste kopen
Logo