Laatste prijs update was: 12 juli 2024 22:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Beats Powerbeats Pro

Controleer alle prijzen

De Powerbeats Pro volledig draadloze oortjes transformeren je sportervaring met hun aanpasbare oorhaakjes en bestendigheid tegen zweet en water.

EAN: 0019019880060

Beschrijving

Superieure oortjes voor je work-out De Powerbeats Pro tilt je training naar een hoger niveau. Deze volledig draadloze oortjes, gemaakt voor de fanatieke sporter, laten je de irritatie van kabels volledig vergeten. Dankzij verstelbare oorhaakjes en meerdere oortips zitten ze altijd stevig, ongeacht je inspanningsniveau. Deze lichtgewicht oortjes zijn bestand tegen zweet en water, ideaal voor je intensiefste trainingssessies. Elk oortje biedt tot 9 uur speeltijd en een robuust, evenwichtig geluid, houdend je altijd in beweging.

Uitmuntende klank Toen we fanatieke sporters vroegen wat ze wilden in draadloze oortjes, was het antwoord unaniem: superieur geluid. Powerbeats Pro heeft een vernieuwde akoestiek met kristalheldere tonen en een breder dynamisch bereik. Het eindproduct is een rijk en harmonieus geluid. Comfort was ook een prioriteit in het ontwerpproces, waardoor ze zowel heerlijk zitten als klinken.

Dubbelzijdig of enkelzijdig afspelen Of je nu links, rechts of beide oortjes gebruikt, je hebt de ultieme geluidscontrole. Elk oortje heeft afzonderlijke volumeregeling en trackbesturing, zonder tussenkomst van je iPhone of een ander apparaat. Sensoren herkennen wanneer je ze draagt, waardoor je muziek onmiddellijk start. Voice control is ook beschikbaar op diverse compatibele apparaten, zodat je in je ritme blijft.

Kracht en doorzettingsvermogen Lang trainen? Of zelfs marathons? Geen probleem. Elk oortje levert tot 9 uur speeltijd en met de oplaadcase gaat dit zelfs tot 24 uur. Met slechts vijf minuten Fast Fuel-opladen krijg je weer 90 minuten speeltijd. Ze gaan ook automatisch in slaapstand wanneer ze niet worden gebruikt, voor een langere batterijduur. Zodra je ze weer in doet, worden ze wakker en zijn ze direct klaar voor gebruik.

Simpelweg vragen aan Siri Je kunt nu nog eenvoudiger met je persoonlijke assistent praten. Zeg gewoon “Hé Siri”, zonder je iPhone aan te raken. Powerbeats Pro is uitgerust met de nieuwe Apple H1-koptelefoonchip voor een snellere en meer stabiele verbinding.

Onbeperkt draadloos De Powerbeats Pro is volledig voorbereid met Class 1 Bluetooth-technologie voor een groter bereik en minder signaalverlies tijdens je training. Elk oortje verbindt afzonderlijk voor betere connectiviteit en meer bewegingsvrijheid. Speciale sensoren en meerdere microfoons passen zich aan je stem aan, waarbij omgevingsgeluiden worden verminderd. Uit de case halen en dicht bij je iPhone houden is voldoende voor een automatische verbinding met andere Apple-apparaten.

Beats Powerbeats Pro Prijzen

€233,95 €299,95
12 juli 2024 22:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
1 nieuw van €233,95
2 gebruikt van €154,55

Prijsgeschiedenis

-

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Beats Powerbeats Pro”

Top 5 Beste kopen
Logo